הגלי קנוי או הכנת לבד?האמת שאם אכין אותה שוב, או כאשר... אכין את העוגה דקה יותר כדי שיהיו יותר שכבות. במקור זה יותר שכבות אז קודם כל הגלי קנוי או הכנת לבד?
לא אמרתי שלא הולך בסביבה שלי.הגלי קנוי או הכנת לבד?
אני עושה כאלה עוגות דווקא זה מאוד הולך אולי לא בסביבה שלך
אני אישית מוכרת תסגנון הזה והסטייל היוקרתי הזאת לגבי הגלי ממש לא מורכב להבהיר איך לעשות אולי הפקטין שששמים פחות זמין לנשים פה אבל יש פתרונות אחרים במקום אם תרצי אין לי בעיה לתת מתכון.לא אמרתי שלא הולך בסביבה שלי.
רק שלא רואים אותה כל כך בקונדיטוריות כאן בארץ כמו שרואים שם.
יש הבדל גדול בין 2 האמירות האלו.
אגב, אני לא בתחרות עם אף אחת.
כל אחת מכינה מה שהיא. ומה שטוב לה במקום שלה.
לגבי הג'לי:
ספציפית כאן זו אבקה קנויה אבל מוכנה לא לפי ההוראות כדי שתהיה יציבה יותר.
כשאני מכינה להוצאה מהבית [קרי, הזמנה] מוצר שיש בו ג'לי ברמה כזו [נראות, וטעם] לרוב אכין לבד מהבסיס.
לא אעלה לכאן מתכון של הכנה לבד כי כאן יש לי ענין שכל מי שרוצה להכין יוכל להכין ולהצליח. וחוצמיזה שיש דברים שמותר לי לשמור אותם לעצמי. בכל זאת פרנסה.
מעונינת אשמח אם אפשר מתכון.אני אישית מוכרת תסגנון הזה והסטייל היוקרתי הזאת לגבי הגלי ממש לא מורכב להבהיר איך לעשות אולי הפקטין שששמים פחות זמין לנשים פה אבל יש פתרונות אחרים במקום אם תרצי אין לי בעיה לתת מתכון.
תעשי כרצונך, בשמחה.אני אישית מוכרת תסגנון הזה והסטייל היוקרתי הזאת לגבי הגלי ממש לא מורכב להבהיר איך לעשות אולי הפקטין שששמים פחות זמין לנשים פה אבל יש פתרונות אחרים במקום אם תרצי אין לי בעיה לתת מתכון.
אף אחת אמרה שאת בתחרות ...תעשי כרצונך, בשמחה.
וכתבתי כבר, אינספור פעמים, וגם כאן באשכול, אני לא בתחרות עם אף אחת.
את מוכרת מה שהולך אצלך.
אני מה שהולך אצלי
כל אחת והלקוחות שלה והסגנון שלהם.
וכאמור אני מכינה גם כאלו, לא כתבתי שלא. כתבתי שבקונדיטוריות בארץ פחות רואים אותם ורואים יותר את השוקולדיות למיניהם
אשמח מאד אם יש לך אפשרות להסביר.אני אישית מוכרת תסגנון הזה והסטייל היוקרתי הזאת לגבי הגלי ממש לא מורכב להבהיר איך לעשות אולי הפקטין שששמים פחות זמין לנשים פה אבל יש פתרונות אחרים במקום אם תרצי אין לי בעיה לתת מתכון.
את מוזמנת לפתוח אשכולות כמו העני ולשתף אותנו בהדרכות ומתכונים קלים וטובים,אני אישית מוכרת תסגנון הזה והסטייל היוקרתי הזאת לגבי הגלי ממש לא מורכב להבהיר איך לעשות אולי הפקטין שששמים פחות זמין לנשים פה אבל יש פתרונות אחרים במקום אם תרצי אין לי בעיה לתת מתכון.
בכיף אין לי בעיה לשתף אותכם יש לי גם רשימת תפוצה במייל ששם אני גם שולחת תכנים מעניינים וקל להכנה אם כל מיני טיפיםאת מוזמנת לפתוח אשכולות כמו העני ולשתף אותנו בהדרכות ומתכונים קלים וטובים,
בינתיים רוב העוגות שלי הן ממתכונים שלה דווקא בגלל שהם מונגשים לציבור הסטנדרטי בלי מילים מלחיצות וחומרים שצריך לקנות בבית מרקחת...ובגלל הצורה שהיא מפשטת את אופן ההכנה שלא תהיה סטייליסטית ולא תפחיד את המטבח הקטנצ'יק שלי.
והעני גם העוגה הזאת נראית מעולה!!
נגיע גם אליה בעז"ה....
נוו ...אז יאלה...בכיף אין לי בעיה לשתף אותכם יש לי גם רשימת תפוצה במייל ששם אני גם שולחת תכנים מעניינים וקל להכנה אם כל מיני טיפים
ברור שיש אותה בארץ.העני, ראיתי את העוגה הזו בארץ! ראיתי וראיתי!
נראה לי שתכירי את המקור מאיפה ולמה.
איזה כיף שיש גם מתכון!
(לא טעמתי מהעוגה ההיא כי אני בדיאטה רצחנית. אבל מתחשק לי נורא להכין.
נראה אם יהיה לי קריזה לקראת שבת לכזה תהליך שכבתי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: