א"א לגרום לה להיות שונה מהמשפחה ברגע שהיא מכחישה.ואולי בינתיים כדי להקל עליה עד שתמצאו פתרון
שהיא תאכל את הארוחה הבשרית בערב ולא בצהריים
או לנסות להקדים לה בשעה את ארוחת הצהרייםואולי בינתיים כדי להקל עליה עד שתמצאו פתרון
שהיא תאכל את הארוחה הבשרית בערב ולא בצהריים
עד שתתייעצו עם איש או אשת חינוך, לדעתי כדאי למצוא מתחת לבלטות את ההזדמנויות שבהם היא מצליחה לדחות סיפוקים (ולא משנה באיזה עניין) או אפילו אתם מדמיינים שהיא עשתה את זה, ולעודד אותה מאוד. בגישה חיובית.@רחשי הלב אחרי שהגדרת את הבעיה ברור לי לגמרי שיש לה קושי גדול בדחיית סיפוקים
קשה לה מאד להוריד מהיד ספר שתחילה לקרא, או להפסיק שיחת טלפון מעניינת עם חברה גם כשברור שהיא תוכל להמשיך אח"כ
חשבתי עד עכשיו שאו תופעות לגיטימיות של הגיל אבל עכשיו הכל מצטרף לי
מה זה יעזור???או לנסות להקדים לה בשעה את ארוחת הצהריים
אבל זה בעצם אומר לה- את בבעיה את לא ילדה רגילה ונורמלית שיודעת שהיא צריכה לשמור 6 שעות ושומרת,אולי עדיף לשאול רב ולנסות להתיר לה (אחרי התרת נדרים) לאכול בשעה השישית?
עדיף שתדע שהיא אוכלת מתוך היתר ולא שתרגיש פושעת עם עצמה בכל פעם מחדש. (מה שיכול לגרום בהמשך לעוד הרבה נזקים)
אני גם לא יודעת עד כמה זה הרגל טוב למצוא היתרים.אבל זה בעצם אומר לה- את בבעיה את לא ילדה רגילה ונורמלית שיודעת שהיא צריכה לשמור 6 שעות ושומרת,
את פשוט לא מצליחה ואת בבעיה לכן נתנו לך היתר, זו הרגשה מאוד לא נעימה לדעת שהיא שונה מכולם
זה יכול להיהפך להרגל אבל ברור שכל פעם שהיא תעשה את זה היא תרגיש רע עם עצמהלא יודעת למה אבל אני מפחדת להפסיק כדי שלא יהפך להרגל
אני טועה?
זה לבוא ולומר לה זה נורמלי מאוד שקשה לך, יש דעה שמקילה ואם מאוד מאוד קשה לך אנחנו מעדיפים שתעשי את זה בהיתר ולא באיסור.אבל זה בעצם אומר לה- את בבעיה את לא ילדה רגילה ונורמלית שיודעת שהיא צריכה לשמור 6 שעות ושומרת,
את פשוט לא מצליחה ואת בבעיה לכן נתנו לך היתר, זו הרגשה מאוד לא נעימה לדעת שהיא שונה מכולם
לא, וזה הכי מוזר ליהיא לא מבקשת להימנע מארוחה בשרית? יש כאלה שבאמת מאוד צריכים את החלבי, אבל נמנעים בגלל זה מבשרי.
בלי בעיותאיך היא מתמודדת עם צום?
זה באמתישנה רוב הצום
?בלי בעיות
שווה ציטוט והגדלה!בבקשה לא לעשות מזה מדי עסק.
שמירת מצוות זה העול שלה.
שיחה מכבדת, נסיון למצוא פתרון ואח"כ עבודת מידות קשה לא להעיר.
רק להסתכל בעין טובה ולאהוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: