נכחתי שם. (ליד ביה"כ ד.ש.)זה כבר שייך למחלקה של ההספד שאמר פלוני "בחלומותי הורודים ביותר לא חלמתי שאספיד אותך"... (מעשה שהיה)
איזו מין רקמה משונה זאת, שעשויה מעור וגידים? קטונתי.
האם מישהו שם רק התבלבל במיקום הק' והר', כמו שאני רוצה להאמין?
וברחל בתך הקטנה: השכונה קורמת עור וגידים.צפה בקובץ המצורף 316100
בארה"ב נערכים: "הלילה הקר ביותר בהיסטוריה"
השלגים הכבדים שהביעה עמה הסופה שתקפה את החוף המזרחי וזכתה לשם "סופת ציקלון" אמנם פסקו, אך הקור הקיצוני מגיע היום לשיאו ובחלקים מסוימים יגיע הקור למינוס 40 מעלות. ברשויות מזהירים את תושבי האזור ומפצירים בהם להימנע מלצאת מהבית
JDN מכים שנית..
אני זוכרת שאי שם לפני כמה מאות שנים, כשהייתי בכיתה ח', לימדו אותי שיש לכתוב: שגיאות בעיתונים ובמגזינים, ולא שגיאות בעיתונים ומגזינים.
ערכתי את הכותרת, נדרש.גם לי זכור כך. אמנם שמעתי פעם שזה השתנה, והיום לא מקפידים על זה. מעניין אם זה נכון.
ידוע. כמדומני שיש איטליז במאה שערים, שפתק עם קטע שלם כזה תולה על שמשת החנות כבר מספר שנים.אגב, קראתי פעם מחקר הטוען כי בטקסט של כולו שובש, בצורה כזו:
האותיות הפותחות והאחרונות בכל מילה נשארו במקומן, ורק פנים המילה שובש- כל הטקסט נקרא ללא בעיות...
מוזר, אבל עובד.
יותר גרוע:טוב שההגה לא בפה של אגד...
השערה: (כמו במקרים רבים) מתחילה היה הנוסח: "השיחה בסביבת הנהג מפריעה ועלולה...", אך מישהו החליט שכשהפניה לנוסעים תעסוק ב"שיחה" אנשים ירשו לעצמם לדבר מעט ולכן הוא שינה את "שיחה" ל"דיבור" מבלי להבחין שבעקבות כך עליו לערוך שינויים נוספים.הדיבור בסביבת הנהג מפריעה ועלולה
לגרום להסחת דעתו בנהיגה
תודה רבה אגד
לא מצאתי את החסרון אלא בסיום ההודעה "שנסעתם אגד".יותר גרוע:
מערכת הכריזה של קו מסוים מכריזה כך:
תחנה אחרונה.
נא וודאו שלא השארתם חפצים אישיים באוטובוס ובתאי המטען.
תודה,
שנסעתם אגד.
ככה.
זו אכן היתה כוונתי - הפיסוק בסיום ההכרזה:לא מצאתי את החסרון אלא בסיום ההודעה "שנסעתם אגד".
אם כבר הערות על זה:תחנה אחרונה.
נא וודאו שלא השארתם חפצים אישיים באוטובוס ובתאי המטען.
'נסיעה אגד' היא תואר בפני עצמו. ואלו שנסעו פעם בשעות העמוסות- יודעים בדיוק מה הכוונה שלו.נסיעה נעימה, נסיעה מעצבנת, כך אפשר לומר נסיעה אגד
גם "הליקוט הנפלא שאימץ כוחו" צריך להדגש.על הליקוט הנפלא שאימץ כוחו......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: