טעימות מהתוצרת שלי...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא תאמינו....
כמה יפה ככה טעים !!!!


מחכה לתגובות שלכם אם אהבתם....
ו - למחמאות... :p ;) :p
פתוחה לשמוע הערות והארות.


האם מעניין אתכם לנסות להכין גם?
יש ביקוש למתכונים?
מהמם!

בטח שיש ביקוש למתכונים.

ואם כבר תעלי מתכונים אז אעביר את האשכול [או לפחות אעתיק] לפורום הפסקת אוכל. שם מקומו אם יבואו מתכונים.
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ביקשתן? קיבלתן....
מתכון לטראפלס בוטנים !!!!
חומרים: (כ- 70 כדורים בינוניים)
800 גר' שוקולד לבן איכותי
200 גר' שמנת (ריץ')
200 גר' חמאת בוטנים טבעית
אופן ההכנה:
המיסי שוקולד, הוסיפי את חמאת הבוטנים וערבבי לקרם חלק.
הוסיפי את השמנת כשהיא קרה וערבבי.
המתיני מעט להתקשות וצרי כדורים בגודל הרצוי (שימי לב שהציפוי מגדיל מאד את הכדור, כך שאם את מעוניינת בכדורים בינוניים, צריך להכין מהגנש כדורים קטנים והציפוי יגדיל אותם...)
לציפוי:
400 גר' שוקולד מריר
65 גר' חמאת קקאו
קופסא גדולה קרוקנט בוטנים או פייטה
אופן ההכנה:
ממיסים את חמאת הקקאו.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את חמאת הקקאו המומסת לשוקולד.
מערבבים לקרם חלק ונוזלי מאד.
הכניסי לקערת השוקולד כדור חמאת בוטנים והוציאי אותי בעזרת מזלג טבילה.
תני לכדור לטפטף מעט את עודפי השוקולד והכניסי את הכדור המצופה לקערית ובתוכה קרוקנט בוטנים (או פייטה).
גלגלי את הכדור בתוך הקרוקנט עד לציפוי מושלם.
שימי לב !
אם הכדור קפוא השוקולד מתקשה במהירות והקרוקנט לא נדבק. לכן עדיף לצפות את הכדורים כשהם מתקשים אבל לא כשהם קפואים.
טיפ:
בקרוקנט יש הרבה פירורים קטנים שכשהם נדבקים לטראפלס זה הורס את יופיו. ולכן כדאי מאד לסנן את הקרוקנט במסננת לפני הציפוי.

הרבה הצלחה ובתאבון !!!
מחכה לתמונות איך יצא לכן......
טראפלס בוטנים 1.jpg
 

מלכה123

משתמש מקצוען
במילה אחת וואוו!!!!!
ממש נעתקה לי הנשימה מרוב התפעלות כשראיתי את התמונות! הדיוק, המושלמות, הנראות, פשוט שיא השיאים!
ותודה על המתכון, נשמע פשוט וקל, אבל כשאני (עם הידיים השמאליות) אכין את זה, זה יראה כמו עבמים. אוף!
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ותודה על המתכון, נשמע פשוט וקל, אבל כשאני (עם הידיים השמאליות) אכין את זה, זה יראה כמו עבמים. אוף!
זה באמת פשוט וקל יחסית (בחרתי לכן את המתכון הכי קל....)
אבל לוקח זמן...
וזה טעיםםםםם ושווה את העבודה !!!

הנה תמונה שמישהי שלחה לי שהכינה מהמתכון שלי ויצא לה ממש יפה.
אז לכל אחת יש סיכוי !!!

ואם אין לך זמן להשקיע ולהכין ובכל זאת את רוצה לטעום ולהטעים...
מוזמנת ליצור קשר במייל ולהזמין...

!...הרבה הצלחה לכולן
טראפלס.jpg
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כמה סבלנות צריך לכזה דבר...
מלווה לי חצי???
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מדהים.
אשמח שתפרטי כיצד את צובעת את הלבבות. האם זו חמאת קקאו+ משחת צבע?
 

הכי הכי

משתמש סופר מקצוען
כמה שעות השקעת בזה??
וכמה עולה להזמין זה סופר מגרה (הפסקתי לחשוב על דיאטה ;) )
 

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
לא תאמינו....
כמה יפה ככה טעים !!!!


מחכה לתגובות שלכם אם אהבתם....
ו - למחמאות... :p ;) :p
פתוחה לשמוע הערות והארות.


האם מעניין אתכם לנסות להכין גם?
יש ביקוש למתכונים?

אהבנו זה ברור
נאהב יותר אם נזכה גם לטעימות
אז מה הכתובת????
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו!
העלית לי את הרוק........
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
יפהפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את מוכשרת ברמות!
הכל בגימור מושלם!!!!!!!!!!!!

שאלה לי, האם את השוקולד בפטיפורים את גם מטמפררת, או רק בפרלינים?
(באחד הקורסים שלמדתי, היא אמרה לנו לשלב, בשוקולד לפיטיפורים, חצי רגיל וחצי צמקאו. כדי שיחזיק מעמד גם בחום. בואי נאמר, היא אמרה לא לגלות ;).
אבל באמת שהטעם היה מצוין.
עשיתי ארוע גדול, וכולם התלהבו במיוחד שהכל גם טעים.
אז מענין אותי איך אצלך. אפשר באישי).
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
שאלה לי, האם את השוקולד בפטיפורים את גם מטמפררת, או רק בפרלינים?
(באחד הקורסים שלמדתי, היא אמרה לנו לשלב, בשוקולד לפיטיפורים, חצי רגיל וחצי צמקאו. כדי שיחזיק מעמד גם בחום. בואי נאמר, היא אמרה לא לגלות ;).
אבל באמת שהטעם היה מצוין.
עשיתי ארוע גדול, וכולם התלהבו במיוחד שהכל גם טעים.
אז מענין אותי איך אצלך. אפשר באישי).
לקישוטים משתמשים בצמקאו בלבד כדי שיחזיק מעמד.
אני לא מטמפררת לפטיפורים. לפעמים באמת מערבת מריר עם צמקאו.
אבל הדגש שלי הוא על הטעם, כלומר שישאר הטעם הטוב של השוקולד האיכותי...!
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
לקישוטים משתמשים בצמקאו בלבד כדי שיחזיק מעמד.
אני לא מטמפררת לפטיפורים. לפעמים באמת מערבת מריר עם צמקאו.
אבל הדגש שלי הוא על הטעם, כלומר שישאר הטעם הטוב של השוקולד האיכותי...!
והפטיפורים לא 'מזיעים' בלי טמפרור?
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מדהים.
אשמח שתפרטי כיצד את צובעת את הלבבות. האם זו חמאת קקאו+ משחת צבע?
בתמונה של הלבבות הצבעוני - לפני ששמתי את השוקולד השפרצתי על התבנית חמאת קקאו + אבקת איבוק .
בתמונה של הלבבות האדום - אחרי הכנת הפרלין איבקתי אותו (ע"י נשיפה) באבקת איבוק (בלבד) בצבעי זהב ואדום .
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה