מהמם!לא תאמינו....
כמה יפה ככה טעים !!!!
מחכה לתגובות שלכם אם אהבתם....
ו - למחמאות...
פתוחה לשמוע הערות והארות.
האם מעניין אתכם לנסות להכין גם?
יש ביקוש למתכונים?
זה באמת פשוט וקל יחסית (בחרתי לכן את המתכון הכי קל....)ותודה על המתכון, נשמע פשוט וקל, אבל כשאני (עם הידיים השמאליות) אכין את זה, זה יראה כמו עבמים. אוף!
חשבתי שיש אפרת ליבפרוינד אחת בעולם....
לא תאמינו....
כמה יפה ככה טעים !!!!
מחכה לתגובות שלכם אם אהבתם....
ו - למחמאות...
פתוחה לשמוע הערות והארות.
האם מעניין אתכם לנסות להכין גם?
יש ביקוש למתכונים?
כתובת להזמנות....נאהב יותר אם נזכה גם לטעימות
אז מה הכתובת????
לקישוטים משתמשים בצמקאו בלבד כדי שיחזיק מעמד.שאלה לי, האם את השוקולד בפטיפורים את גם מטמפררת, או רק בפרלינים?
(באחד הקורסים שלמדתי, היא אמרה לנו לשלב, בשוקולד לפיטיפורים, חצי רגיל וחצי צמקאו. כדי שיחזיק מעמד גם בחום. בואי נאמר, היא אמרה לא לגלות .
אבל באמת שהטעם היה מצוין.
עשיתי ארוע גדול, וכולם התלהבו במיוחד שהכל גם טעים.
אז מענין אותי איך אצלך. אפשר באישי).
והפטיפורים לא 'מזיעים' בלי טמפרור?לקישוטים משתמשים בצמקאו בלבד כדי שיחזיק מעמד.
אני לא מטמפררת לפטיפורים. לפעמים באמת מערבת מריר עם צמקאו.
אבל הדגש שלי הוא על הטעם, כלומר שישאר הטעם הטוב של השוקולד האיכותי...!
בתמונה של הלבבות הצבעוני - לפני ששמתי את השוקולד השפרצתי על התבנית חמאת קקאו + אבקת איבוק .מדהים.
אשמח שתפרטי כיצד את צובעת את הלבבות. האם זו חמאת קקאו+ משחת צבע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: