עזרה ילד עם שבר, קופת חולים בלי מוקד חירום(!!!) - מה עושים?! דחוףףף

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
רופאת נשים זה כן נורמלי לחכות מינימום חודשיים? כאשר לקופות האחרות יש זמינות של תוך יומיים...
לאחרונה היה אשכול על זמינות רפואת נשים במכבי זמן המתנה ממוצע של 3-4 חודשיים.
בגדול צריך לבדוק ספיצפי על אזור שגרים בו מה המרפאה שנותנת הכי הרבה שירות.
אני מב"ב מרוצה מאד מאוחדת, שירות, ידע, יש מוקד של עזר מציון, מעייני הישועה. יש מוקד נשים, רופאת נשים בזמינות של שבוע וכו'.
ו @.B.B תבדקי באזור שלך איזה קופה הכי חזקה אצלך, וממליצה לך לשלוח את המקרה לקופה, בטוח לי שהם ירצו לעזור ולבדוק לפעמים הבאות שלא יקרה...
מנסיון של קופות מאחודת הקופה שנותנת מענה הכי טוב ללקוח

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא מרוצה מחלק מהדברים ומחלק כן,
אבל מרוצה ממש מהקלילות שבה הם נותנים הפניות ואישורים לכל מה שצריך... בלי לטרטר..
וזה טלפוני.. לא קשור לעיר מגורים
זה דווקא מאוד מסובך שם :(
מישהו ממשפחתי עבר עכשיו ממכבי בגלל ההפניות והאישורים....

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני קורא את האשכול ומשפשף את עיניי בתימהון, אני חבר במאוחדת, גר בירושלים, מרוצה מאוד, יש באזור שלי כמעט את כל סוגי המרפאות, זמינות, שירות
בתור ירושלמי אחת הסיבות שאני לא אעבור קופה, זה המרכז הגדול בהטורים, יש שם הכל, הם מקוצעיים מאוד
אני לא מסוגל לחשוב מה יקרה אם אהיה מבוטח בקופה אחרת ואז המקום היחיד שניתן לפנות אליו זה טרם...
(כבר תיארו לפני מה רמת המקצועיות של טרם בירושלים)
התקשרו אלי ממכבי יום אחד לנסות לשכנע אותי לעבור קופה, חוץ מזה שלא היה להם שום הטבה משמעותית יותר קורצת ממאוחדת (אני מבוטח בשיא) אמרתי להם שאני לא רואה שום סיבה לעבור מקופה שיש לה מאות מרפאות בעיר וכל השירותים הנצרכים לקופה שבקושי יש לה משהו בירושלים
לפני שאתם עוברים קופה שימו לב: קופת חולים זה לא רק מוקד לילה ומתנות כאלו ואחרות, קופת חולים זה גם משהו שגרתי, בדיקות דם, רופא משפחה, בית מרקחת ועוד ועוד, אם את זה אין לקופה שלכם להציע באזור שלכם אז אין לכם מה לחפש בה
לפני שאתם עוברים קופה תבדקו היטב מה יש להם ומה אין להם
בהצלחה
בדיוק בגלל מה שציינתם, צריך להבין שיש עוד פרמטרים מעבר למוקד גדול בהטורים.
מה עוזרת לי פריסה נרחבת, אם זמני ההמתנה מטורללים לגמרי? מה אני מרוויחה מכמות רופאים (לו יהי), אם רובם סנדלרים ולא יעילים? מה יוצא לי ממוקד חירום ענק אם היחס בו מחפיר עד כדי זלזול (ציינתי דוגמאות במהלך האשכול. אין עניין לחזור על זה)? מה עוזר לי אם על כל פרוצדורה פשוטה צריכים להוציא את הנשמה?
הייתי שם, במאוחדת. עברתי ללאומית. יחס אחר, זמינות שפויה, מענה אנושי ורצון אמיתי לסייע (הייתי שיא, ונשארתי זהב. כפי שציינתי כאן, חסכתי אלפי שקלים ללא הגזמה. תרופות שרופא הבהיר לי שהן קריטיות במקרה שעברתי, אולם במאוחדת לא הסכימו להשתתף כי משהו בהגדרות לא תאם את האג'נדה שלהם. שילמתי 800 ש"ח במאוחדת, לעומת 60 בלאומית. ולא דיברנו על הבונג'סטה שבלאומית היא חצי מחיר, וזה לבד כמה מאות שקלים). אגב, אלו נתונים שלא ידעתי מראש, ולא עברתי בגללן. רק לאחר מעשה זה נודע לי.
יש לי חברה שעברה גם כן התנהלות מזלזלת במאוחדת (די מזכיר את הסרט שלי) עברה לכללית ומרוצה מאד מהצעד.
שתינו, להערכתי, גרות באזור שלכם.
צריך לזכור שמאוחדת גדולה, כפי שזכור לנו מלפני עשור ושניים - כבר מזמן לא כזו. הכח די העביר אותה על דעתה, והיא בהדרגה הופכת לקופה יותר כוחנית ופחות שירותית. זו הרגשה של מבוטחים (ירושלמים) רבים שעזבו אותה (יצא לי לדבר על כך עם כמה, לאחרונה)

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
אני בכללית וכל הפניה הם מורידים לי ת'ראש,
כבר כמה וכמה פעמים ששילמתי לבד כמו במכולת,
צילום = 150 ש"ח
בדיקה = 120 ש"ח
וכ'ו...........

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בדיוק בגלל מה שציינתם, צריך להבין שיש עוד פרמטרים מעבר למוקד גדול בהטורים.
מה עוזרת לי פריסה נרחבת, אם זמני ההמתנה מטורללים לגמרי? מה אני מרוויחה מכמות רופאים (לו יהי), אם רובם סנדלרים ולא יעילים? מה יוצא לי ממוקד חירום ענק אם היחס בו מחפיר עד כדי זלזול (ציינתי דוגמאות במהלך האשכול. אין עניין לחזור על זה)? מה עוזר לי אם על כל פרוצדורה פשוטה צריכים להוציא את הנשמה?
הייתי שם, במאוחדת. עברתי ללאומית. יחס אחר, זמינות שפויה, מענה אנושי ורצון אמיתי לסייע (הייתי שיא, ונשארתי זהב. כפי שציינתי כאן, חסכתי אלפי שקלים ללא הגזמה. תרופות שרופא הבהיר לי שהן קריטיות במקרה שעברתי, אולם במאוחדת לא הסכימו להשתתף כי משהו בהגדרות לא תאם את האג'נדה שלהם. שילמתי 800 ש"ח במאוחדת, לעומת 60 בלאומית. ולא דיברנו על הבונג'סטה שבלאומית היא חצי מחיר, וזה לבד כמה מאות שקלים). אגב, אלו נתונים שלא ידעתי מראש, ולא עברתי בגללן. רק לאחר מעשה זה נודע לי.
יש לי חברה שעברה גם כן התנהלות מזלזלת במאוחדת (די מזכיר את הסרט שלי) עברה לכללית ומרוצה מאד מהצעד.
שתינו, להערכתי, גרות באזור שלכם.
צריך לזכור שמאוחדת גדולה, כפי שזכור לנו מלפני עשור ושניים - כבר מזמן לא כזו. הכח די העביר אותה על דעתה, והיא בהדרגה הופכת לקופה יותר כוחנית ופחות שירותית. זו הרגשה של מבוטחים (ירושלמים) רבים שעזבו אותה (יצא לי לדבר על כך עם כמה, לאחרונה)
שוב, אני חושבת שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו, אבל אין צורך לצאת ולקלל, על כל קופה אני יכולה לפתוח פה ענק כי לכל קופה יש את את הקריצים שלה, לדוג' לאומית באזור שלי גרוע, לכן אצא נגדם?
כן חושבת שאנחנו לא חייבים להשאר בקופה שגדלנו בה מילדות אלא לעשות שיקולים מותאמים אישית למצב הנוכחי.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
שוב, אני חושבת שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו, אבל אין צורך לצאת ולקלל, על כל קופה אני יכולה לפתוח פה ענק כי לכל קופה יש את את הקריצים שלה, לדוג' לאומית באזור שלי גרוע, לכן אצא נגדם?
כן חושבת שאנחנו לא חייבים להשאר בקופה שגדלנו בה מילדות אלא לעשות שיקולים מותאמים אישית למצב הנוכחי.
בהחלט.
תגובתי היתה מכוונת למי שטען שחייבים לעשות את השיקולים כדי לא להצטער כשעוזבים את מאוחדת.
בוודאי ובוודאי שיש לשקול ולברר ולא לעשות רק צעד פזיז. אבל לא לחשוש מלעזוב את המוכר והידוע אם לא מקבלים בו מענה

תגובתי

משתמש מקצוען
אני במאוחדת מרוצה יש לי חבר שעבר לקופה אחרת ומהר מאוד חזר למאוחדת מבחינתי זה טוב שיש כאלה שעוזבים זה מאתגר את מאוחדת להיות טובה יותר

פרידא

משתמש מקצוען
לא תמיד עוזרת פריסה
אני עברתי ממאוחדת לכללית ולא הבנתי את הקטע שלהם עם השיוך למרפאה
אם אני משויכת למרפאה מסוימת ואין שם עכשיו רופא ילדים, לא עוזר לי שיש במרפאה אחרת כי אני לא יכולה ללכת לשם כי אני לא משויכת לשם!

הכי הכי

משתמש סופר מקצוען
אני בכללית וכל הפניה הם מורידים לי ת'ראש,
כבר כמה וכמה פעמים ששילמתי לבד כמו במכולת,
צילום = 150 ש"ח
בדיקה = 120 ש"ח
...........
מעניין
כי לא מייד נותנים בלי לחשוב פעמיים
אני בכללית
אני במאוחדת מרוצה יש לי חבר שעבר לקופה אחרת ומהר מאוד חזר למאוחדת מבחינתי זה טוב שיש כאלה שעוזבים זה מאתגר את מאוחדת להיות טובה יותר
זה מאוד נכון וככול שיש יותר מעברים בין קופות החולים השרות משתפר

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
מעניין
כי לא מייד נותנים בלי לחשוב פעמיים
אני בכללית

זה מאוד נכון וככול שיש יותר מעברים בין קופות החולים השרות משתפר
נותנים לי אם אני הולכת לרופאים שלהם,
אהל הייתי חייבת לפעמים דברים בביה"ח אחרים כמו תל השומר.... והם לא נתנו לי,

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
למיטב ידיעתי (מה שאני נתקלתי)
מכבי קשים בהפניות רק לשרותים שיש אצלם בקופה..
כמו כללית,
לא רק זה רק שאני מדברת עם האיש לקוחות הוא אומר לי, את לא מבינה בזה אני יודע מי המומחים.... והעסקנים עובדים עם אינטרסים, (והוא לא?!).......
בפעם אחרונה שביקשתי הפניה ליעוץ בענין הריון שרק תל השומר יכול לעזור לי והם פשוט צחקו אלי, יש לך תינוק קטן בעגלה, למה ללכת לבדוק בשביל הריון הבא, תעשי עכשיו הפסקה.....
מה עניינם?! חוצפה של ממש!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה