התייעצות יבלת בפנים- לאיזה רופא לפנות?

Champion

משתמש רשום
אני במכבי
עם יבלת לילד בן שנה
ניסתי את הסגולה של מרווה לא עזר
רופא ילדים אמר לא לגעת בזה ויעבור לבד
איזה רופא עור מומלץ? באזור המרכז? כי זה מתחיל להתפשט לעוד יבלות קטנות בפנים
אשמח למידע!!!

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש את דר׳ איב פינקלשטיין בבית שמש, לענ״ד שווה לכם להגיע אליה גם אם זו נסיעה של שעה. אופאה מעולה ומקצועית ביותר.

דרך צלחה

משתמש חדש
יש רופא עור בשם צחי שלקוביץ ממכבי בבני ברק
רופא מצוין מנסיון
הייתה לי יבלת מעל העין והיום אין לזה זכר בכלל!!

ההוא סבא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אני במכבי
עם יבלת לילד בן שנה
ניסתי את הסגולה של מרווה לא עזר
רופא ילדים אמר לא לגעת בזה ויעבור לבד
איזה רופא עור מומלץ? באזור המרכז? כי זה מתחיל להתפשט לעוד יבלות קטנות בפנים
אשמח למידע!!!
יבלות שמתפשטות בפנים יכולות להיות מסוג מולוסקום, שאין להם תרופה, רק לחכות (כמה שנים) שיעבור.

לייקית

משתמש מקצוען
חוזרת לעדכן,
פנה לרופא עור מטעם קופת חולים שהסיר את היבלת עם לייזר. נשאר פצע שהתרפא תוך שבוע שבועיים. היה הרבה יותר פשוט מכל מה שחשש.
ותודה לעונים!
אפשר לשאול איזה רופא, ומטעם איזו קופה?
2 רופאות עור שהלכתי אליהן על יבלות בפנים אמרו לי שתיהן את אותה תשובה: אין מה לעשות. רק כירורג יכול להסיר את היבלות ותשארנה לך צלקות בוודאות מוחלטת 😒
טרם התיאשתי, לא הגיוני בעיני שאין לזה פתרון, זה כ"כ מכוער

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
משתפת מנסיון אישי. ונסיון טרי לקרובי משפחה שלי ....
שמתי משחה זובירקס של הרפס שבועיים. פעם עד שלושה פעמים ביום. והיבלות נעלמו לגמרי..
גם מולוסקום שהיה על הפנים. (היה עדיין בהתחלה בערך 10.....)
צריך מרשם רופא. מלכתחילה תבקשו 2 חבילות מגיע רק 5 מ"ג במשחה. (אל תגידו שזה ליבלות כי הרופאים לא מאמינים בזה תגידו שזה להרפס)

נערך לאחרונה ב:

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
2 רופאות עור שהלכתי אליהן על יבלות בפנים אמרו לי שתיהן את אותה תשובה: אין מה לעשות. רק כירורג יכול להסיר את היבלות ותשארנה לך צלקות בוודאות מוחלטת 😒
בשמחה, ד"ר ליפשיץ בבני ברק מטעם מאוחדת. עדיין לא יכולה לומר בוודאות שלא נותרה צלקת כי הפצע עדיין לא נרפא לחלוטין אבל הוא התקטן משמעותית ובכל מקרה עדיף על פני היבלת שצצה שם מציינת כי מדובר בבעלי ולא בי. מה שאומר- גבר, ולא אישה. עדיין נראה לי כרגע אסטטי יותר ממה שהיה.

לייקית

משתמש מקצוען
בשמחה, ד"ר ליפשיץ בבני ברק מטעם מאוחדת. עדיין לא יכולה לומר בוודאות שלא נותרה צלקת כי הפצע עדיין לא נרפא לחלוטין אבל הוא התקטן משמעותית ובכל מקרה עדיף על פני היבלת שצצה שם מציינת כי מדובר בבעלי ולא בי. מה שאומר- גבר, ולא אישה. עדיין נראה לי כרגע אסטטי יותר ממה שהיה.
תודה רבה!
מעניין לבדוק

ביי ושלום:)

משתמש רשום
אני שמעתי על מישהו ממקור ראשון שניסה לאחרונה את הפטנט של מרווה עם החציל, הכל נעלם כלא היה!!
חציל תלוי ליד המיטה תקופה ולא נשאר זכר!!
מדובר על מישהו שלפני תקופה עבר טיפול כירורגי להסרה של יבלת כזאת.
בהצלחה...

ההוא סבא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
איזה סוג יבלת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה