בדיוק בגלל מה שציינתם, צריך להבין שיש עוד פרמטרים מעבר למוקד גדול בהטורים.
מה עוזרת לי פריסה נרחבת, אם זמני ההמתנה מטורללים לגמרי? מה אני מרוויחה מכמות רופאים (לו יהי), אם רובם סנדלרים ולא יעילים? מה יוצא לי ממוקד חירום ענק אם היחס בו מחפיר עד כדי זלזול (ציינתי דוגמאות במהלך האשכול. אין עניין לחזור על זה)? מה עוזר לי אם על כל פרוצדורה פשוטה צריכים להוציא את הנשמה?
הייתי שם, במאוחדת. עברתי ללאומית. יחס אחר, זמינות שפויה, מענה אנושי ורצון אמיתי לסייע (הייתי שיא, ונשארתי זהב. כפי שציינתי כאן, חסכתי אלפי שקלים ללא הגזמה. תרופות שרופא הבהיר לי שהן קריטיות במקרה שעברתי, אולם במאוחדת לא הסכימו להשתתף כי משהו בהגדרות לא תאם את האג'נדה שלהם. שילמתי 800 ש"ח במאוחדת, לעומת 60 בלאומית. ולא דיברנו על הבונג'סטה שבלאומית היא חצי מחיר, וזה לבד כמה מאות שקלים). אגב, אלו נתונים שלא ידעתי מראש, ולא עברתי בגללן. רק לאחר מעשה זה נודע לי.
יש לי חברה שעברה גם כן התנהלות מזלזלת במאוחדת (די מזכיר את הסרט שלי) עברה לכללית ומרוצה מאד מהצעד.
שתינו, להערכתי, גרות באזור שלכם.
צריך לזכור שמאוחדת גדולה, כפי שזכור לנו מלפני עשור ושניים - כבר מזמן לא כזו. הכח די העביר אותה על דעתה, והיא בהדרגה הופכת לקופה יותר כוחנית ופחות שירותית. זו הרגשה של מבוטחים (ירושלמים) רבים שעזבו אותה (יצא לי לדבר על כך עם כמה, לאחרונה)