באיזה אזור אתה גר?איפה אפשר להשיג בקבוקי יין 'קטנים' בכמויות ובזול? משהו ברמה נחמדה למשלח מנות (או יין מבעבע וכדומה)
באיזה אזור אתה גר?איפה אפשר להשיג בקבוקי יין 'קטנים' בכמויות ובזול? משהו ברמה נחמדה למשלח מנות (או יין מבעבע וכדומה)
ממש הוצאת לי את המילים מהפהאיזה כיף זה שהכותרת היא יין לפורים וכל האשכול מלא ביינות קינוח ודומיהם....
בכל מקרה אם מחפשים יין טוב ולא יקר זה רק היינות של יקב רמת הגולן
(הם לא משלמים לי על השיווק, אבל אני קצת שותה לפעמים...)
יין שביקב אחר יעלה 150 יין זהה ברמה אצלם ב60
אני לא חושב שיש מבחר גדול בבקבוקים הקטנים בפרט שאתה מחפש משהו זול אבל בהחלט אפשר למצוא בשופרסל או בסניפים אחרים (אושר עד וכדו') בדרך כלל מוכרים את הדברים האלה לפני פוריםאיפה אפשר להשיג בקבוקי יין 'קטנים' בכמויות ובזול? משהו ברמה נחמדה למשלח מנות (או יין מבעבע וכדומה)
איזה כיף זה שהכותרת היא יין לפורים וכל האשכול מלא ביינות קינוח ודומיהם....
בכל מקרה אם מחפשים יין טוב ולא יקר זה רק היינות של יקב רמת הגולן
(הם לא משלמים לי על השיווק, אבל אני קצת שותה לפעמים...)
אם כבר מדברים על יקב רמת הגולן שבאמת יקב ברמה וגם הירדן שלהם ממש מעולה יש גם את גמלא קברנה שאני אישית ממש אהבתי {כשרות הרב ישי סמואל ממעוצה הדתית גולן}מצטרף לכל מילה
ואם כבר יינות עד 150 אז יש ירדן, אני אישית אהבתי את ה-t2 אבל יש עוד סוגים מאוד טובים,
ובאופן כללי היינות של 2020 יצאו ממש טובים.
יש באור הגנוז עוד יין ממש טוב למי שאוהב מתוק, כתוב עליו יין בסגנון פורט, זה יין עם טעמים של שזיף מיובשאצלנו אוהבים 'הר סיני'
זה לא איזה יין ממש יוקרתי אבל הטעם שלו ממש טוב.
מצטרף להמלצה על הרוזה, יש לו טעמים שונים מסתם רוזהאם בקטע של יינות יותר קלילים אני ממליצה על רוזה מדמואזלצפה בקובץ המצורף 1583169
(באותה סדרה יש גם מדמואזל בלאנק, אני אישית פחות אוהבת)
יש גם פאני שהוא יותר זול
צפה בקובץ המצורף 1583177
יש גם לחבל יהודה יין ממש טוב פורטיש באור הגנוז עוד יין ממש טוב למי שאוהב מתוק, כתוב עליו יין בסגנון פורט, זה יין עם טעמים של שזיף מיובש
אבל זה יין שיהיה קשה לשתות כמויות, יותר מתאים לקינוח
ויש גם את גבעת תיתורה שהוא מצויין
מצטרף לכל מילה רמת הגולן כל היינות שלהם טעימים אחד אחדאני ממש אבל ממש גם חושב כך
יש ביינות שלהם משהו שלא מצאתי בשום יין אחר (ואני שותה שבת שבת יין בקידוש )
אבל בקטע של ההכשר שלהם משהו לא ברור לי..
הייתי שמח לדעת המלצה משמעותית מבכיר בתחום הכשרות שזה מהודר לכתחילה
וכן גם על היין הזה אני מאוד ממליץאם כבר מדברים על יקב רמת הגולן שבאמת יקב ברמה וגם הירדן שלהם ממש מעולה יש גם את גמלא קברנה שאני אישית ממש אהבתי {כשרות הרב ישי סמואל ממעוצה הדתית גולן}
לאזה של רמת הגולן גם?
מרכז או צפון, יש לי קשרים בשניהםבאיזה אזור אתה גר?
איפה אפשר להשיג בקבוקי יין 'קטנים' בכמויות ובזול? משהו ברמה נחמדה למשלח מנות (או יין מבעבע וכדומה)
באיזה אזור אתה גר?
מרכז או צפון, יש לי קשרים בשניהם
כמו שכתבתי!אני לא חושב שיש מבחר גדול בבקבוקים הקטנים בפרט שאתה מחפש משהו זול אבל בהחלט אפשר למצוא בשופרסל או בסניפים אחרים (אושר עד וכדו') בדרך כלל מוכרים את הדברים האלה לפני פורים
עניין של טעםכן זה היה הכוונה שלי שדווקא הזן הזה של הענבים מהסדרה הזאת (אסטייט) הוא הכי טעים כל השאר פחות
בהחלט זה עניין של טעם אין ספק, יצא לך לטעום את מה שהמלצתי עליו?עניין של טעם
אני דווקא מאוד אהבתי את החצי מתוק קברנה סובניון, מקדש על זה בכל שבת
(אגב זה לא כזה זול, הוא עולה ברוב הרשתות בסביבבות ה40 ש"ח)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: