ראיתי פה כאלו שכתבו שמוסיפים בבישול עצמו,שוטפים את זה כמובן טוב טוב
לכן התפלאתי..
ראיתי פה כאלו שכתבו שמוסיפים בבישול עצמו,שוטפים את זה כמובן טוב טוב
כמה זמן להשרות? והאם זה היה נתח שלם או חתיכות קטנות?ומישהי גם כתבה פה להשרות בסודה לשתיה לא יודעת מה מהנ"ל גרם לזה אבל הבשר יצא רך כמו שצלי לא יצא לי אף פעם ...
השריתי כמה קוביות בקערה עם מים וסודה לשתיה חצי שעה בערךכמה זמן להשרות? והאם זה היה נתח שלם או חתיכות קטנות?
לא. השריתיראיתי פה כאלו שכתבו שמוסיפים בבישול עצמו,
לכן התפלאתי..
אני גם מבשלת אותו עם סודה לשתיה,לא. השריתי
זה עוד לא ניסיתי .. אני לא יודעת גם מה עזר ההשריה לפני או זה שלא בישלתי אותו לפני ושמתי ככה ביאפצוקאני גם מבשלת אותו עם סודה לשתיה,
לא מזיק,
נגיד שמוסיף אפילו........
בדיוק,זה עוד לא ניסיתי .. אני לא יודעת גם מה עזר ההשריה לפני או זה שלא בישלתי אותו לפני ושמתי ככה ביאפצוק
העיקר יצא טעים..
יכולה לתת הוראות מדויקות?לא. השריתי
הכנתימאכל היאפצ'אק לפי המחקר האישי שלי יובא בשנים האחרונות לארץ מארה"ב ונמכר במעדניות במחירים יקרים
זה מאכל מיוחד ומשובח ממש, שרבים וטובים ניסו לחקות ולהגיע אל המתכון המושלם
לאחר חקירה ודרישה מרובה עלה בידי המתכון המושלם והרי הוא לפניכם
(לצערי אין תמונה, נגמר לפני שהספקתי לצלם)
אני השתמשתי בחתיכה של בשר 8
שמתי להרתחה בסיר עם מלח ופלפל"ש עד שהבשר הגיע לרכות המקסימלית (6 שעות במקרה שלי)
קיררתי את הבשר ופרקתי אותו לשערות ואת המים שנשארו (ציר בקר) אחסנתי בנפרד
במקביל הכנתי עיסה לקוגל תפוחי אדמה, מתפו"א, ביצים, שמן, פלפל"ש, מלח (אישית אוחז שהבצל הורס את הקוגל)
בתבנית פיירקס שמתי שכבה מהעיסה ומעליה פזרתי את הבשר אותו תבלנתי קצת,
מעליה שמתי שכבה נוספת מהעיסה של התפוחי האדמה,
ומעל הכל שפכתי את ציר הבקר עד שכיסה את כל התבנית,
הכנסתי לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך שעה,
ואז כיסתי עם נייר כסף למשך 6 שעות על חום של 100 מעלות
ויצא מושלם, הכל נגמר ברגע שיצא מהתנור
בקיצור, 12 שעות הכנה
בקושי עבודה
טעם מדהים
וזול בפער מהחנויות
תנסו בבית
אפשר לשפוך עוד קצת מציר הבקרהכנתי
עכשיו סיים 6 שעות בתנור
והקוגל למעלה די צהוב לא השחים כל כך ( יכול להיות שאפוי בפנים אבל במראה שלו נראה לא אפוי מספיק)
מה לעשות? לתת לו עוד קצת חימום בלי נייר כסף מעל? ( היה שעה בהתחלה לא מכוסה )
סליחה על האיחור בתגובה..יכולה לתת הוראות מדויקות?
ברור שאפשרי לעשות מחרהכנתי כמה פעמים לפי המתכון המקורי פה
ויוצא מעולה!!! תודה רבה.
היום בישלתי בשר ואני רוצה לקרר אותו במקרר ולהכין מחר את היאפצאק
זה אפשרי? או שצריך להכין היום כבר הכל?
אשמח לתשובה היום ...
האם קיררת את הקוגל לפני?אחרי כמה שעות כשהכל כבר היה מגובש, פרסתי על משטח נייר אפיה והפכתי את הסיר מעליו כדי לתת בישול גם לחלק העליון, ואז הנחתי את הנייר אפיה החדש כשהקוגל עליו בתוך הסיר, חזרה לאש נמוכה ומשם ישר פלטה עד לשבת בבוקר,
הפכתי רותחהאם קיררת את הקוגל לפני?
זה לא היה קשה להפוך רותח? זה לא התפרק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: