Harmonyapro
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שעולה כמו רכב חדש..בטסלה אפשר להחליף בטריה
שעולה כמו רכב חדש..בטסלה אפשר להחליף בטריה
בינתיים עם כל האיומים והחששותבשביל מה לקנות רכב טסלה שהוא עולה כל כך יקר , וגם לא יודעים אם היא חברה אמינה כי היא חברה חדשה בשוק
אפשר במחיר הזה לקנות מרצדס טובה מאד עם נפח מנוע גדוול + פינוקים במושבים ולהרגיש מלך הכביש עם חברה אמינה ומובטחת לכל הדעות
מוסכני"ק אחד אמר לי שמרוב שכלולים בטסלה אם היא נתקעת בכביש , היא לא נתקעת בגלל שמן במנוע או דברים כאלו , היא נתקעת בגלל פיצוץ של טכנולוגיה ומיחשובים באוטו מה שמצריך טכנאי או אקר בשביל לטפל במכונית באמצע הדרך , וקרה מקרים כאלו שטסלה נתקעה בכביש בגלל באג במחשוב שלה , כי כל כולהה מונעת על ידי מחשב
אין עדיין כל כך הרבה הטענות בכל הארץעמדות הטענה צצות בכל הארץ כפטריות וזה רק ילך ויתגבר
אין הרבה ? הנה מפת התחנות :אין עדיין כל כך הרבה הטענות בכל הארץ
אבל אם אתה נתקע פתאום באמצע הדרך בלי סוללה באוטו אתה צריך פשוט לדומם מנוע ולחכות למלאך שיביא לך חשמל באמצע הדרך זה לא דלק שזה משהוא דומם שרואים אותו ואפשר לנייד אותו זה חשמל , וגם אם אתה מצליח להטעין את הסטלה [הטסלה] שלך אתה צריך לחכות מלא זמן להטענה מה שאין כן בדלק שתוך כמה שניות מתמלא ואתה ממשיך לנסוע וזמן שווה כסף
שלא לדבר על האפשרות שהם באים בחמולות...אפחד לא חשב על זה אבל במידה ומחבל מופיע ממול אין דרך לדרוס אותו הרכב מזהה אנשים ולא נותן להאיץ
נקודה למחשבה בארץ שלנו
(שלא נדע ולא נצטרך)
היה עדכון תוכנה בלי לבוא למוסך.ישנם דיווחים מידי חודש בערך שטסלה מבצעת ריקול למכוניות כל חודש בארץ אחרת
עכשיו זה מובן לחברה חדשה שאין לה עדיין נסיון ויש לה עדיין פשלות לכן כדאי לחכות כמה שנים אפי שזה יהיה אז יותר יקר ולא חייבים להיות מעשרה ראשונים
תאריך הקמה 2003הרכב הראשון של טסלה עלה לכביש לפני חמש שנים
זה שאיילון מאסק חולם על זה 20שנה זאת זכותו
ממליץ לקרוא https://www.hamichlol.org.il/טסלה_(חברה)נכון זה היה כדי לגייס כסף הרכב הראשון עלה לכביש ב2015
בכנותאני מכיר נהג טסלה שסיפר לי שיש בעיה בטסלה שלא עובד המזגן מתי שהוא מגיע לכמה קילומטרים מסויימים ומדובר בטסלה חדשה
בתכל"ס מדובר ברכב חדש מאד בשוק ולפי דעתי זה היתאבדות לקנות כזה רכב שלא יודעים מה ילד יום אלא סומכים על הנס , וחוץ מזה בטסלה לקחו לך את כל חווית הנהיגה , אתה יושב באוטו ולא עושה כלוום אתה לא מרגיש את המנוע ,
לי יש אוטו ואני אישית נהנה מימנו בגלל שיש לי חווית נהיגה תחושת העברת ההילוכים תחושת המנוע , בטסלה אין לך כלוום זה כמו לשבת על ספסל ולגרד בראש ממש כך..
הנהגים המקצועיים שהם נהגי מרוץ ואלה שאוהבים את תחום הנהיגה אומרים שטסלה זה ממש ההפך מחווית נהיגה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: