אני תמיד מוסיפה, גזר, קישואים ובטטה ומיילקוגעל(פשטידת חלה) ובפסח אפשר קוגעל ת.אדמה במקום. אולי אטריות פסחיות?מה עוד אפשר לשים בו חוץ מבשר ותפו"א?
יש רעיון למשהו במקום הקטניות?
אם אתם אוכלים שרויה, קניידלך ממש מוצלח.מה עוד אפשר לשים בו חוץ מבשר ותפו"א?
יש רעיון למשהו במקום הקטניות?
אפשר מתכון?אני מכינה יאפציק כטשולנט בפסח, זהו קוגל תפו"א שמכיל בתוכו חתיכות בקר ובצל מטוגן.
אפשר מתכון?
אני מכינה "קלופס" מחזה טחון ופירה, ללא שרויה, מי שרוצה מתכון בשמחה!
בבקשה, אין לי כמויות מדויקות, אבל זה הרעיון:
אני מכינה בסיר שיש, אפשר גם בתבנית ח"פ עמוקה,
מחממים תנור ל-200 מעלות
בסיר - קוצצים בצל לקוביות ומאדים עד להזהבה, מוסיפים בקר - חשוב שיהיה נתח שומני, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד להגרת נוזלים מהבקר, ממליחים ומפלפלים.
מכינים עיסה של קוגל תפו"א, אצלי זה 4 תפו"א מגורדים גס, 3-4 ביצים 1.5-2 כפיות מלח, מעט גבישי שום.
מערבבים את הבקר עם עיסת הפשטידה.
פורסים תפו"א לפרוסות דקיקות ומרפדים בצפיפות את הסיר או התבנית, שופכים עליהם את העיסה ומכסים בשכבה של תפו"א, חשוב שיהיו חופפים וצפופים מאחר והם שומרים על האדים ומונעים את התייבשות המאפה. מכסים היטב ומעבירים לתנור. מינימום שעתיים אפיה לפני שבת ואז אפשר להעביר לפלטה.
כשאני מכינה בסיר - בהגשה, אני הופכת על צלחת ופורסת למשולשים. מרשים במיוחד!
חצי קילו חזה טחון, 2 ביצים, 2 כוסות פירה תפו"א, בצל מטוגן, פלפל שחור, מעט מלח, מי שמשתמש בציפוי שניצל קנוי כדאי להוסיף 2 כפות. מערבבים יוצרים צורת "קלופעס" עם נייר אפיה, ומבשלים שהרוטב כמעט מכסה.נשמח למתכון
נשמח למתכון
מדובר בחתיכות בקר שכבר בושלו מעט. נשארות חתיכות בתוך היאפציק.לא הבנתי איך מערבבים את הבקר עם העיסה?
הכוונה לבקר טחון אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: