ביקורת יזמרו לשמך - פיקוח על תזמורות בחתונה

מצב
הנושא נעול.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני מכיר ישיבות שזה כבר קיים...
לא יודעת מה היום, אבל לפני כמה שנים אני יודעת על זמרים שהלכו עם ישיבות מסוימות והיו מקובלים על הנהלת הישיבה. אמנם זה היה בישיבות יותר פרומעריות, אבל הישיבות הפתוחות ממילא לא יתייחסו לתקנות האלו. למה לא להעתיק את המודל?

גונן

משתמש מקצוען
בסדר, אבל לפחות תהיה תחרות הוגנת
זה צריך להיות דומה לכשרות על מזון
מי משלם? המפעל.

בסוף זה מתגלגל על הלקוחות, נכון,
אבל ברור שזו צורה הוגנת יותר
עדיין לא לגמרי הוגן, אבל לעצם העניין שהפיקוח יהיה קשור לזמר בטח יעיל יותר אחרת מה יגרום לזמר להקשיב למפקח עליו.

אסתי רוזנפלד

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כל הענין זה כבר התחיל כמה וכמה פעמים מכל מיני ארגונים שונים שרצו לעשות כסף
בתכלס הדבר הזה לא החזיק אף פעם יותר מחצי שנה רק בגלל זה שכל המטרה זה רק לשם כסף אין בזה אפילו קצת לשם שמים, גם עכשיו שזה עדיין לא עולה כסף למחותנים יש להם כבר מימון מארה"ב מאיזה נגיד שמשלם להם כל ההוצאות עלק. (איזה הוצאותיש פה בדיוק? פחחחחח)
הדרישה הזו היא ממש לא בצדק
חתונה חסידית רגילה הרי לא השתנה ולא ישתנה הזמרים שלוקחים לחתונה רגילה מעידים שהם לא שינו שום דבר לפני שקם הארגון הזה ואחרי שקם הארגון
ובחתונה קצת יותר מודרנית לוקחים שמה את הזמרים שגם ככה שרו עד היום מה שבא להם והם ימשיכו ככה.....
והאיום שהשיבה אוסרת על הבחורים חברי החתן להשתתף בריקודים, לא קיים בחתונות כאלה וזה לא מאיים על אף אחד כי זה ישיבות שבמילא לא יתכופפו לארגון הזה או שהחברים הם כבר לא במסגרת הישיבה

כל הארגון הזה זה עוקץ לשמה שמחייבים את הורי החתן והכלה ללא שום צדק.

נ.ב. ביינתיים העוקצים האלה עוד לא השתלטו רק על הישיבות שבמסגרת העדה החרדית מקוה מאד שלא נתן להם יד בישיבות החסידיות והליטאיות שלא תחת העדה החרדית.

%;

משתמש פעיל
טענה שאין עליה מענה !
@והייתם לי סגולה, מהם ההשוואות הללו ????????
ההשוואה היא מול המחיר שאתה משלם לאמרגן "רגיל"
האם ידעתם שהאמרגן משלשל לכיסו 800 ש"ח על כל אירוע?
למה לארגון הזה אסור לבקש את זה ישירות מההורים במקום בעקיפין מהאורגניסט והזמר????

%;

משתמש פעיל
מפני שארגון האו כביכול גוף שאמור להיות יותר מוסרי בעליל...
תוכל להסביר לי מה לא מוסרי במה שהאמרגנים עושים היום?
האם ידוע לך איך האורגניסטים והזמרים שאתה מכיר הפכו למפורסמים?
לך תעשה שיעורי בית...

גונן

משתמש מקצוען
תוכל להסביר לי מה לא מוסרי במה שהאמרגנים עושים היום?
האם ידוע לך איך האורגניסטים והזמרים שאתה מכיר הפכו למפורסמים?
לך תעשה שיעורי בית...
טוב לא התכוונתי שמה שהם עושים לא מוסרי, התכוונתי שגוף שקורה לעצמו ארגון אמור קצת יותר להתחשב בציבור...

גונן

משתמש מקצוען
כל העליהום פה הוא על "חוסר התחשבות"? לזה קראתם "עוקץ"?
אני יכול להבין קצת את העליהום (למרות שלא אני יצרתי אותו), זו תקופה מאוד קשה למשפחות בכיס ולקחת להם עוד הוצאה כזו בחתונה נשמע עוד חתיכת עוקץ.
למעשה אני נזכר במה שאומרים תמיד על חתונות - שאם מוציאים כבר כזה הרבה לא נורא להוציא עוד קצת (לא שאני מסכים עם המשפט הזה לגמרי...)

אסתי רוזנפלד

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ההשוואה היא מול המחיר שאתה משלם לאמרגן "רגיל"
האם ידעתם שהאמרגן משלשל לכיסו 800 ש"ח על כל אירוע?
למה לארגון הזה אסור לבקש את זה ישירות מההורים במקום בעקיפין מהאורגניסט והזמר????
אז כנראה לא הבנתם מספיק
אתה עדיין צריך לשלם לאמרגן את אותו כסף כמו עד היום.
הארגון הזה לא מזמין לך זמר, צוות וכ"ו הם לא יותר מאומרים לך אם הזמר הזה או אורגניסט הזה מאושר או לא מצידם.

בשבילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
@גימפעל מידיעה?
יזמרו לשמך כבר התחילו לגבות כסף ?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה