כמה עולה אצלו ייעוץ?לא מומלץ.
מבדיקת אחת מההשקעות המומלצות שלו עולה כי זה שווה פחות מחצי ממה שהוא מפרסם !
קרובת משפחה נפלה על השקעה שהמליץ-בנין משרדים באשדוד שעד היום תקוע ולא בבעלותם עדיןמשהו התנסה אצלו??? ניסיון אישי??
הסיפור שם אני מכיר והוא באמת לא קשורקרובת משפחה נפלה על השקעה שהמליץ-בנין משרדים באשדוד שעד היום תקוע ולא בבעלותם עדין
(סיפור שלם ועצוב אולי לא אשמתו אבל עדין נפלו בפח )
המייל שלכם מוסתר.
כןאני לא מאמין: אשכול שלם של לשון הרע על בנאדם! אני מכיר אותו היטיב וכמובן לא אתן חוות דעת לא רק בגלל שזה לא אתי ולא מתאים לפורום, אלא בעיקר מהסיבה הפשוטה, שזה ל א מ ש נ ה !
הציעו לכם הצעת נדל"ן תבחנו אותה, לא את המציע.
אתה לא יודע לבדוק עסקה? אין בעיה, תשאל את העו"ד/שמאי/או אפילו החברותא, על איש אחד על תסמוך: המתווך, גם הוא אציל מידות כרבי ישראל סלנטר, עדיין נגוע ברצון שתקנה את זה ולא רואה חסרונות כהווייתן, אינמהלעשות זה טבע האדם.
נניח שהמציע הוא צדיק והעיסקה גרועה - תקנו אותה?
וכן להיפך, נניח שהמתווך הוא נוכל אבל העיסקה מצויינת - לא תקנו אותה?
בקיצור, סתם לושנורע שאין בו כל תועלת.
נ.ב. אם לסמוך על איש מקצוע, זה רק על מישהו ש א ת ם בחרתם, כל עו"ד או שמאי וכדו' שהומלץ ע"י המתווך - אמין כמוהו.
לא מכיר אותו ספציפית, אבל אתה נראה לי קצת נאיבי,לגופו של אדם (בלי קשר לנדלן שזה צריך לבדוק לבד ולא לסמוך על המתווך) מדובר ביהודי חרדי מדקדק בקלה כבחמורה, תושב מודיעין עילית, ואם כבר לשלם דמי תיווך - אז כמובן עדיף לשלם לאדם חרדי.
להגיד עליי נאיבי בענייני נדל"ן? נו נו.לא מכיר אותו ספציפית, אבל אתה נראה לי קצת נאיבי,
אני מכיר גם כן נוכל שכלפי חוץ נראה שהוא "מדקדק בקלה כבחמורה", תושב של עיר חרדית למהדרין, ולבוש כחרדי...
והוא פשוט נוכל במלוא מובן המילה.
יש כאלו אנשים.
ברוך הבא לעולם הגדול.
אולי הציבור שלנו לא מעודכן, אבל "ברחוב" מזמן כבר אין מתווכים, כולם נהיו יועצי נדל"ן, כל משרד תיווך מכובד מעסיק עשרות "יועצי נדל"ן" (יש גם "יועצת ניקיון" אחת בדרך כלל, שמגיעה פעמיים בשבוע למשרד) שכותבים ומדברים וכו' וכו'.כן
אבל הבעיה הגדולה איתו שהוא לא מפרסם את עצמו כמתווך
הוא לא קורה לעצמו תיווך אורי צדוק ...
אלא הוא מפרסם את עצמו (ואת הטורים שלו ) כיועץ !
והבעיה -
כל בן אדם באופן כללי שניגש לעיסקה של נדל"ן - יודע שעל איש אחד אי אפשר לסמוך בכלל - וזה - על המתווך .
לעומת זאת על יועץ שמפרסם טורים של יעוץ בנדל"ן ומזמין לשיחות ייעוץ - אנשים נוטים כן לסמוך !
ונעלם להם המנגנון האוטומטי של הבקרה והסייג שיש ממתווך !!!
ואם זה אכן נכון כמו שכתבו כאן שהוא בעצם מציע עיסקאות שהוא בעצמו המתווך שלהם
אבל הוא מציע את זה במסווה של ביטחון ביועץ נדל"ן , ולא שהוא מפרסם עצמו מראש כמתווך .
אז זה אכן חמור מאוד !!!!
בול.כן
אבל הבעיה הגדולה איתו שהוא לא מפרסם את עצמו כמתווך
הוא לא קורה לעצמו תיווך אורי צדוק ...
אלא הוא מפרסם את עצמו (ואת הטורים שלו ) כיועץ !
והבעיה -
כל בן אדם באופן כללי שניגש לעיסקה של נדל"ן - יודע שעל איש אחד אי אפשר לסמוך בכלל - וזה - על המתווך .
לעומת זאת על יועץ שמפרסם טורים של יעוץ בנדל"ן ומזמין לשיחות ייעוץ - אנשים נוטים כן לסמוך !
ונעלם להם המנגנון האוטומטי של הבקרה והסייג שיש ממתווך !!!
ואם זה אכן נכון כמו שכתבו כאן שהוא בעצם מציע עיסקאות שהוא בעצמו המתווך שלהם
אבל הוא מציע את זה במסווה של ביטחון ביועץ נדל"ן , ולא שהוא מפרסם עצמו מראש כמתווך .
אז זה אכן חמור מאוד !!!!
אם אתה רואה צורך לכתוב את זה, משמע שרוב ככל הציבור לא מודע לזה, משכך אתה אכן:אולי הציבור שלנו לא מעודכן, אבל "ברחוב" מזמן כבר אין מתווכים, כולם נהיו יועצי נדל"ן, כל משרד תיווך מכובד מעסיק עשרות "יועצי נדל"ן" (יש גם "יועצת ניקיון" אחת בדרך כלל, שמגיעה פעמיים בשבוע למשרד) שכותבים ומדברים וכו' וכו'.
תפסיקו לסמוך על אנשים, גם הצדיקים ביותר, אלא רק על מי שאתם בחרתם, עו"ד או שמאי, שזה המקצוע שלו!
האם מישהו היה סומך בענייני רפואה על יועץ רפואי שיבדוק אותו (לבדוק, לא לתת עיצות)? אותו דבר בכל התחומים.
כי אני ואתה, וכווולם יודעים שאנשים לא לוקחים:נאיבי בענייני נדל"ן
!עו"ד אמיתי שיבדוק הכל וייבחר על ידכם (ולא על ידו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: