והם עושים את זה בשביל כסף?ההפגנות על הרכבת הקלה זה גם מיזם של הבד"צ ?
ככה כתוב במפורש בכל מיני מקומות....
לקחת אנשים שעובדים בשביל האידישקייט ולהפוך אותם ל"שודדים" זה עוול
והם עושים את זה בשביל כסף?ההפגנות על הרכבת הקלה זה גם מיזם של הבד"צ ?
ככה כתוב במפורש בכל מיני מקומות....
כןוהם עושים את זה בשביל כסף?
לקחת אנשים שעובדים בשביל האידישקייט ולהפוך אותם ל"שודדים" זה עוול
וכל הכינוסים הגדולים הם בשביל כסף?נראה לי שצריך לחלק:
א. הבד"ץ הוציא קריאת התעוררות בנושא
ב. הגיע אדם ורכב על אותה קריאה כדי לעשות כסף
(לכאורה)
כן, למה לא?וכל הכינוסים הגדולים הם בשביל כסף?
נסחפתם...
לא צריכים לשלם כדי לדעתאם בחור אחד בישיבה לקח את זמר X, שילם(?) וקיבל עליו אישור, האם כל שאר הבחורים בישיבה צריכים גם לשלם כדי "לדעת" ?
קשה להאמין שמה שאתם כותבים נכו
אתה צריך לצפות באירוע כדי להבין מי הם האנשים שמניעים את המהלךכן, למה לא?
מה ההבדל בין זה לערב התרמה?
(לכאורה לכאורה)
אז למה הם גובים כאלו סכומים על הכשרות לערב אחד?אתה צריך לצפות באירוע כדי להבין מי הם האנשים שמניעים את המהלך
להאשים אותם במניעים כספיים זה הכי מגוחך שיכול להיות
אם יש לכם בעיה תדפיסו לבדלא צריכים לשלם כדי לדעת
צריכים לשלם כדי לקבל שלט ליד התזמורת שזה מאושר
אני חושב שלא הכל בשביל כסף, אבל אם אפשר גם להרוויח מזה אז למה לא?וכל הכינוסים הגדולים הם בשביל כסף?
נסחפתם...
ככה מגדילים תעסוקה במגזרלא הבנתי
שהזמר יסכם עם החתן והוריו לפי מה שהישיבה דורשת
מה קשר לערב פה ארגון חיצוני??
בדיוק כמו שיש ראשי ישיבה שמשפיעים אל אופי החתונה/ הנהגות שונות- ותאמינו לי הם משפיעים
כי יש להם כח (המשפט נכתב בנימה חיובית...)
כך גם זה יהיה
למה בכל מקום צצים ארגונים "לשם שמיים" שמנסים לתווך בין דברים שלא צריכים תיווך??
בישיבה פלונית- הבחורים חייבים להתחתן בימים מסוימים- יקום ארגון שיקח כסף מאולמות שימחקו את הימים האחרים?
בסמינר אלמוני חברות האחיות יכולות להשתתף רק מגיל מסוים בשמחה אז יקום ארגון שיפקח על בנות מסתננות??
כמה שקלים? מדובר על דמי תיווך של כמה מאות שקלים...
הסכום הזה מתחלק כך שחציו הולך לאמרגן הראשי שאיתו עובדים הארגניסטים וחציו השני הולך לבחור בישיבה שמשכנע את החתן התמים למה דווקא האורגניסט הזה הוא "הפצצה" של החתונות
עד כאן קראתי...אני יודע על 200 ש"ח
יתכן שאני טועה כי אני לא מונח בתחום בכלל
ובכל מקרה גם אם יותר גם אם פחות, זה משהו שתמיד היה, וללא כל קשר לפיקוח כן או לא שזה נושא האשכול...
יש להם ים הוצאותצריך לומר - גם ההכשרים למיניהם מרוויחים על חשבון הציבור, אבל הם לא איזה ארגון עם מטרות נשגבות של שמירה על קדושת המחנה או על טהרת החתונות...
יותר מדויק-אטמי אוזנייםיש להם ים הוצאות
ההוצאה הכי גדולה של ארגון פיקוח תזמורות זה אוזניות, אולי
צודק מאוד לא התכוונתי להשוות בהוצאות, רק שגם מה שהם מרוויחים הם לא עושים כאילו חסד.יש להם ים הוצאות
ההוצאה הכי גדולה של ארגון פיקוח תזמורות זה אוזניות, אולי
לפחות זו עבודה אמיתיתצודק מאוד לא התכוונתי להשוות בהוצאות, רק שגם מה שהם מרוויחים הם לא עושים כאילו חסד.
סליחה? אתם קולטים כמה הטענה שלכם הזויה?ההשוואה היא מול המחיר שאתה משלם לאמרגן "רגיל"
האם ידעתם שהאמרגן משלשל לכיסו 800 ש"ח על כל אירוע?
למה לארגון הזה אסור לבקש את זה ישירות מההורים במקום בעקיפין מהאורגניסט והזמר????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: