דרוש מתכון טשול'נט

שרי קליגער

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מתכון לטשולנט מושלם!!!
כמו שמוכרים בטשונטיה, למי יש ? שיקום...
איך לתבלן,איזה מספר בשר להכניס , איזה מוצרים להכניס, כמה זמן לבשל לפני שבת וכו' וכו'
הביאו את המתכונים הסודיים והאלופים שלכם..
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא טעמתי מעולם בטשונטיה :rolleyes:

מוזמנת לטעום את שלנו
אם ימצא חן בעינייך, תקבלי מתכון;)
 

שרי קליגער

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
דווקא חיפשתי ממש מלא ולא מצאתי .
וממש התפלאתי...
אם יש לך קישור אשמח שתעלה..
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
העליתי כבר,
ואגב ישנם פה הרבה מתכונים משובחים
הנה מצאתי העתקתי לך

טשולנט משובח

1)לאדות בצל קצוץ לשקיפות,
2)להוסיף כמה שיני שום קצוצות-מוסיף המון טעם וריח!+פפריקה מתוקה, ולאדות עוד 2 דק'.
להכניס שעועית+גריסים+גריסי פנינה-מעט (שלא ייצא דייסתי)+כף כוסמת-לבחירה+כף חיטה-לבחירה, להוסיף קוביות תפו''א ולערבב.
3)לכסות במים+אבקת מרק+מלח+פלפל שחור++כף דבש+קטשופ-נשמע מוזר אבל מדגיש את הטעמים ונותן צבע מקסים!-להרתיח.
4)להוסיף מעל-קוגל (אוכל לתת מתכון מדויק אם תהי' דרישה) ולבשל כשעה וחצי על להבה קטנה.
ניתן להוסיף מים, אבל אך ורק רותחים (כי מים קרים מקשים את הקטניות ללא תקנה).
5)להעביר לפלטה ולבדוק בשבת בבוקר את כמות הנוזלים ולפי זה לקרב או להרחיק ממקור החום.
ולפני הכל לכוון ולומר לכבוד שבת קודש.
בהצלחה
נ.ב.
לטשולנט בשרי-להוסיף בשר בקר-לבחירה לפני תוספת המים
 
נערך לאחרונה ב:

שרי קליגער

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
העליתי כבר,
ואגב ישנם פה הרבה מתכונים משובחים
הנה מצאתי העתקתי לך

טשולנט משובח

1)לאדות בצל קצוץ לשקיפות,
2)להוסיף כמה שיני שום קצוצות-מוסיף המון טעם וריח!+פפריקה מתוקה, ולאדות עוד 2 דק'.
להכניס שעועית+גריסים+גריסי פנינה-מעט (שלא ייצא דייסתי)+כף כוסמת-לבחירה+כף חיטה-לבחירה, להוסיף קוביות תפו''א ולערבב.
3)לכסות במים+אבקת מרק+מלח+פלפל שחור++כף דבש+קטשופ-נשמע מוזר אבל מדגיש את הטעמים ונותן צבע מקסים!-להרתיח.
4)להוסיף מעל-קוגל (אוכל לתת מתכון מדויק אם תהי' דרישה) ולבשל כשעה וחצי על להבה קטנה.
ניתן להוסיף מים, אבל אך ורק רותחים (כי מים קרים מקשים את הקטניות ללא תקנה).
5)להעביר לפלטה ולבדוק בשבת בבוקר את כמות הנוזלים ולפי זה לקרב או להרחיק ממקור החום.
ולפני הכל לכוון ולומר לכבוד שבת קודש.
בהצלחה
נ.ב.
לטשולנט בשרי-להוסיף בשר בקר-לבחירה לפני תוספת המים
בדיוק כך אני עושה אבל מרגישה שמשהו חסר ..
 

גיטרה בס

משתמש מקצוען
העליתי כבר,
ואגב ישנם פה הרבה מתכונים משובחים
הנה מצאתי העתקתי לך

טשולנט משובח

1)לאדות בצל קצוץ לשקיפות,
2)להוסיף כמה שיני שום קצוצות-מוסיף המון טעם וריח!+פפריקה מתוקה, ולאדות עוד 2 דק'.
להכניס שעועית+גריסים+גריסי פנינה-מעט (שלא ייצא דייסתי)+כף כוסמת-לבחירה+כף חיטה-לבחירה, להוסיף קוביות תפו''א ולערבב.
3)לכסות במים+אבקת מרק+מלח+פלפל שחור++כף דבש+קטשופ-נשמע מוזר אבל מדגיש את הטעמים ונותן צבע מקסים!-להרתיח.
4)להוסיף מעל-קוגל (אוכל לתת מתכון מדויק אם תהי' דרישה) ולבשל כשעה וחצי על להבה קטנה.
ניתן להוסיף מים, אבל אך ורק רותחים (כי מים קרים מקשים את הקטניות ללא תקנה).
5)להעביר לפלטה ולבדוק בשבת בבוקר את כמות הנוזלים ולפי זה לקרב או להרחיק ממקור החום.
ולפני הכל לכוון ולומר לכבוד שבת קודש.
בהצלחה
נ.ב.
לטשולנט בשרי-להוסיף בשר בקר-לבחירה לפני תוספת המים
נשמע טוב רק כמה שינויים קטנים שאני עושה שלדעתי משפרים את הטעם בהרבה
1.בצל מטוגן ולא מאודה נותן מתיקות
2.בטיבול וטעם מוסיפה גם סילאן ולפעמים קצת סוכר חום
3.קישקע טוב עושה את הטשולנט
4.בשר איכותי משפיע מאד על הטעם (חשוב שהבשר והעוף יהיו מופשרים טוב לפני שמכניסים לסיר)
עד כאן!
בהצלחה!
 

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים


 

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
תנסי לשים בשר אסאדו זה עושה את הטשולנט שומני ועסיסי .
נ.ב. אפשר גם להוסיף כחצי כוס יין אדום מוסיף המון טעם וארומה .
 

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה

רותי המניק

צלמת סופר מקצוענית (;
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי

פשוש

משתמש מקצוען
לטעמי, לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות מהרגיל. זה נותן את המרקם של צ'ולנט - תבשיל אחד - סמיך.
וכן כמו שכתבו לטגן הרבה את הבצל ושיהיה הרבה בצל (והרבה שמן...)
 
  • תודה
Reactions: M&C

סמדר נובל

משתמש צעיר
מצטרפת להמלצה על הבצל. ורוצה להוסיף שאני מטגנת את הבצל עם הבשר ( בדכ או אצבעות אנטריקוט או אסדו) ממש המוווון זמן עד שהבצל כמעט נשרף. זה מה שנותן לצולנט שלנו צבע כהה ויפה כך פפריקה אני שמה ממש מעט.
 

ארליך

משתמש חדש
מתפלא שאף אחד עוד לא כתב את הדבר הכי בסיסי: שומן!
הטשולנט הכי טעים ומושקע שיהיה, אם אין בו מספיק שמן, עדיין ירגישו שמשהו חסר...
ולא. השמן שנותנים בעת טיגון הבצל בהחלט לא מספיק.
בשר בקר עתיר שומן עושה עבודה טובה.
אך במקרה של בשר עוף, בהחלט ניתן גם לשים שמן קנולה.
ולאלו שמתפלאים, אני ממליץ:
תעשו ניסיון קטן. תוסיפו בחשאי חצי כוס שמן יותר ממה שאתם רגילים, ופתאום יגידו לכם, שהטשולנט השבוע יצא מאוד טעים... בזכות האורחים כמובן...
 

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
מתפלא שאף אחד עוד לא כתב את הדבר הכי בסיסי: שומן!
הטשולנט הכי טעים ומושקע שיהיה, אם אין בו מספיק שמן, עדיין ירגישו שמשהו חסר...
ולא. השמן שנותנים בעת טיגון הבצל בהחלט לא מספיק.
בשר בקר עתיר שומן עושה עבודה טובה.
אך במקרה של בשר עוף, בהחלט ניתן גם לשים שמן קנולה.
ולאלו שמתפלאים, אני ממליץ:
תעשו ניסיון קטן. תוסיפו בחשאי חצי כוס שמן יותר ממה שאתם רגילים, ופתאום יגידו לכם, שהטשולנט השבוע יצא מאוד טעים... בזכות האורחים כמובן...
תנסי לשים בשר אסאדו זה עושה את הטשולנט שומני ועסיסי .
נ.ב. אפשר גם להוסיף כחצי כוס יין אדום מוסיף המון טעם וארומה .
 
  • תודה
Reactions: M&C

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיד

א בְּצֵאת יִשְׂרָאֵל מִמִּצְרָיִם בֵּית יַעֲקֹב מֵעַם לֹעֵז:ב הָיְתָה יְהוּדָה לְקָדְשׁוֹ יִשְׂרָאֵל מַמְשְׁלוֹתָיו:ג הַיָּם רָאָה וַיָּנֹס הַיַּרְדֵּן יִסֹּב לְאָחוֹר:ד הֶהָרִים רָקְדוּ כְאֵילִים גְּבָעוֹת כִּבְנֵי צֹאן:ה מַה לְּךָ הַיָּם כִּי תָנוּס הַיַּרְדֵּן תִּסֹּב לְאָחוֹר:ו הֶהָרִים תִּרְקְדוּ כְאֵילִים גְּבָעוֹת כִּבְנֵי צֹאן:ז מִלִּפְנֵי אָדוֹן חוּלִי אָרֶץ מִלִּפְנֵי אֱלוֹהַּ יַעֲקֹב:ח הַהֹפְכִי הַצּוּר אֲגַם מָיִם חַלָּמִישׁ לְמַעְיְנוֹ מָיִם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חלון ראווה • אתגר 123

לוח מודעות

למעלה