בלת"קאשמח לעזרה בעניין..
הבת שלי מתנדבת סדרתית לעוגות לכל מסיבה אפשרית. היא נהנית ואותי זה משמח לעשות לה עוגה מעוצבת מושקעת (עוגות קרם, בצק סוכר וכל הבלאגן הזה היפה הזה)
יש לה בכיתה ילדה רגישה לגלוטן ואנחנו בכל פעם נכנסות לדיון- האם להכין עוגה לכל הכיתה ולהכין עוד משהו בצד לילדה או שעדיף להביא משהו ללא גלוטן פחות יפה אבל שיגרום לה להרגיש כמו כולן ולא חריגה?
אני נוטה לאופציה של לתת לה את ההרגשה שהיא לא חריגה, לבת שלי קשה עם העניין כי היא רוצה להשוויץ בעוגות שלי (בכל אופן ילדה קטנה בת 8)
היום התחיל דיון נוסף בעניין, הבת שלי הודיעה למורה שאמא שלה תביא עוגת קומות מעוצבת ומבחינת הבת שלי זה החלום... אבל פתאום התעורר שוב העניין וכשאמרתי לה שנעשה עוגה מתאימה לכולן היא לקחה את העניין קשה...
מה אומרות? איך מתנהגים במקרים כאלו? מה עדיף? טובת הבת שלי או טובת הבת הרגישה ועל הדרך חינוך לבת שלי?
אשמח לשמוע
תלוי מי הבת.
לי בכיתת חינוך בגיל דומה הייתה בת רגישה לגלוטן
שהייתה גאה מאד בזה שלה מביאים משהו אחר ---
נקודה למחשבה.