בבישול של הבשר הראשוני לא צריך תיבול? זה לא יהיה בלי טעם?מאכל היאפצ'אק לפי המחקר האישי שלי יובא בשנים האחרונות לארץ מארה"ב ונמכר במעדניות במחירים יקרים
זה מאכל מיוחד ומשובח ממש, שרבים וטובים ניסו לחקות ולהגיע אל המתכון המושלם
לאחר חקירה ודרישה מרובה עלה בידי המתכון המושלם והרי הוא לפניכם
(לצערי אין תמונה, נגמר לפני שהספקתי לצלם)
אני השתמשתי בחתיכה של בשר 8
שמתי להרתחה בסיר עם מלח ופלפל"ש עד שהבשר הגיע לרכות המקסימלית (6 שעות במקרה שלי)
קיררתי את הבשר ופרקתי אותו לשערות ואת המים שנשארו (ציר בקר) אחסנתי בנפרד
במקביל הכנתי עיסה לקוגל תפוחי אדמה, מתפו"א, ביצים, שמן, פלפל"ש, מלח (אישית אוחז שהבצל הורס את הקוגל)
בתבנית פיירקס שמתי שכבה מהעיסה ומעליה פזרתי את הבשר אותו תבלנתי קצת,
מעליה שמתי שכבה נוספת מהעיסה של התפוחי האדמה,
ומעל הכל שפכתי את ציר הבקר עד שכיסה את כל התבנית,
הכנסתי לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך שעה,
ואז כיסתי עם נייר כסף למשך 6 שעות על חום של 100 מעלות
ויצא מושלם, הכל נגמר ברגע שיצא מהתנור
בקיצור, 12 שעות הכנה
בקושי עבודה
טעם מדהים
וזול בפער מהחנויות
תנסו בבית
אפשר גם לעשות את זה במחבת או בסיר שטוח (הרבה שעות על אש נמוכה)מבין שבלי תנור בשרי אי אפשר?
מלח ופלפל שחור בלבדבבישול של הבשר הראשוני לא צריך תיבול? זה לא יהיה בלי טעם?
איך אני יודעת כמה זמן לבשל?
ואיך מפרקים את הבשר אחרי הבישול לשערות? לחתוך אותו?
חבל על העבודה המיותרתבבישול של הבשר הראשוני לא צריך תיבול? זה לא יהיה בלי טעם?
איך אני יודעת כמה זמן לבשל?
ואיך מפרקים את הבשר אחרי הבישול לשערות? לחתוך אותו?
לחג בבוקר?הכנו בתבניות העבות של החלות לחג הראשון
אפינו שעה מראש והשאר על הפלטה
שמתי כוס מים בתערובת של הקוגלאם שמים בשר נא ללא בישול
אין כאן בעצם את הרוטב לשפוך מעליו
זה לא יהיה חסר כאן?
דווקא נראה לי מתאיםיש לי בבית בשר מס' 7, הבנתי שהוא ממש לא מיוחד(בלשון עדינה)
השאלה שלי היא האם יש למישהו נסיון עם זה?
ואולי ליאפ'צק זה בסדר? או שצריך גם לזה בשר משובח?
ולא היה לזה טעם לוואי?מישהי גם כתבה פה להשרות בסודה לשתיה לא יודעת מה מהנ"ל גרם לזה אבל הבשר יצא רך כמו שצלי לא יצא לי אף פעם ...
אם שמים בשר נאאם שמים בשר נא ללא בישול
אין כאן בעצם את הרוטב לשפוך מעליו
זה לא יהיה חסר כאן?
שוטפים את זה כמובן טוב טובולא היה לזה טעם לוואי?
בכלל לאאם שמים בשר נא
שימו לב לחתוךאותו לקוביות קטנות ממש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: