מה יש לכם לומר על הרכב הזה?
לנסיעות עירוניות בלבד
מחפשת מלכתחילה רכב קטן וקומפקטי
לנסיעות עירוניות בלבד
מחפשת מלכתחילה רכב קטן וקומפקטי
מה זה נחשב ק"מ סביר?רכב מצויין, בד"כ אמין בלי הרבה בעיות. יחסית חסכוני בדלק, והתחזוקה השוטפת שלו זולה אם לא התעללו בו בעבר.
נמכר בק"מ סביר בין 12,000 ל17,000 ש"ח בשנתונים בסביבות 2010.
דרך אגב קומקפטי ממש זה יונדאי 10! או קיה פיקנטו. ה20! קצת יותר גדול.
הכל שאלה של יחסיות...הפגז' שלו (של הi20) מכיל?
לא הייתי משקיע ברכב כזה את הסכום הנ"ל בכלל, במודל 2010, אלא אם כן מאד שמור וק"מ סביבות 150 גג.מה זה נחשב ק"מ סביר?
הוא אשר אמרתי ק"מ סביר (אולי אפילו עד 180000).לא הייתי משקיע ברכב כזה את הסכום הנ"ל בכלל, במודל 2010, אלא אם כן מאד שמור וק"מ סביבות 150 גג.
לא נגרר אלא צימיגג פשוט וקלאסי.בשביל נופש לשבוע תצטרך נגרר.
מה זה?ואגב, לשאלות על רכבים ניתן לקבל מידע רב בטלפון *3262 (אוטו)
ללא עלות
גם לי יש רכב נוח ב"ה ללא תקלות אבל שותה דלק בכמויות בעיקר בנסיעות עירוניות. בקיץ עם מזגן שותה ליטר ל5.אממה לדעתי הוא קצת שתיין בדלק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: