יבלות שמתפשטות בפנים יכולות להיות מסוג מולוסקום, שאין להם תרופה, רק לחכות (כמה שנים) שיעבור.אני במכבי
עם יבלת לילד בן שנה
ניסתי את הסגולה של מרווה לא עזר
רופא ילדים אמר לא לגעת בזה ויעבור לבד
איזה רופא עור מומלץ? באזור המרכז? כי זה מתחיל להתפשט לעוד יבלות קטנות בפנים
אשמח למידע!!!
אפשר לשאול איזה רופא, ומטעם איזו קופה?חוזרת לעדכן,
פנה לרופא עור מטעם קופת חולים שהסיר את היבלת עם לייזר. נשאר פצע שהתרפא תוך שבוע שבועיים. היה הרבה יותר פשוט מכל מה שחשש.
ותודה לעונים!
בשמחה, ד"ר ליפשיץ בבני ברק מטעם מאוחדת. עדיין לא יכולה לומר בוודאות שלא נותרה צלקת כי הפצע עדיין לא נרפא לחלוטין אבל הוא התקטן משמעותית ובכל מקרה עדיף על פני היבלת שצצה שם מציינת כי מדובר בבעלי ולא בי. מה שאומר- גבר, ולא אישה. עדיין נראה לי כרגע אסטטי יותר ממה שהיה.אפשר לשאול איזה רופא, ומטעם איזו קופה?
2 רופאות עור שהלכתי אליהן על יבלות בפנים אמרו לי שתיהן את אותה תשובה: אין מה לעשות. רק כירורג יכול להסיר את היבלות ותשארנה לך צלקות בוודאות מוחלטת
טרם התיאשתי, לא הגיוני בעיני שאין לזה פתרון, זה כ"כ מכוער
תודה רבה!בשמחה, ד"ר ליפשיץ בבני ברק מטעם מאוחדת. עדיין לא יכולה לומר בוודאות שלא נותרה צלקת כי הפצע עדיין לא נרפא לחלוטין אבל הוא התקטן משמעותית ובכל מקרה עדיף על פני היבלת שצצה שם מציינת כי מדובר בבעלי ולא בי. מה שאומר- גבר, ולא אישה. עדיין נראה לי כרגע אסטטי יותר ממה שהיה.
איזה סוג יבלת?אפשר לשאול איזה רופא, ומטעם איזו קופה?
2 רופאות עור שהלכתי אליהן על יבלות בפנים אמרו לי שתיהן את אותה תשובה: אין מה לעשות. רק כירורג יכול להסיר את היבלות ותשארנה לך צלקות בוודאות מוחלטת
טרם התיאשתי, לא הגיוני בעיני שאין לזה פתרון, זה כ"כ מכוער
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: