כמה זמן מינימום?מבשלים את הבשר, עם הרבה רוטב, כמובן שלא יותר מדי שלא יאבד הטעם
כמה זמן מינימום?מבשלים את הבשר, עם הרבה רוטב, כמובן שלא יותר מדי שלא יאבד הטעם
אבל אני רוצה לשים על הפלטה לפני שבתזה לא נשרף כי שמים כל הזמן רוטב, פיירקס לא עוזר שלא ישרף זה יכול להישרף גם על פירקיס כמו בתנית חד פעמי
תודה רבה יצא מטורףףףף!!!!מאכל היאפצ'אק לפי המחקר האישי שלי יובא בשנים האחרונות לארץ מארה"ב ונמכר במעדניות במחירים יקרים
זה מאכל מיוחד ומשובח ממש, שרבים וטובים ניסו לחקות ולהגיע אל המתכון המושלם
לאחר חקירה ודרישה מרובה עלה בידי המתכון המושלם והרי הוא לפניכם
(לצערי אין תמונה, נגמר לפני שהספקתי לצלם)
אני השתמשתי בחתיכה של בשר 8
שמתי להרתחה בסיר עם מלח ופלפל"ש עד שהבשר הגיע לרכות המקסימלית (6 שעות במקרה שלי)
קיררתי את הבשר ופרקתי אותו לשערות ואת המים שנשארו (ציר בקר) אחסנתי בנפרד
במקביל הכנתי עיסה לקוגל תפוחי אדמה, מתפו"א, ביצים, שמן, פלפל"ש, מלח (אישית אוחז שהבצל הורס את הקוגל)
בתבנית פיירקס שמתי שכבה מהעיסה ומעליה פזרתי את הבשר אותו תבלנתי קצת,
מעליה שמתי שכבה נוספת מהעיסה של התפוחי האדמה,
ומעל הכל שפכתי את ציר הבקר עד שכיסה את כל התבנית,
הכנסתי לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך שעה,
ואז כיסתי עם נייר כסף למשך 6 שעות על חום של 100 מעלות
ויצא מושלם, הכל נגמר ברגע שיצא מהתנור
בקיצור, 12 שעות הכנה
בקושי עבודה
טעם מדהים
וזול בפער מהחנויות
תנסו בבית
מה השנקל שלך לגבי איך לחמם על הפלטה בשביל להגיש בשבת בבוקרמאכל היאפצ'אק לפי המחקר האישי שלי יובא בשנים האחרונות לארץ מארה"ב ונמכר במעדניות במחירים יקרים
זה מאכל מיוחד ומשובח ממש, שרבים וטובים ניסו לחקות ולהגיע אל המתכון המושלם
לאחר חקירה ודרישה מרובה עלה בידי המתכון המושלם והרי הוא לפניכם
(לצערי אין תמונה, נגמר לפני שהספקתי לצלם)
אני השתמשתי בחתיכה של בשר 8
שמתי להרתחה בסיר עם מלח ופלפל"ש עד שהבשר הגיע לרכות המקסימלית (6 שעות במקרה שלי)
קיררתי את הבשר ופרקתי אותו לשערות ואת המים שנשארו (ציר בקר) אחסנתי בנפרד
במקביל הכנתי עיסה לקוגל תפוחי אדמה, מתפו"א, ביצים, שמן, פלפל"ש, מלח (אישית אוחז שהבצל הורס את הקוגל)
בתבנית פיירקס שמתי שכבה מהעיסה ומעליה פזרתי את הבשר אותו תבלנתי קצת,
מעליה שמתי שכבה נוספת מהעיסה של התפוחי האדמה,
ומעל הכל שפכתי את ציר הבקר עד שכיסה את כל התבנית,
הכנסתי לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך שעה,
ואז כיסתי עם נייר כסף למשך 6 שעות על חום של 100 מעלות
ויצא מושלם, הכל נגמר ברגע שיצא מהתנור
בקיצור, 12 שעות הכנה
בקושי עבודה
טעם מדהים
וזול בפער מהחנויות
תנסו בבית
אני שמה על בלך כמו צ'ונט מערב שבת ויוצא יאפצ'ק אוברנייט מצויין.מה השנקל שלך לגבי איך לחמם על הפלטה בשביל להגיש בשבת בבוקר
האם לחמם על תבנית הפוכה בשבת בבוקר או להשאיר עם הפיירקס כל הלילה? מלחיץ...
חשבתי שזה משהו שצריך להכין באותו יוםאני שמה על בלך כמו צ'ונט מערב שבת ויוצא יאפצ'ק אוברנייט מצויין.
אבל פלטה זה יותר חזק...
אולי על תבנית הפוכה או משהו. וכמובן אטום הייטב.
היאפצ'ק שלנו כבר מוכן לחג.
בהצלחה ובתיאבון!
היום יום חמישי, מה הבעיה? תמיד מכינה קוגעל בחמישיחשבתי שזה משהו שצריך להכין באותו יום
כמו קוגל תפו"א
וקל וחומר שלא להקפיא
ניסית? יש מצבים שהחום איכשהו נמוך מידי ואז האוכל מתקלקל. כמו שכתבה @שולי איטחוואו הקפצתם אשכול ישן שלי
כיף לקבל פידבקים שאנשים נהנים מהמתכון!!! תודה לכם.
אישית אני חושב שקוגל תפוחי אדמה שעוברר קירור מקבל טעם לוואי קל, ולכן אני מעדיף שלא להכין את היאפצק מוקדם מידי, אלא עובר לעשייתם, מעדיף להעמיד בערב חג בבוקר
על פלטה לדעתי, החום החזק מידי ישרוף את הקוגל, כשכל הרעיון הוא בישול איטי, לדעתי להניח על תבנית הפוכה זה ישביח את הטעם ככל שיעמוד יותר שעות.
ובבקשה, מי שמכין שיעלה תמונות לרווחת הצופים באשכול.
איך נצלם?ובבקשה, מי שמכין שיעלה תמונות לרווחת הצופים באשכול.
לפני החגאיך נצלם?
מכינים לחג...
לא צילמתיוואו הקפצתם אשכול ישן שלי
כיף לקבל פידבקים שאנשים נהנים מהמתכון!!! תודה לכם.
אישית אני חושב שקוגל תפוחי אדמה שעוברר קירור מקבל טעם לוואי קל, ולכן אני מעדיף שלא להכין את היאפצק מוקדם מידי, אלא עובר לעשייתם, מעדיף להעמיד בערב חג בבוקר
על פלטה לדעתי, החום החזק מידי ישרוף את הקוגל, כשכל הרעיון הוא בישול איטי, לדעתי להניח על תבנית הפוכה זה ישביח את הטעם ככל שיעמוד יותר שעות.
ובבקשה, מי שמכין שיעלה תמונות לרווחת הצופים באשכול.
שמתי ישירות על הפלטה אחרי אפיה של 5-6 שעות (מכוסה) 120°אז לגבי שבת בבוקר,
מישהו ניסה על תבנית הפוכה כל הלילה ? רוצה להכין ומפחדת שיתקלקל...
ואז האפיה מתקצרת ? או עדיין שעתיים, תכלס לסעודת שמחת תורה זה יוצא כ 20 שעות על הפלטה, עדיף להניח רק בבוקר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: