א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
איזה כתיבה אופטימית!
אפשר להכניס מעקב ואז זה מודיע שיש הודעה חדשהסורי שאני חופרת אבל אני ממש במתח
כל פעם אני נכנסת לבדוק אולי נוסף פרק
אבל יתקבלו התראות נוספות - לא רק על פוסט חדש של @קוליטיס עם חיוךאפשר להכניס מעקב ואז זה מודיע שיש הודעה חדשה
אפשר לעשות מעקב אחר הניק.אבל יתקבלו התראות נוספות - לא רק על פוסט חדש של @קוליטיס עם חיוך
ואז לקבל את כל מה שהוא כותב - לאו דווקא בפוסט הנוכחיאפשר לעשות מעקב אחר הניק.
מעקב אחרי ניק מעדכן על כל הודעה שלו?אפשר לעשות מעקב אחר הניק.
"מקומית"יש באזור רבי עקיבא מקום כזה, אפשר לשבת, לנוח לאכול, שירותים, מכונת שתיה וכזה.. שכחתי איך השם שלהם
מספר הטלפון של מקומית במהרשל 5מקומית"
מהרש"ל קרוב לר' עקיבא
ויש שרותים בר' עקיבא פינת חזו"א
סמוך לחנות פאר.
מעקב אחרי ניק מעדכן על כל הודעה שלו?
הוא כתב שזה היה לפני כמה שנים שעוד היה מותר....@קוליטיס עם חיוך תודה אני נהנה מאוד מהקריאה,
אני חולה קוליטיס כבר כמה שנים ונחמד מאוד ללמוד על חוויות של אדם אחר.
נ.ב. אגב ע"פ החוק אפשר לקחת רק 12.5% + מע"מ מקצבה (וכמובן צריך להתייעץ בזה מה הדין ע"פ חו"מ).
אם הוא משתתף בניק אחר זה לא רלוונטי לדיון שלנו.יכול להיות שדווקא כן. כבר העלו פה השערה שהוא פעיל כאן בפורום כתיבה עם שם ניק אחר
מהיכרות שלי לרוב האנשים המחלה כן פעילה ברמות מסוימותאני רואה שיש כאן הרבה ערבוב מושגים בנוגע לריפוי של מחלות מעיים IBD, אז נעשה קצת סדר.
יש 3 מצבים שונים של ריפוי, 1. ריפוי מוחלט. 2. הפוגה במחלה (רמיסיה). 3. הקלה בתסמינים.
ובכן ריפוי מוחלט זה דבר כמעט לא אפשרי (חוץ מניתוח להסרת המעי הגס - לחולי קוליטיס), אבל לרוב האנשים המחלה לא פעילה כל הזמן ויש תקופות של רמיסיה.
רמיסיה בחלט יכולה לקרות גם לבד בלי שום טיפול תרופתי או דיאטה, ולכן להסיק לדוד של חבר שלי היה קוליטיס והוא עשה כך וכך וזה עזר - סימן שזו התרופה - זה לא רציני.
אבל בהחלט אפשר להקל על התסמינים ע"י דיאטות מסוימות, וכן יש הרבה אנשים שנכנסו לרמיסיה ע"י דיאטת דפ"מ.
ובכל זאת הרבה פעמים אין מנוס מטיפול תרופתי ביולוגי בכדי להכנס לרמיסיה.
תודה לכל המגיבים, אני מובך משפע התגובות החיוביות.אם הוא משתתף בניק אחר זה לא רלוונטי לדיון שלנו.
אחרי שנים של היכרות אם חולים והמחלהזו ההתנהלות הרגילה של המחלה, תנועה בגלים בין החמרה לרמיסיה.
לכל אחד יש עליות וירידות, וזו הסיבה שבכל מחקר יש קבוצת ביקורת לבדיקת יעילות התרופה.אחרי שנים של היכרות אם חולים והמחלה
לראשונה אני שומע את זה שיש רמיסיה שקוראת לבד ללא שום טיפול תזונתי או רפואי
יש עוד מישהו ששמע על זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: