אוהבת גרפיקה
משתמש פעיל
גם לי אין הודעות. ולא להסתדרתי. כנראה שהבעיה היא לא רק הרעיון אלא על כל פרט הכי קטן קשה לי להחליט והכי קשה זה לבצע.. אשמח אם תכתבי לי לr413677 שטרודל גימלאשמח לעזור בפרטי אם עוד לא התסדרת...אין לי הודעות אבל..
גם לי אין הודעות. ולא להסתדרתי. כנראה שהבעיה היא לא רק הרעיון אלא על כל פרט הכי קטן קשה לי להחליט והכי קשה זה לבצע.. אשמח אם תכתבי לי לr413677 שטרודל גימלאשמח לעזור בפרטי אם עוד לא התסדרת...אין לי הודעות אבל..
ברור שהמשפחה שלו זה יותר מתאים וברור שמבוגרים ולא ילדיםנמשיך את ההתייעצות, או נתחיל אותה..
לא יודעת את מי להזמין.. את ההורים שלו בוודאי והאחים הגדולים.. גם את הילדים?
ואת החברים שלו מהישיבה? לא יודעת אם זה יהיה עירבוב מיותר.. כנ"ל לגבי ההורים שלי (השווער והשוויגער שלו )
אפשר איזה כמה חברים וגם אחיםנמשיך את ההתייעצות, או נתחיל אותה..
ואת החברים שלו מהישיבה? לא יודעת אם זה יהיה עירבוב מיותר.. כנ"ל לגבי ההורים שלי (השווער והשוויגער שלו )
שלחתי לך מיילגם לי אין הודעות. ולא להסתדרתי. כנראה שהבעיה היא לא רק הרעיון אלא על כל פרט הכי קטן קשה לי להחליט והכי קשה זה לבצע.. אשמח אם תכתבי לי לr413677 שטרודל גימל
רק המשפחה שלו בלי הצד שלך או חבריםאני חושבת הורים אחים גדולים וקטנים - זה יכול להיות יציאה נחמד להם לבין הזמנים
תעשי על האש או ארוחה חלבית - מה שבכח שלך ובזרימה שלהם
ותוכנית עליו
וכמובן עוגה
ולוגו
אגב לגבי הכנות ליום הולדת אולי האחים או אחיות או הורים יוכלו לעזור - בתוכנית או בסעודה
אבל עצם זה שאת איחדת את כולם לכבדו היום הולדת שלו זה חתיכת הפקה
ממליצה לא לחשוב יותר מידי כי זה אוטוטו... שבוע שעבר זה היה עוד שבועיים
מה שבטוח עצם זה שהפקת משו גודל עם המשפחה והאחים שלו זה יהמם וירגש אותו
לגבי השנים הבאות - את כבר תשמעי ממנו מה הוא אוהב
נכוןאם קשה לך לארגן הפקות, אולי לא כדאי להתחיל עם זה ביום הולדת שלו, זה יכול לגרום לך להיות לחוצה שהכל יצליח ולא להנות ביחד איתו מהיום הולדת שלו.
עוד נקודה למחשבה שמסיבת יומולדת עם חברים ומשפחה כבר היה לו עד החתונה, כדאי לנצל את ההזדמנות ליום הולדת אישי, וזה לא חייב להיות פחות מושקע יפה וכיף.
הרעיון זה לקחת אפילו משהו פשוט ולתת לזה איזה טוויסט מעניין שעושה את הכל.
בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בהכל, אל תשכחי להנות מההכנות
אופציות:אהבתי את הרעיון של חדר בריחה בבית
איך אפשר לעשות את זה? אשמח ליותר פרוט ודוגמאות
לדעתי חברים זה מיותר... הכי טוב ההורים שלו + האחים שיזרמו..נמשיך את ההתייעצות, או נתחיל אותה..
אשמח לשמוע המלצהאם את בקטע של צימר זוגי יש לי מקום מושלםם להמליץ
אשמח לשמוע המלצה
דבר ראשון 26 זה גימטריא של שם הויהיש לכם רעיון ליומולדת לבעל 26 ?
רעיון מדהים ביותראפשר לעשות עוגה של 26 סיבות למה בחרתי בך
צפה בקובץ המצורף 1562599
זה תמונה מגוגל, לא עשיתי את זה ככה שאין לי את הקובץרעיון מדהים ביותר
לכאורה אפשר בכל גיל
אבל צריך להתחשב רק שככל שהגיל גובר צריך גם למצוא יותר סיבות
בכל אופן קניתי את הרעיון.
יש לכם את הקובץ של הלבבות ?
יש את הקובץ בחנות למוצרי אפיה,רעיון מדהים ביותר
לכאורה אפשר בכל גיל
אבל צריך להתחשב רק שככל שהגיל גובר צריך גם למצוא יותר סיבות
בכל אופן קניתי את הרעיון.
יש לכם את הקובץ של הלבבות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: