כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע טרם - למה השירות שם גרוע?

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
זה קטע...
100% מהציבור שונא את טרם, ואני בכללם.. יושב כאן אחד ויחיד ומהלל ומשבח..
ממש תחושה כאילו יש לו מניות שם.

בכל אופן, כשאני הייתי צריכה משהו לילד, הלכתי ישירות לשניידר, והוצאתי מהקופ"ח טופס 17..
מי בכלל הולך לטרם? נראלי שכיום לא אמור להיות המתנה בכלל, כי אף אחד לא הולך לשם.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הרבה דברים.

יצא לי להיות בטרם בבית שמש.
סניף גדול, מרווח.
והכל זז כל כך לאט, ואיש לא מתעניין בך, ויש תחושה ברדקית כזו שקשה להגדיר במילים.
זה עקבי, ואני שומע את זה שוב ושוב.

חבר ביתריסט, למשל, סיפר לי שהופנה לטרם שם. הוא מגיע - הדלת סגורה. מלוכלכת, אגב. הוא דופק ודופק, אחרי 5 דקות מגיע אח מנומנם. לגמרי חסר רצון לעזור. עם פרצוף סתור שינה.
מסביר לו שהוא רק אח, ומבהיר לו שהוא יכול רק להזמין לו אמבולנס, ולחייב אותו ב 150 שקל דמי שירות...

חחחח, חזק:)
קח
אבל מה זה קשור לחרדים?
מרכזי הרפואה הדחופה גם בצפון ודרום הארץ ידועים ברמת שירות וכ"א נמוכה במיוחד. טובי הרופאים לא מגיעים לשם.
וזו לשון המעטה.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
למה לא כל קופות החולים בהסדר איתם? למה מאוחדת בהסכם רק למיון גניקולוגי? ולאומית - מן הראוי שתשים את שיקולי המקצועיות על פני הפן הכספי (יש קשר בין הנהלת טרם ללאומית) - ואת זה אני אומרת כלקוחת לאומית מרוצה מאד.
ביררתי בעבר, מאוחדת נמצאת בבעיה היא השקיעה הון בבמוקד בהטורים שיש שם כמעט הכל חוץ מגניקולוגי, לכן גניקולוגי הם מפנים ליד שרה.
יצא לי להיות כמה וכמה פעמים בהטורים בלילה ובשבתות, זה לא מגיע לשירות של יד שרה אבל מקצועי וסביר בהחלט, ודאי לא בר השוואה לסיפורים שמסופרים על טר"ם.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
ביררתי בעבר, מאוחדת נמצאת בבעיה היא השקיעה הון בבמוקד בהטורים שיש שם כמעט הכל חוץ מגניקולוגי, לכן גניקולוגי הם מפנים ליד שרה.
יצא לי להיות כמה וכמה פעמים בהטורים בלילה ובשבתות, זה לא מגיע לשירות של יד שרה אבל מקצועי וסביר בהחלט, ודאי לא בר השוואה לסיפורים שמסופרים על טר"ם.
תודה.
גם הייתי שם, ועדיין אין להם מענה. כלקוחת מאוחדת (בזמנו) הפנו אותי לטרם או למיון.
ותשובתכם, אגב, לא עונה על השאלה. אם טרם כן - למה יד שרה לא?

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני מכירה מקרוב סיפור של רשלנות הזויה בטרם.
אדם מבוגר שהייתה לו שושנה ברגל, אבל הם לא אבחנו נכון, שלחו אותו הביתה עם אנטיבוטיקה לא תואמת (אבחנו בזלזול , למרות שהרגל היתה נפוחה ואדומה כולה).
בנס הרגל נצלה אחרי טיפול מאסיבי בבית חולים.
מאז לא נותנת בהם אמון בכלל.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
תודה.
גם הייתי שם, ועדיין אין להם מענה. כלקוחת מאוחדת (בזמנו) הפנו אותי לטרם או למיון.
ותשובתכם, אגב, לא עונה על השאלה. אם טרם כן - למה יד שרה לא?
לא יודע
לדעתי ההסדרים עם יד שרה יקרים (מסתבר לא?), ובטרם כמה גרושים.
למה הייתם ושם ואין להם מענה לגניקולוגי?

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מסכימה עם הנכתב - רק חלקית.
לצערי יצא לי להגיע לכמה סניפים שונים של טרם, כמה וכמה פעמים.
מבחינת שירות ויחס - לא הרגשתי זלזול בכלל, ברוב הפעמים היחס היה נעים ומכבד
ההמתנה לא היתה ארוכה בכלל, וההתנהלות עשתה רושם בסדר גמור.

הגענו פעם עם תינוק וקוצר נשימה חריף, היחס בקבלה היה מהיר ויעיל
ולאחר שנתנו לו חמצן ועדיין הסיטורציה נותרה נמוכה,
מהר מאוד היינו על אמבולנס שטס לשע"צ.

מה שכן, מתסכל מאוד (מאוד מאוד!) שרוב מוחץ של הרופאים שם ערביים.
מה לעשות, בקטע הזה אני גזענית, מרגיש מאוד לא מקצועי ולא אמין
ואכן הרבה פעמים המקצועיות שם ברמת סנדלריה.
הולכים לשם רק בשבתות כשנתקעים, או באמצע הלילה
וגם - רק כשנראה שלא קיימת סכנת חיים חלילה.

אגב, מקים טר"ם היה ד"ר דוד אפלבאום הי"ד,
שנרצח עם ביתו נאווה ערב חתונתה בפיגוע בקפה הילל (ומשמלת הכלולות שלה יצרו את הפרוכת המפורסמת בקבר רחל).
כל פעם שאני מגיעה ורואה את כמויות הערבים ששם, אני מצטערת בשבילו על המיזם שהקים והיה יכול להיות נפלא כ"כ, ומה היה חושב אם היה חי היום ורואה את כמויות הישמעאלים ששורצים שם...

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לא יודע
לדעתי ההסדרים עם יד שרה יקרים (מסתבר לא?), ובטרם כמה גרושים.
מאיפה ההחלטה?
למה הייתם ושם ואין להם מענה לגניקולוגי?
לא כל צורך הוא כזה.
אצלי זו היתה פעולה כירורגית באצבע, טוב?
במאוחדת לא היה להם מענה

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מכירה מקרוב סיפור של רשלנות הזויה בטרם.
אדם מבוגר שהייתה לו שושנה ברגל, אבל הם לא אבחנו נכון, שלחו אותו הביתה עם אנטיבוטיקה לא תואמת (אבחנו בזלזול , למרות שהרגל היתה נפוחה ואדומה כולה).
בנס הרגל נצלה אחרי טיפול מאסיבי בבית חולים.
מאז לא נותנת בהם אמון בכלל.
חשוב שאנשים ידעו - טרם זה לא תחליף לרופא!
ואפילו לא רופא משפחה.
תמיד כשהלכתי לטרם, זה היה רק כי העיתוי לא איפשר ביקור רופא רגיל (שבת, שעת לילה וכו').
ומיד כשהתאפשר - הלכנו לרופא רגיל.

אי אפשר לסמוך על חוות הדעת הרפואית שלהם ב-100%.

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
תמיד כשהלכתי לטרם, זה היה רק כי העיתוי לא איפשר ביקור רופא רגיל (שבת, שעת לילה וכו').
וזה היה במוצאי חג שלא היה רופא.
הרגל בבוקר אח״כ היתה נראית מחריד (נחסוך כאן את התיאור)
וכמובן עפו לבית חולים.
אבל הפשע שלהם באבחון בלתי נסלח.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מסכימה עם הנכתב - רק חלקית.
לצערי יצא לי להגיע לכמה סניפים שונים של טרם, כמה וכמה פעמים.
מבחינת שירות ויחס - לא הרגשתי זלזול בכלל, ברוב הפעמים היחס היה נעים ומכבד
ההמתנה לא היתה ארוכה בכלל, וההתנהלות עשתה רושם בסדר גמור.
בטרם בירושלים, חייבת לציין שהייתי בהחלט מרוצה. נאלצתי להות שם פעמיים, והיחס היה אדיב, וב"ה גם האבחנה.
במקומות אחרים - זוועה

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בטרם בירושלים, חייבת לציין שהייתי בהחלט מרוצה. נאלצתי להות שם פעמיים, והיחס היה אדיב, וב"ה גם האבחנה.
במקומות אחרים - זוועה
את מתכוונת לטרם בשרי ישראל?
גם לי יש דברים טובים לומר עליהם.

בסניף טרם אחר בירושלים, הסנדלרות היתה נהדרת...

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
במקומות אחרים - זוועה
גם אני הייתי פעמיים בטרם בירושלים - והייתי מרוצה. בשרי ישראל

112123

משתמש מקצוען
דווקא השירות בבני ברק לא נורא (חוץ מפעם אחת שהיה לא נעים בכלל...) בהשוואה למיון בביה"ח כי גם שם זה לא תענוג גדול ומותחים שם את הזמן. כל אחד במיון בא להשתעל על המזכירות האומללות כדי להוכיח עד כמה מצבו קריטי כך ש"טרם" בהשוואה לא גרועים כ"כ

מבחינה מקצועית בטרם אני מרגיש עכבר מעבדה של סטאז'רים ערבים

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
מעולם לא דרכתי שם וגם לא אדרוך שם. מספיק לי לקרוא פה ושם בשביל לא להסתכן..
אם ח"ו אצטרך, אלך רק למיון בביה"ח או ליד שרה (-מדהים שם היחס והמקצועיות!)

haso

משתמש פעיל
פורסם אתמול ע"י ח"כ אורי מקלב שהציבור החרדי הוא 23% מתושבי המדינה (בהקשר לחופים נפרדים)
אני לא רואה יחס כזה באחוזים אצל הרופאים. בקיצור כוונתי שכל זמן שאין חרדים או חרדיות שילכו ללמוד רפואה שלא נתפלא שהערבים נמצאים בתחום הרפואה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה