חגים ט"ו בשבט

אורית חזן

משתמש סופר מקצוען
בנוסף...
חושבת להכין לשבת.
בעלי הכין עם אסאדו.
(הוא מכין אירועי בוטיק)
את הטנזיה הוא מכין שונה משירה.
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1.2 כוסות מים
גרידת לימון
כשהסוכר נמס.
שזיפים מיובשים מגולענים
משמש מיובש
צימוקים שחורים ולבנים
מערבבים הכל כשתי דקות.
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20200205-WA0048.jpg
    IMG-20200205-WA0048.jpg
    KB 318.1 · צפיות: 196

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
בעלי הכין עם אסאדו.
(הוא מכין אירועי בוטיק)
את הטנזיה הוא מכין שונה משירה.
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1.2 כוסות מים
גרידת לימון
כשהסוכר נמס.
שזיפים מיובשים מגולענים
משמש מיובש
צימוקים שחורים ולבנים
מערבבים הכל כשתי דקות.
:cool:
יש לך שתי אופציות.
1. להסיר את התמונה
2. להזמין אותי לשבת.

לבחירתך.
 

רחלי

משתמש רשום
עוף עם פירות יבשים ערמונים ויין מתתק וחגיגי במיוחד מתאים לט"ו בשבט

המצרכים:
1 בצל גדול
6 כרעיים
2 חבילות ערמונים
15 משמש יבש
15 שזיפים מגולענים
1/3 כוס סילאן
4 שיני שום
1 כוס יין
2 כוס מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מטגנים בצל מוסיפים את העוף לסיר ומטגנים כמה דקות נוספות
מוסיפים פירות וערמונים מערבלים בקערה את שאר החומרים ומוסיפים לסיר
מבשלים כשעה
בתאבון
 

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אשמח למתכון של התפוחים האפויים

חומרים:
4 תפוחי עץ גרנד
חצי כוס צימוקים
חצי כוס יין
חצי כוס סוכר
8 כפות קינמון
אגוזי מלך גרוסים

אופן ההכנה:
מקלפים את התפוחים ומוציאים להם את הגרעינים.
מסדרים את התפוחים בתבנית אינגליש קייק
מערבבים יחד את הסוכר והקינמון
מכניסים למקום הריק של הגרעינים בכל תפוח, מעט צימוקים
שופכים כף מהסוכר והקינמון,
מעט אגוזים,
ושוב צימוקים ושוב סוכר.
כשהכל מלא,
שופכים מעל התפוחים את היין
ומעליו את כל מה שנשאר
מהסוכר והקינמון, הצימוקים והאגוזים.

עוטפים בנייר כסף
אופים שעתיים וחצי על 200 מעלות.
 

RachelMe

משתמש מקצוען
יש למישהי מתכון מוצלח לגרנולה ביתית טעימה???
500 גרם קוואקר
כוס ורבע תוספות - שקדים פרוסים, שומשום, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, וכדומה. אני שמה רק שקדים....
3/4 כוס שמן
כוס דבש
(כוסות 'רגילות' נראה לי של 240)
לערבב, לשטוח בתבנית תנור גדולה, ולאפות על 180 מעלות כ-30 דקות להזהבה. לערבב מדי פעם תוך כדי אפיה. (אני עוצרת אחרי 25 דקות, לא אוהבת זהוב מדי).
לחכות שיתקרר לגמרי ואז לפורר באצבעות - אם רוצים. זה גם הזמן להוסיף פירות יבשים - לטעמי מיותר, מספיק טעים גם בלי.
 

רחלי ג

משתמש רשום
איור וציור מקצועי
אשמח מאאאד מאאד לכל מי שתעלה מתכון!! בא לי להכין אוכל עם קשר....יש לי כבד או עוף.
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עוף ממולא בפירות יבשים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה