The gardeners
משתמש פעיל
יש לי ילד ששקל פחות...
אם היא מתפתחת כרגיל זה סימן טוב
אבל אל תזניחו!
אם היא מתפתחת כרגיל זה סימן טוב
אבל אל תזניחו!
בסוף כשראינו שזה לא עוזר חזרנו לחלביאז איזה תמ"ל היא אוכלת? מפורק?
ילד שברקע יש FTT עדיף לא לסנן לו עוד מאכלים- כמובן רק אם רופא נותן הוראה.בסוף כשראינו שזה לא עוזר חזרנו לחלבי
בדרך כלל נותנים תמ"ל מפורק ולא סויה.בסוף כשראינו שזה לא עוזר חזרנו לחלבי
היינו שם, וממש ממש לא מרוצים2) מנסיון אישי שלי, ועוד הרבה בקבוצה שלי, מרפאת אכילה בהר הצופים בראשות ד"ר פערי מילמן זה הכתובת הנכונה! הסתובבתי שנתיים בכל הארץ, החל מרופאים מומחים בבי"ח עד נטרופטי
מצטרפתתנסי לבדוק צליאק
כן, זה יחסית נדיר, אבל יכול להיות בגיל הזה.
שוב אני אגיד- בדיוק שם הינושוב, רק מרפאת אכילה בהר הצופים, גם אם יש לך בעיה, או שאתה רוצה עוד הפניה הם נותנים את זה בקלות או שמבצעים על המקום, וגם הרופאים שם זמינים בטלפון ובמייל פרטי, לכל שאלה.
בקיצור, כמו שכתבתי לעיל, הסתובבנו בכל הארץ! ושם פקחנו עיניים, כמובן, עם סבלנות, הם לא עושים 'כל' הבדיקות בביקור ראשון, אבל עם מעקב בעקביות אצלם, אתה עובר את כל הבדיקות בעולם, שיכול לעזור.
ד"ר מילמן עלתה מבוסטון בשנים אחרונות, ועשתה מהפכה של ממש, וכבר עזרה להמון ילדים עם בעיות מורכבות בסוג זה,
והיא עונה לכל אחד בסבלנות שנדיר אצל רופאים מומחים.
אני כותב את זה, כי אני לא יוכל לראות איך אחרים סובלים כמו שסבלתי, עד שהגעתי לשמה.
אפשר לפנות אלי בפרטי, ואשתדל לעזור
מחפשת דחוף מרפאת אכילה טובה, לא הדסה, שיש לה תורים מהירים (מקרה דחוף ממש, הרופאה שלחה אותנו לאשפוז, והתפשרה על אשפוז יום)
הינו אצל הרופא ילדים אתמול, הוא אמר שכבר בדקו צליאק ושנעשה שוב עוד חודשדוקא הם היו הראשונים שבדקו ציליאק (גם דרך גסטרוסקפיה), למרות שכל הרופאים לא רצו לבדוק את זה, הם שוללים הכל! מה שרק יכול להפריע.
ברוך השם התוצאות שלילי, (אף שבמשפחה יש הרבה...)
ביום רביעי העבר חזרתי ממעקב שמה, בהר הצופים, ב"ה מאוד מרוצה.
ומי שרוצה אפשר לפנות לד"ר מילמן במרפאה פרטית שלה, למרות שאני יותר ממליץ ללכת אצלה בהר הצופים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: