תתחילי מרופא ילדים.לא מקבלת סויה
והיום הקיאה שוב למרות שהורדנו חלבי
אצלנו במקרה דומה זה עבר מהר מאוד לבירור מקיף במרפאת גסטרו.
וכולם התייחסו מאוד ברצינות לעצירה פתאומית בעלייה במשקל.
תתחילי מרופא ילדים.לא מקבלת סויה
הבעיה מתחילה מזה שאנחנו במרפאת אכילה ושם לא התיחסו בכלל להקאותתתחילי מרופא ילדים.
אצלנו במקרה דומה זה עבר מהר מאוד לבירור מקיף במרפאת גסטרו.
וכולם התייחסו מאוד ברצינות לעצירה פתאומית בעלייה במשקל.
תשקלו אותה שוב במשקל של המרפאת אכילה כדי לבדוק אם היה ירידה במשקל או הישארות באותו משקל.הבעיה מתחילה מזה שאנחנו במרפאת אכילה ושם לא התיחסו בכלל להקאות
שמה היא שקלה שבוע שעבר 7.3, חצי קילו יותר מלפני 4 חודשים, קצת פחות מאחוזון 3
היום- במשקל אחר של טיפת חלב- אותו אחד מערב פסח- 7
אני חושבת שזה טעות גדולה להתייעץ עם חכמת ההמונים ולספר רק חלק מהסיפור.הבעיה מתחילה מזה שאנחנו במרפאת אכילה ושם לא התיחסו בכלל להקאות
שמה היא שקלה שבוע שעבר 7.3, חצי קילו יותר מלפני 4 חודשים, קצת פחות מאחוזון 3
היום- במשקל אחר של טיפת חלב- אותו אחד מערב פסח- 7
צריך הפניה מרופא לבדיקות...עדיף לעשות את הבדיקות דם לפני שמגיעים לרופא.
מרפאת אכילה בקופ"ח או בבית חוליםהבעיה מתחילה מזה שאנחנו במרפאת אכילה ושם לא התיחסו בכלל להקאות
אז הינו במרפאת אכילה של בית חולים, ואני פשוט לא מצליחה להבין איך עובד הראש של הרופא גסטרו שם.צריך הפניה מרופא לבדיקות...
מרפאת אכילה בקופ"ח או בבית חולים
אם בקופ"ח מניסיון זה לא שווה כלום זה כולה דיאטנית ועוסית וקלינאית תקשורת הן לא רופאות ולא יודעות כלום
הייתי שם אמרו לי לבן שלך אין בעיות אכילה אין לך מה לחזור היום הוא עם פג ובעיות אכילה קשות....
ואם בבית חולים אמור להיות שם רופא גסטרו תתיעצי איתו (בבי"ח ממליצה מאוד על הדסה הר הצופים)
לא יודעת באיזה בית חולים את אבל אני יודעת על הרבה שמרוצים מדר פרי מילמן במרפאת אכילה בהר הצופיםאז הינו במרפאת אכילה של בית חולים, ואני פשוט לא מצליחה להבין איך עובד הראש של הרופא גסטרו שם.
זה הולך ככה: כמה היא שוקלת? מעולה
היא בוכה הרבה? לא
כל כמה זמן היא מקיאה? פעם בשבוע- יומיים- יום? לא נורא!
ופוטר אותנו לשלום!
הא זה כבר חצי שנה? וזה ילדה עם היסטוריה של FTT קיצוני ורפלוקס קשוח במיוחד? אז מה.
יש לי תור שבוע הבאלרופא גסטרו בקופהלא יודעת באיזה בית חולים את אבל אני יודעת על הרבה שמרוצים מדר פרי מילמן במרפאת אכילה בהר הצופים
מניסיון שלי כאמא לילד מורכב
1- את לא מרוצה מרופא אז תחליפי! תחושות בטן של אמא תמיד צודקות.... (מניסיון מר של 2 רופאים שהחלפתי וגילינו שטעו בגדול באבחנות)
2- פעם הבאה שאת שם תתעקשי איתו על יותר תגידי לו זה המצב תבדקו יותר המינימום שיעשו זה בדיקות דם תשגעי אותו ותתעקשי איתו שעד שיבדוק יותר
אם יש בעיה של הקאות אולי תבקשי מבחן בליעה....
אפשר לשאול למי?יש לי תור שבוע הבאלרופא גסטרו בקופה
ברור שלא לבטל.יש לי תור שבוע הבאלרופא גסטרו בקופה
תבינו- אני לא רוצה להיות חשופה לתביעות, אז אני לא יגיד באיזה בית חולים אנחנו, אבל הרופא בהחלט נחב למומחה, והוא אמר לנו שלא צריך רופא גסטרו! לבטל את התור שבוע הבא! איך שחזרנו מהביקורת היא שוב הקיאה, והתור על כנו עומד...
בדיקת בליעה- גם המעון הסכימו איתי שאין צורך, היא אוכלת טוב.
בעקרון כשלא בולעים טוב, לא מקיאים, נחנקים.
במאוחדת ומכבי אפשר לבקש דרך האתר, מאמינה שגם בקופות האחרותצריך הפניה מרופא לבדיקות...
הקאה יכולה להיות תוצאה של חנק כי לא בולעים טוב.בעקרון כשלא בולעים טוב, לא מקיאים, נחנקים.
שללתם שכבר אין רפלוקס?הא זה כבר חצי שנה? וזה ילדה עם היסטוריה של FTT קיצוני ורפלוקס קשוח במיוחד? אז מה.
אז איזה תמ"ל היא אוכלת? מפורק?לא מקבלת סויה
כל מילה נכונהלמישהו כאן יש הכשרה ברפואה??
אם לא בדקו את מצבה הכללי
בדיקות דם, בדיקות התפתחות ועוד
זה ממש לא מצב תקין!!
ומצריך תור דחוף לרופא ילדים!
אנשים?? מה עניינים??
גם אם יש מישהו שאצלו אחרי בירור התברר המצב כתקין
זה לא אמור להרגיע אף אחד שיש לו ילדה בגיל שנה ששוקלת 7 ק"ג!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: