תוספי עימוד לוורד
משתמש פעיל
ראשית מגיע לכם סיוע רשמי מביטוח לאומי, הם אמורים לתת לכם הרבה כסף כל חודש לממן את הטיפולים.
לגבי טיפולים, אני אישית שלחתי את הבן שלי לגן מיוחד, הוא מאד מאד התפתח שם, בהתחלה התביישנו וגם היה לנו קשה להשלים עם זה, ושלחנו אותו לחיידר רגיל שנה שלימה, ועד היום אנחונו מצטערים מכך, כיום הוא פורח מאד, מתקדם וגם שמח והכל.
אני לא מכיר הרבה מטפלים, ואני אישית גר במקום רחוק, אבל בב"ב אני מכיר מישהי בשם חני סילבר, אולי תוכל לעזור, אני לא ממש יודע איזה מקצועות יש לה, אבל יש לה הרבה.
זה האתר שלה:
לגבי טיפולים, אני אישית שלחתי את הבן שלי לגן מיוחד, הוא מאד מאד התפתח שם, בהתחלה התביישנו וגם היה לנו קשה להשלים עם זה, ושלחנו אותו לחיידר רגיל שנה שלימה, ועד היום אנחונו מצטערים מכך, כיום הוא פורח מאד, מתקדם וגם שמח והכל.
אני לא מכיר הרבה מטפלים, ואני אישית גר במקום רחוק, אבל בב"ב אני מכיר מישהי בשם חני סילבר, אולי תוכל לעזור, אני לא ממש יודע איזה מקצועות יש לה, אבל יש לה הרבה.
זה האתר שלה:
דף הבית | חני סילבר, מומחית לטיפול בכפייתיות תסמיני הפרעות חרדה ובעיות רגשיות, אימון והעצמה אישית טיפולית - חני סילבר | מכון פעימות בבני ברק
סובלת מקשיים? תסמיני הפרעות חרדה? גם לך מגיע לקבל טיפול מותאם CBT ועוד, כדי לחיות ללא חרדות, עם הכלים להתמודד נכון. חני סילבר היא גם מרצה לטיפול רגשי ומטפלת במרבית ההתמודדויות בתחום הרגשי. קבל באתר שלנו מידע נוסף על מכון פעימות בהנהלת יפה בלומנטל.
shvilim.online