:)&&:)&&:)
משתמש פעיל
אותי הפנתה אחותאותנו הם הפנו רק לטרם
למיון של בי"ח רק רופא טלפוני יכול להפנות ולא אחות
ללידה
אותי הפנתה אחותאותנו הם הפנו רק לטרם
למיון של בי"ח רק רופא טלפוני יכול להפנות ולא אחות
סיפור יעזור?לא הובנתי...
לא התכונתי סרק- במשמעות של סתם, יותר במשמעות של לא יועיל...
אבל סבבה זו דעתך,
ואני מקבלת אותה גם אם לא לגמרי מסכימה
אגב, במ"ע הם עושים גבס אפילו אם זה לא בטוח שבר ואז שולחים לקופ"חפעמיים קרה לנו שכשהגעתי לאורטופד עם גבס של ילדי,
אז איפה הם בקלפי?????שהציבור החרדי הוא 23% מתושבי המדינה
בדרך כלל התלונות אמורות להיות של מקבל השירות שלא זוכה לשירות שמגיע לו על פי חוק ודין, ולא הפוך...כבוד רבי @Natan Galant ממש צודק,
מה שאני יכול לדמיין מה היה נוסח הכתבה אילו הוא היה עובד שם לילה אחד ....
זו עבודה שוחקת, כל הזמן לחץ,
כל הזמן תלונות,
מתי התור שלי ?
תכניסו אותי לרופא טוב ...!
אז בסוף כולם אצלכם מגיעים לבית חולים ? מה עשינו ?
יש הרבה מתחת לגיל 18אז איפה הם בקלפי?????
היינו אמורים להיות 27 מנדטים!!!
עוד משהו שלא לקחתם בחשבון זה גם ריבוי הילדים מתחת גיל 18 ביחס לאוכלוסיה.יש הרבה מתחת לגיל 18
ויש עוד שלא מצביעים מתוך אידיאולוגיה
וע"ז נאמר "משיב חכמים אחור ודעתם יסכל"
"בזכותם" יעבירו את הרפורמה בטלפונים הכשרים, בגיור, ברית הזוגיות וחוק הגיוס
בדרך כלל התלונות אמורות להיות של מקבל השירות שלא זוכה לשירות שמגיע לו על פי חוק ודין, ולא הפוך...
מי שלא מתאים, שלא יעבוד שם!!! וככל עבודה אחרת.
אגב, יש לי כבוד והערכה עצומה לאנשי צוות רפואי מכל הסוגים, אפילו לעוזר של הרופא שיניים, ועדיין זה לא אמור להצדיק חוסר רמה רפואית ויחס מיטבי
כמובן שכל אחד לפי רבותיו,ויש עוד שלא מצביעים מתוך אידיאולוגיה
וע"ז נאמר "משיב חכמים אחור ודעתם יסכל"
"בזכותם" יעבירו את הרפורמה בטלפונים הכשרים, בגיור, ברית הזוגיות וחוק הגיוס
זה מה שכתבתי בקצרהעוד משהו שלא לקחתם בחשבון זה גם ריבוי הילדים מתחת גיל 18 ביחס לאוכלוסיה.
כך שגם אם החרדים הם 23% מהאזרחים במדינה, אין 23% חרדים בעלי זכות הצבעה.
זאת בנוסף למה שאמרת
אמתאז איפה הם בקלפי?????
לא כאן המקום להאריך....אבל מה שבטוח שאם המפלגות החרדיות היו באמת עושים משהו למען הציבור היו כולם מצביעים
לשמוע רודפים אותנו וכו'..גיוס גיור..זה לא מושך כבר את כולם להצביע..
לצערנו, ושלא נזדקק, בד"כ התורות לכל רופא משפחה ומרכז רפואי ארוכים. כל נותני הישרות רגילים לאנשים שמגיעים קצרי רוח ומנסים לעקוף וכזה.כבוד רבי @Natan Galant ממש צודק,
מה שאני יכול לדמיין מה היה נוסח הכתבה אילו הוא היה עובד שם לילה אחד ....
זו עבודה שוחקת, כל הזמן לחץ,
כל הזמן תלונות,
מתי התור שלי ?
תכניסו אותי לרופא טוב ...!
אז בסוף כולם אצלכם מגיעים לבית חולים ? מה עשינו ?
23% המדוברים זה הציבור הדתי (זה נאמר ביחס לחופים נפרדים שהציבור הדתי כולו צורך) ואכן יחד עם המפלגה של הציבור הדתל"י זה באיזור ה27 מנדטיםאז איפה הם בקלפי?????
קודם כל שיתנו מלגות שיוכלו לממן את התהליך המטורף הזהפורסם אתמול ע"י ח"כ אורי מקלב שהציבור החרדי הוא 23% מתושבי המדינה (בהקשר לחופים נפרדים)
אני לא רואה יחס כזה באחוזים אצל הרופאים. בקיצור כוונתי שכל זמן שאין חרדים או חרדיות שילכו ללמוד רפואה שלא נתפלא שהערבים נמצאים בתחום הרפואה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: