אני ממש לא אופטימית כמוך.זה לאט לאט משתנה,
רק לוקח לזה זמן לחלחל...
הבייס הרציני של המצביעים הם עדיין לא אילו שמרוויחים כ"כ הרבה ברמה שאין להם דרגה כלל.
ייקח לפחות 20 שנה עד שהנתונים ייראו קצת שונה, בנתיים אני ימשיך לשלם אלפי שקלים למעונות.
אני ממש לא אופטימית כמוך.זה לאט לאט משתנה,
רק לוקח לזה זמן לחלחל...
בקיצור-
ככה זה נראה מלשון ההודעהמישהו יודע למה הכוונה שתי פעימות? תהיה העלאה נוספת?
זה אומר שבקיץ בשנה שעברה סגרו את נושא התשלום, ואז אמרו ששנה שעברה יהיה (היה) תוספת של 100 ש"ח.קיבלתי עכשיו תגובה לפניה שלי בנושא:
צפה בקובץ המצורף 1487639
חבל מאד שמתעלמים מהעובדה שהעדכון אולי נקבע בקיץ הקודם, אבל נודע להורים רק ביום פתיחת הלימודים.
מישהו יודע למה הכוונה שתי פעימות? תהיה העלאה נוספת?
שלחתי לכל הרשימה שהועלתה כאן,לאיזה מייל שולחים?
אני שלחתי לכל מיני ומשום מייל לא קבלתי תגובה בנושא
חסוםראיתם את זה?
חיסכון של עד 500 ש"ח בחודש לפעוט: המשפחתונים יכללו בתוכנית סבסוד ממשלתית
ועדת הכספים החליטה אתמול (ג') על הכללת המשפחתונים, שנותנים מענה לגילי 0-3, בתוכנית להגדלת הסבסוד | ההחלטה תחול על כ-4,000 משפחתונים, בהם שוהים כ-22,000 פעוטותwww.davar1.co.il
לא הבנתי אם זה רק לשנה הבאה או גם להשנה...
חיסכון של עד 500 ש"ח בחודש לפעוט: המשפחתונים יכללו בתוכנית סבסוד ממשלתיתחסום
תכלס זה יחול גם על השנה הנוכחית ?חיסכון של עד 500 ש"ח בחודש לפעוט: המשפחתונים יכללו בתוכנית סבסוד ממשלתית
ועדת הכספים החליטה אתמול (ג') על הכללת המשפחתונים, שנותנים מענה לגילי 0-3, בתוכנית להגדלת הסבסוד | ההחלטה תחול על כ-4,000 משפחתונים
וועדת הכספים החליטה אתמול (שלישי) על הכללת המשפחתונים לגילאי לידה עד שלוש בתוכנית להגדלת הסבסוד שהחלה לפעול בשנה שעברה. מדובר בכ-4,000 משפחתונים, בהם שוהים כ-22,000 פעוטות. הסבסוד, שמשתנה בהתאם לגיל ולפרמטרים נוספים, עשוי לגדול עבור חלק מההורים ב-500 שקלים לפעוט.
תוכנית הסבסוד היא חלק מתוכנית החינוך לגילאי לידה עד שלוש, שהוצגה בשנה שעברה על ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו, שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ושר החינוך יואב קיש. הסבסוד נועד במקור לחול רק על מעונות מפוקחים בלבד, אותם מפעילים ארגונים כמו ויצו ונעמת.
המשפחתונים הם מסגרות המיועדות לגילאי לידה עד שלוש. בכל משפחתון נמצאים עד חמישה פעוטות, והפיקוח עליהם מתבצע על ידי משרד העבודה. המשפחתונים נפוצים בעיקר בחברה הערבית והחרדית, ורבים מהפעוטות מגיעים אליהם מכוח חוק הפעוטות בסיכון, כלומר בצו של משרד הרווחה. בדומה למעונות היום, ההורים הזכאים לכך מקבלים סבסוד להרשמה למשפחתונים.
ההחלטה על הכללת המשפחתונים התקבלה לאחר שיו"ר וועדת הכספים משה גפני (יהדות התורה) וח"כ ינון אזולאי (ש"ס) העלו את הסוגייה לסדר יומה של הוועדה. בהמשך הדיון, חברי הוועדה דנו בחלק אחר מהתוכנית של שנה שעברה, הנוגע למתן הקלות להורים מלידה עד שלוש דרך נקודות מס.
באיגוד מטפלות המשפחתונים הפועל בארגון 'כוח לעובדים' בירכו על השוואת ההטבות: "זו בשורה אדירה לעשרות אלפי משקי בית ולאלפי מטפלות המשפחתונים המפוקחים בפריפריה החברתית-כלכלית. זוהי תוצאת מאבק עיקש של אלפי מטפלות מאוגדות, בשיתוף פעולה עם אלפי הורים לילדים במשפחתונים, שנאבקו אלה לצד אלה. נציגות איגוד מטפלות המשפחתונים מודה ליו"ר הוועדה גפני על הירתמותו לתיקון העוול החמור, ולח"כ ינון אזולאי על מעורבותו ועזרתו בשינוי".
זה מה שאני מנסה להבין...תכלס זה יחול גם על השנה הנוכחית ?
מישהו יודע, האם מדובר בהחלטה רטרואקטיבית?חיסכון של עד 500 ש"ח בחודש לפעוט: המשפחתונים יכללו בתוכנית סבסוד ממשלתית
ועדת הכספים החליטה אתמול (ג') על הכללת המשפחתונים, שנותנים מענה לגילי 0-3, בתוכנית להגדלת הסבסוד | ההחלטה תחול על כ-4,000 משפחתונים
וועדת הכספים החליטה אתמול (שלישי) על הכללת המשפחתונים לגילאי לידה עד שלוש בתוכנית להגדלת הסבסוד שהחלה לפעול בשנה שעברה. מדובר בכ-4,000 משפחתונים, בהם שוהים כ-22,000 פעוטות. הסבסוד, שמשתנה בהתאם לגיל ולפרמטרים נוספים, עשוי לגדול עבור חלק מההורים ב-500 שקלים לפעוט.
תוכנית הסבסוד היא חלק מתוכנית החינוך לגילאי לידה עד שלוש, שהוצגה בשנה שעברה על ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו, שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ושר החינוך יואב קיש. הסבסוד נועד במקור לחול רק על מעונות מפוקחים בלבד, אותם מפעילים ארגונים כמו ויצו ונעמת.
המשפחתונים הם מסגרות המיועדות לגילאי לידה עד שלוש. בכל משפחתון נמצאים עד חמישה פעוטות, והפיקוח עליהם מתבצע על ידי משרד העבודה. המשפחתונים נפוצים בעיקר בחברה הערבית והחרדית, ורבים מהפעוטות מגיעים אליהם מכוח חוק הפעוטות בסיכון, כלומר בצו של משרד הרווחה. בדומה למעונות היום, ההורים הזכאים לכך מקבלים סבסוד להרשמה למשפחתונים.
ההחלטה על הכללת המשפחתונים התקבלה לאחר שיו"ר וועדת הכספים משה גפני (יהדות התורה) וח"כ ינון אזולאי (ש"ס) העלו את הסוגייה לסדר יומה של הוועדה. בהמשך הדיון, חברי הוועדה דנו בחלק אחר מהתוכנית של שנה שעברה, הנוגע למתן הקלות להורים מלידה עד שלוש דרך נקודות מס.
באיגוד מטפלות המשפחתונים הפועל בארגון 'כוח לעובדים' בירכו על השוואת ההטבות: "זו בשורה אדירה לעשרות אלפי משקי בית ולאלפי מטפלות המשפחתונים המפוקחים בפריפריה החברתית-כלכלית. זוהי תוצאת מאבק עיקש של אלפי מטפלות מאוגדות, בשיתוף פעולה עם אלפי הורים לילדים במשפחתונים, שנאבקו אלה לצד אלה. נציגות איגוד מטפלות המשפחתונים מודה ליו"ר הוועדה גפני על הירתמותו לתיקון העוול החמור, ולח"כ ינון אזולאי על מעורבותו ועזרתו בשינוי".
ירד המחיר ?היום התעדכן הסבסוד למשפחתונים
כןירד המחיר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: