ואז הזמרים הנ"ל יגלגלו את זה על הלקוחות בכפול..לדעתי הזמר צריך לשלם
בשביל להיכנס לרשימה ולקבל פיקוח הדוק
גם יהיה יעיל יותר
בסדר, אבל לפחות תהיה תחרות הוגנתואז יגלגלו את זה על הלקוחות בכפול..
אני מכיר ישיבות שזה כבר קיים...
לא יודעת מה היום, אבל לפני כמה שנים אני יודעת על זמרים שהלכו עם ישיבות מסוימות והיו מקובלים על הנהלת הישיבה. אמנם זה היה בישיבות יותר פרומעריות, אבל הישיבות הפתוחות ממילא לא יתייחסו לתקנות האלו. למה לא להעתיק את המודל?
עדיין לא לגמרי הוגן, אבל לעצם העניין שהפיקוח יהיה קשור לזמר בטח יעיל יותר אחרת מה יגרום לזמר להקשיב למפקח עליו.בסדר, אבל לפחות תהיה תחרות הוגנת
זה צריך להיות דומה לכשרות על מזון
מי משלם? המפעל.
בסוף זה מתגלגל על הלקוחות, נכון,
אבל ברור שזו צורה הוגנת יותר
בהחלט התכוונתי לפרומעריות אבל בהרבה ישיבות (שממש לא פרומעריות) יש קווים כלשהם בהקשר לזמרים המותרים בחתונות.אני מכיר ישיבות שזה כבר קיים...
ממה שידוע לי שקלרניסט רצה להירשם אצלהם וביקשו ממנו כסף על זהלדעתי הזמר צריך לשלם
בשביל להיכנס לרשימה ולקבל פיקוח הדוק
גם יהיה יעיל יותר
אצל מי?ממה שידוע לי שקלרניסט רצה להירשם אצלהם וביקשו ממנו כסף על זה
דרך הארגוןאצל מי?
ההשוואה היא מול המחיר שאתה משלם לאמרגן "רגיל"טענה שאין עליה מענה !
@והייתם לי סגולה, מהם ההשוואות הללו ????????
מפני שארגון הוא גוף שכביכול אמור להיות יותר מוסרי בעליל...למה לארגון הזה אסור לבקש את זה ישירות מההורים במקום בעקיפין מהאורגניסט????
תוכל להסביר לי מה לא מוסרי במה שהאמרגנים עושים היום?מפני שארגון האו כביכול גוף שאמור להיות יותר מוסרי בעליל...
טוב לא התכוונתי שמה שהם עושים לא מוסרי, התכוונתי שגוף שקורה לעצמו ארגון אמור קצת יותר להתחשב בציבור...תוכל להסביר לי מה לא מוסרי במה שהאמרגנים עושים היום?
האם ידוע לך איך האורגניסטים והזמרים שאתה מכיר הפכו למפורסמים?
לך תעשה שיעורי בית...
כל העליהום פה הוא על "חוסר התחשבות"? לזה קראתם "עוקץ"?טוב לא התכוונתי שמה שהם עושים לא מוסרי התכוונתי שגוף שקורה לעצמו ארגון אמור קצת יותר להתחשב בציבור...
כל הארגון הזה זה עוקץ
אני יכול להבין קצת את העליהום (למרות שלא אני יצרתי אותו), זו תקופה מאוד קשה למשפחות בכיס ולקחת להם עוד הוצאה כזו בחתונה נשמע עוד חתיכת עוקץ.כל העליהום פה הוא על "חוסר התחשבות"? לזה קראתם "עוקץ"?
אז כנראה לא הבנתם מספיקההשוואה היא מול המחיר שאתה משלם לאמרגן "רגיל"
האם ידעתם שהאמרגן משלשל לכיסו 800 ש"ח על כל אירוע?
למה לארגון הזה אסור לבקש את זה ישירות מההורים במקום בעקיפין מהאורגניסט והזמר????
אם בחור אחד בישיבה לקח את זמר X, שילם(?) וקיבל עליו אישור, האם כל שאר הבחורים בישיבה צריכים גם לשלם כדי "לדעת" ?הם לא יותר מאומרים לך אם הזמר הזה או אורגניסט הזה מאושר או לא מצידם
ההפגנות על הרכבת הקלה זה גם מיזם של הבד"צ ?מיזם של הבד"צ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: