אשמח לשמועאם את בקטע של צימר זוגי יש לי מקום מושלםם להמליץ
אוסיף את הזוית שלי בענין- תראי אתם נשואים שנה וזה אופיינילבעלי יש עוד שבועיים יומולדת..
אנחנו בשנה הראשונה.. הנקודה היא שהוא טיפוס כזה של הפקות והוא כל הזמן מפתיע אותי וקונה מתנות מפנקות...
ןכך גם לשאר הסובבים..
הבעיה שאצלי זאת נקודה חלשה.. ואני לא כל כך טובה בזה..
בקיצור תכף הוא חוגג יומולדת ואני ממש רוצה להפתיע אותו ולשמח אותו כי מגיע לו!!!
הבעיה שאין לי רעיונות איך לעשות את זה..
מחפשת רעיונות והמלצות לדברים שישמחו אותו..
אפילו לא הכי מקורי אבל לא יודעת מאיפה להתחיל ואם יש רעיונות למתנות אז עוד יותר טוב...
צימר עם בריכה פרטית זה נמצא בשפר ליד מירון יש סוויטה בודדה במתחם ויד בריכה פרטית לגמרי מקום מדהיםאשמח לשמוע
היא אמרה שהיא לא יודעת לארגן ארועים (מזדהה איתך ממש, אגב) וזה מה שאתם מציעיםמין חדר בריחה כשהוא נכנס הביתה, כשבסוף הוא יגיע לאיזה מקום בבית שם הוא ימצא משהו מעניין.
אני חושב בבית הכי נחמד ואישיתודה על כל הרעיונות.. לגבי מקום, מה כדאי בבית? אצל ההורים שלו? בפארק?
אני המלצתי פה בעבר על הצימר הזה. זה צימר מעולה ממש. הבריכה פרטית לגמרי. היא בתוך הצימר אמנם היא תחת כיפת השמיים אבל מכל הכיוונים הכל סגור רק למעלה פתוח אז יש פרטיות מלאה.מישהו מכיר את הצימר הזה ויכול לומא לי מה רמת הפרטיות ?כפר הנופש בית חורון ראיתי עליו המלצה פה בפרוג אבל לא מוצאת את האשכול אז שואלת פה. אני מנסה להבין עד כמה הבריכה פרטית לגמרי תודה רבה
אשמח להמלצה!אם את בקטע של צימר זוגי יש לי מקום מושלםם להמליץ
צימר עם בריכה זהאשמח להמלצה!
תראה הודעה אחת למעלהאשמח לשמוע
היה שם נחמד
היה מדהים ! זה סוויטה פרטית בלי עוד אנשים לשני לילות שילמנו 1500 אבל זה היה לפני חודש בערך אז אולי עכשיו זה שונה אני לא יודעת בכל אופן מקום מהמם יש בריכה פרטית ממש בתוך הצימרהיה שם נחמד
מה היה המחיר?
ומה עם הפרטיות םש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: