דרוש מידע טסלה

מצב
הנושא נעול.

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

כל בו לרכב

משתמש פעיל
בשביל מה לקנות רכב טסלה שהוא עולה כל כך יקר , וגם לא יודעים אם היא חברה אמינה כי היא חברה חדשה בשוק
אפשר במחיר הזה לקנות מרצדס טובה מאד עם נפח מנוע גדוול + פינוקים במושבים ולהרגיש מלך הכביש עם חברה אמינה ומובטחת לכל הדעות
מוסכני"ק אחד אמר לי שמרוב שכלולים בטסלה אם היא נתקעת בכביש , היא לא נתקעת בגלל שמן במנוע או דברים כאלו , היא נתקעת בגלל פיצוץ של טכנולוגיה ומיחשובים באוטו מה שמצריך טכנאי או אקר בשביל לטפל במכונית באמצע הדרך , וקרה מקרים כאלו שטסלה נתקעה בכביש בגלל באג במחשוב שלה , כי כל כולהה מונעת על ידי מחשב

צ'ייסר

משתמש מקצוען
בשביל מה לקנות רכב טסלה שהוא עולה כל כך יקר , וגם לא יודעים אם היא חברה אמינה כי היא חברה חדשה בשוק
אפשר במחיר הזה לקנות מרצדס טובה מאד עם נפח מנוע גדוול + פינוקים במושבים ולהרגיש מלך הכביש עם חברה אמינה ומובטחת לכל הדעות
מוסכני"ק אחד אמר לי שמרוב שכלולים בטסלה אם היא נתקעת בכביש , היא לא נתקעת בגלל שמן במנוע או דברים כאלו , היא נתקעת בגלל פיצוץ של טכנולוגיה ומיחשובים באוטו מה שמצריך טכנאי או אקר בשביל לטפל במכונית באמצע הדרך , וקרה מקרים כאלו שטסלה נתקעה בכביש בגלל באג במחשוב שלה , כי כל כולהה מונעת על ידי מחשב
בינתיים עם כל האיומים והחששות
המכונית נוסעת יופי טופי
בארצות הברית הגיעו אתה למיליון מייל !!!
לא צריך לעשות לה טיפולי עשרת אלפים
מחיר הטענה לק"מ 15 אגורות , בחישוב לפי מחיר הדלק העכשווי 50 קילומטר לליטר !!
עמדות הטענה צצות בכל הארץ כפטריות וזה רק ילך ויתגבר .

כל בו לרכב

משתמש פעיל
עמדות הטענה צצות בכל הארץ כפטריות וזה רק ילך ויתגבר
אין עדיין כל כך הרבה הטענות בכל הארץ
אבל אם אתה נתקע פתאום באמצע הדרך בלי סוללה באוטו אתה צריך פשוט לדומם מנוע ולחכות למלאך שיביא לך חשמל באמצע הדרך זה לא דלק שזה משהוא דומם שרואים אותו ואפשר לנייד אותו זה חשמל , וגם אם אתה מצליח להטעין את הסטלה [הטסלה] שלך אתה צריך לחכות מלא זמן להטענה מה שאין כן בדלק שתוך כמה שניות מתמלא ואתה ממשיך לנסוע וזמן שווה כסף

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אין ספק שהעולם הופך למשוגע מרגע לרגע..
השכלולים כבר לגמרי איבדו איזון ופרופורציה כלשהי.
למען ה' מי צריך את כל הטרפת הזו?

האמת שאין לנו שכל עוד אין לנו שליטה (וגם לא תיהיה) על תרבות הקניה והרכישה בכל התחומים.
לא ישתנה דבר.
אנחנו קהל קטן וגם אם כולנו יחד נתאגד נגד זה לא יזיז שום דבר מול תרבות עולם שלם.
אין לנו אלא להסתפק בשכלנו שעוד נותר בשפיותו ולהבין שלא כל הנוצץ-זהב.
ולא כל טכנולוגיה ערובה לחיים טובים יותר. בד''כ זה מוביל להיפך.

צ'ייסר

משתמש מקצוען
אין עדיין כל כך הרבה הטענות בכל הארץ
אבל אם אתה נתקע פתאום באמצע הדרך בלי סוללה באוטו אתה צריך פשוט לדומם מנוע ולחכות למלאך שיביא לך חשמל באמצע הדרך זה לא דלק שזה משהוא דומם שרואים אותו ואפשר לנייד אותו זה חשמל , וגם אם אתה מצליח להטעין את הסטלה [הטסלה] שלך אתה צריך לחכות מלא זמן להטענה מה שאין כן בדלק שתוך כמה שניות מתמלא ואתה ממשיך לנסוע וזמן שווה כסף
אין הרבה ?:D:D:D הנה מפת התחנות :
1649798437364.png

הטענה של 100 קילומטר ברבע שעה
חוצמזה אני לא מונית
מתי נסעתי יותר מ480 קילומטר ביום אחד ?
תמשיך לשלם ליצחק תשובה :p

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפחד לא חשב על זה אבל במידה ומחבל מופיע ממול אין דרך לדרוס אותו הרכב מזהה אנשים ולא נותן להאיץ
נקודה למחשבה בארץ שלנו
(שלא נדע ולא נצטרך)
שלא לדבר על האפשרות שהם באים בחמולות...
לדעתי גם העניין של שכחתם ילדים הופך למורכב הרבה יותר. עם כל התזכורות שיש.

משה לודמיר

משתמש רשום
ישנם דיווחים מידי חודש בערך שטסלה מבצעת ריקול למכוניות כל חודש בארץ אחרת
עכשיו זה מובן לחברה חדשה שאין לה עדיין נסיון ויש לה עדיין פשלות לכן כדאי לחכות כמה שנים אפי שזה יהיה אז יותר יקר ולא חייבים להיות מעשרה ראשונים :LOL::LOL::LOL:

צ'ייסר

משתמש מקצוען
ישנם דיווחים מידי חודש בערך שטסלה מבצעת ריקול למכוניות כל חודש בארץ אחרת
עכשיו זה מובן לחברה חדשה שאין לה עדיין נסיון ויש לה עדיין פשלות לכן כדאי לחכות כמה שנים אפי שזה יהיה אז יותר יקר ולא חייבים להיות מעשרה ראשונים :LOL::LOL::LOL:
היה עדכון תוכנה בלי לבוא למוסך.
ומי שקנה מהראשונים שילם 70,000 שקל פחות ממי שקונה היום !

כל בו לרכב

משתמש פעיל
אני מכיר נהג טסלה שסיפר לי שיש בעיה בטסלה שלא עובד המזגן מתי שהוא מגיע לכמה קילומטרים מסויימים ומדובר בטסלה חדשה
בתכל"ס מדובר ברכב חדש מאד בשוק ולפי דעתי זה היתאבדות לקנות כזה רכב שלא יודעים מה ילד יום אלא סומכים על הנס , וחוץ מזה בטסלה לקחו לך את כל חווית הנהיגה , אתה יושב באוטו ולא עושה כלוום אתה לא מרגיש את המנוע ,
לי יש אוטו ואני אישית נהנה מימנו בגלל שיש לי חווית נהיגה תחושת העברת ההילוכים תחושת המנוע , בטסלה אין לך כלוום זה כמו לשבת על ספסל ולגרד בראש ממש כך..
הנהגים המקצועיים שהם נהגי מרוץ ואלה שאוהבים את תחום הנהיגה אומרים שטסלה זה ממש ההפך מחווית נהיגה

גלינג

משתמש סופר מקצוען
אשכול עם הרבה נתונים שגויים.
חברת טסלה קיימת כ20 שנה.
ובשנים עברו הגיעה לשיא מכירות עולמי, וגם כעת היא מרשימה הפותחת.
בשנה האחרונה היא הגיעה גם לישראל.
המחיר שלה הוא אכן מעט יקר ביחס לרכבי דלק אחרים אך החיסכון הוא אדיר.
רוב הרכבים יעברו בעשור הקרוב לחשמלי.
מי שאיננו דרייבר לא נוסע 250 ק"מ בלי תחנות/הטענה.
כל רכב עלול להיעצר באמצע הכביש מסיבות רבות, יתכן והטסלה מבעיות אחרות מהשאר (תכלס' פגשתם כזה אחד?).

וכמה שאלות לאגר..
כמה נוסעים על טסלה?
כמה מהם שרפו את הרכב?
כמה הפסדים לדעתכם נגרמו לאילון מאסק מהאירוע ההוא?

משה לודמיר

משתמש רשום
הרכב הראשון של טסלה עלה לכביש לפני חמש שנים
זה שאיילון מאסק חולם על זה 20שנה זאת זכותו
לגבי מי שאמר שלחבר שלו המזגן נתקע כל כמה קילומטר יש בשני צידי ההגה שני כפתורים לוחצים על שניהם ביחד למשך 20שניות הרכב עושה ריטסטארט מאפס את עצמו ובד"כ הבעייה מסתדרת

אחד החכמים

משתמש מקצוען
ברכב חשמלי [וכן בטסלה]
א. מחיר החשמל זה פחות מחמישית ממחיר הדלק
ב. מספר החלקים "הנעים" ברכב אפסי ביחס לרכב בנזין וא"כ גם התיקונים וההחלפות שברכב בנזין בחשמלי אין. ואפ' בלמים כמעט ולא צריך להחליף כי הרכב יכול לבלום רגנטיבית [שזה אומר ע"י המנוע וכך גם מוסיף לעצמו חשמל] ולא ממלאים שמן... וכל מה שצריך לשים זה נוזל לווישרים.
ג. בטסלה מקבלים עדכונים לרכב כל הזמן וכך הרכב הולך ומשתכלל
ד. שמעתי שגם הטסט לרכב הרבה יותר זול
ובקיצור תראו באריכות בקישור הזה
וכן
וגם [לא את כולם זה מעניין] ההאצות של טסלה הם ברמה של רכב על

נערך לאחרונה ב:

צ'ייסר

משתמש מקצוען
אני מכיר נהג טסלה שסיפר לי שיש בעיה בטסלה שלא עובד המזגן מתי שהוא מגיע לכמה קילומטרים מסויימים ומדובר בטסלה חדשה
בתכל"ס מדובר ברכב חדש מאד בשוק ולפי דעתי זה היתאבדות לקנות כזה רכב שלא יודעים מה ילד יום אלא סומכים על הנס , וחוץ מזה בטסלה לקחו לך את כל חווית הנהיגה , אתה יושב באוטו ולא עושה כלוום אתה לא מרגיש את המנוע ,
לי יש אוטו ואני אישית נהנה מימנו בגלל שיש לי חווית נהיגה תחושת העברת ההילוכים תחושת המנוע , בטסלה אין לך כלוום זה כמו לשבת על ספסל ולגרד בראש ממש כך..
הנהגים המקצועיים שהם נהגי מרוץ ואלה שאוהבים את תחום הנהיגה אומרים שטסלה זה ממש ההפך מחווית נהיגה
בכנות
נהגת פעם בטסלה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה