מדהיםםם
אני רואה שהרבה ביקשו כאן מתכונים, ובמיוחד של הלבבות...@פטיפורית
רוצים מתכן ללבבות, בבקשה!!!!!!!!!
צר לי, אבל ממש אין לי מתכון מוגדר ולא כמויות.וברור שרוצים מתכונים!!!!
במיוחד של הלבבות וגם של הלבנים.
תבניות פוליקרבונטיש לי תבניות סיליקון רבות
וכן תבניות שקופות מהחד פעמי
האם יש תבניות איכותיות יותר והיכן ניתן להשיג
ביקשתן? קיבלתן....
מתכון לטראפלס בוטנים !!!!
חומרים: (כ- 70 כדורים בינוניים)
800 גר' שוקולד לבן איכותי
200 גר' שמנת (ריץ')
200 גר' חמאת בוטנים טבעית
אופן ההכנה:
המיסי שוקולד, הוסיפי את חמאת הבוטנים וערבבי לקרם חלק.
הוסיפי את השמנת כשהיא קרה וערבבי.
המתיני מעט להתקשות וצרי כדורים בגודל הרצוי (שימי לב שהציפוי מגדיל מאד את הכדור, כך שאם את מעוניינת בכדורים בינוניים, צריך להכין מהגנש כדורים קטנים והציפוי יגדיל אותם...)
לציפוי:
400 גר' שוקולד מריר
65 גר' חמאת קקאו
קופסא גדולה קרוקנט בוטנים או פייטה
אופן ההכנה:
ממיסים את חמאת הקקאו.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את חמאת הקקאו המומסת לשוקולד.
מערבבים לקרם חלק ונוזלי מאד.
הכניסי לקערת השוקולד כדור חמאת בוטנים והוציאי אותי בעזרת מזלג טבילה.
תני לכדור לטפטף מעט את עודפי השוקולד והכניסי את הכדור המצופה לקערית ובתוכה קרוקנט בוטנים (או פייטה).
גלגלי את הכדור בתוך הקרוקנט עד לציפוי מושלם.
שימי לב !
אם הכדור קפוא השוקולד מתקשה במהירות והקרוקנט לא נדבק. לכן עדיף לצפות את הכדורים כשהם מתקשים אבל לא כשהם קפואים.
טיפ:
בקרוקנט יש הרבה פירורים קטנים שכשהם נדבקים לטראפלס זה הורס את יופיו. ולכן כדאי מאד לסנן את הקרוקנט במסננת לפני הציפוי.
הרבה הצלחה ובתאבון !!!
מחכה לתמונות איך יצא לכן......
צפה בקובץ המצורף 605757
אפשר להחליף לשוקולד חום בפנים ובחוץ שוקולד לבן?ביקשתן? קיבלתן....
מתכון לטראפלס בוטנים !!!!
חומרים: (כ- 70 כדורים בינוניים)
800 גר' שוקולד לבן איכותי
200 גר' שמנת (ריץ')
200 גר' חמאת בוטנים טבעית
אופן ההכנה:
המיסי שוקולד, הוסיפי את חמאת הבוטנים וערבבי לקרם חלק.
הוסיפי את השמנת כשהיא קרה וערבבי.
המתיני מעט להתקשות וצרי כדורים בגודל הרצוי (שימי לב שהציפוי מגדיל מאד את הכדור, כך שאם את מעוניינת בכדורים בינוניים, צריך להכין מהגנש כדורים קטנים והציפוי יגדיל אותם...)
לציפוי:
400 גר' שוקולד מריר
65 גר' חמאת קקאו
קופסא גדולה קרוקנט בוטנים או פייטה
אופן ההכנה:
ממיסים את חמאת הקקאו.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את חמאת הקקאו המומסת לשוקולד.
מערבבים לקרם חלק ונוזלי מאד.
הכניסי לקערת השוקולד כדור חמאת בוטנים והוציאי אותי בעזרת מזלג טבילה.
תני לכדור לטפטף מעט את עודפי השוקולד והכניסי את הכדור המצופה לקערית ובתוכה קרוקנט בוטנים (או פייטה).
גלגלי את הכדור בתוך הקרוקנט עד לציפוי מושלם.
שימי לב !
אם הכדור קפוא השוקולד מתקשה במהירות והקרוקנט לא נדבק. לכן עדיף לצפות את הכדורים כשהם מתקשים אבל לא כשהם קפואים.
טיפ:
בקרוקנט יש הרבה פירורים קטנים שכשהם נדבקים לטראפלס זה הורס את יופיו. ולכן כדאי מאד לסנן את הקרוקנט במסננת לפני הציפוי.
הרבה הצלחה ובתאבון !!!
מחכה לתמונות איך יצא לכן......
צפה בקובץ המצורף 605757
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: