דרוש מידע יומולדת שאני לא יודעת לארגן...

ספרינגית

משתמש מקצוען
י
לבעלי יש עוד שבועיים יומולדת..
אנחנו בשנה הראשונה.. הנקודה היא שהוא טיפוס כזה של הפקות והוא כל הזמן מפתיע אותי וקונה מתנות מפנקות...
ןכך גם לשאר הסובבים..
הבעיה שאצלי זאת נקודה חלשה.. ואני לא כל כך טובה בזה..
בקיצור תכף הוא חוגג יומולדת ואני ממש רוצה להפתיע אותו ולשמח אותו כי מגיע לו!!!
הבעיה שאין לי רעיונות איך לעשות את זה..
מחפשת רעיונות והמלצות לדברים שישמחו אותו..
אפילו לא הכי מקורי אבל לא יודעת מאיפה להתחיל ואם יש רעיונות למתנות אז עוד יותר טוב...
אוסיף את הזוית שלי בענין- תראי אתם נשואים שנה וזה אופייני
אבל רק שימי לב למשהו- הוא כזה הפקתי ואת לא. ואת בטוח - דברים אחרים.
אולי פעם ברגע של גילוי לב תגידי- איך אני אוהבת את כל ההפקות האלה. זה ממש כיף כי לי אין את זה. ..
האמת לא משנה מה תגידי- בתוכך תשלימי עם זה ותביני את זה- שאת לא כזו. ואז יהיה לך קל להיות מה שאת. לתת כמו שאת נותנת ולא כמו שהוא. אני בטוחה שזה יוציא ממך דברים נפלאים. אולי נפלאים בפשטותם אבל נפלאים
ואת יודעת מה- מי אמר שהוא מחפש שתתני לו כמו שהוא? אולי ייהנה מסגנון אחר?
ביקשת בפוסט הפתיחה- לא רעיונות למשהו שאת רוצה לתת לו או לבלות איתו.אלא מה את יכולה להפתיע אותו - כמו שהוא יודע...
עלו פה רעיונות מקסימים... אם הלכת על צימר שלדעתי זה רעיון מהמם!! אפשר לקבוע עם מעצבת בלונים שתכין מלא בלוני הליום בתקרה או כל הפתעה אחרת שתהיה בתוך הצימר. ועצם זה שתחכי לו מוכנה עם מזוודה ויעד ואם לא הייתם בצימר זה בכלל חלומי

**Moko**

משתמש מקצוען
@אוהבת גרפיקה ליום הולדת 30 חברה שלי ארגנה לבעלה אירוע ע-נ-ק בפארק עם הרבה מדשאות ,
הכינה בעצמה שולחנות שוק, הביאה מוזיקה אנשים ..
זה סגנון מסויים של הפקה שאם הוא אוהב אנשים ורעש זה יכול לעבוד - ולא עולה הרבה כסף
מה שכן צריך להביא שולחנות וכיסאות אז צריך מישהו עם רכב לעזור

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
אני חושבת שלא כל מי שאוהב הפקות אוהב שיעשו לו הפקות
הרבה רעיונות חמודים פה יכולים לבוא בחשבון
בלונים בבבית , מכתב, חדר בריחה,

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אהבתי את הרעיון של חדר בריחה בבית
איך אפשר לעשות את זה? אשמח ליותר פרוט ודוגמאות

אפרת גנון

משתמש רשום
מישהו מכיר את הצימר הזה ויכול לומא לי מה רמת הפרטיות ?כפר הנופש בית חורון ראיתי עליו המלצה פה בפרוג אבל לא מוצאת את האשכול אז שואלת פה. אני מנסה להבין עד כמה הבריכה פרטית לגמרי תודה רבה

נחמן שיבוטו

משתמש צעיר
מישהו מכיר את הצימר הזה ויכול לומא לי מה רמת הפרטיות ?כפר הנופש בית חורון ראיתי עליו המלצה פה בפרוג אבל לא מוצאת את האשכול אז שואלת פה. אני מנסה להבין עד כמה הבריכה פרטית לגמרי תודה רבה
אני המלצתי פה בעבר על הצימר הזה. זה צימר מעולה ממש. הבריכה פרטית לגמרי. היא בתוך הצימר אמנם היא תחת כיפת השמיים אבל מכל הכיוונים הכל סגור רק למעלה פתוח אז יש פרטיות מלאה.

דורית לוי

משתמש רשום
היה שם נחמד
מה היה המחיר?
ומה עם הפרטיות םש
היה מדהים ! זה סוויטה פרטית בלי עוד אנשים לשני לילות שילמנו 1500 אבל זה היה לפני חודש בערך אז אולי עכשיו זה שונה אני לא יודעת בכל אופן מקום מהמם יש בריכה פרטית ממש בתוך הצימר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה