זה לא לגמרי נכון, מכירה הרבה פרטיים שחופשות כמו בתמ״ת וממש לא חופשות בית יעקב.בתמ''ת יש עוד פלוס גדול שאין כמעט חופשות
לא כמו בפרטי שכמעט חופף לחופשות של בית יעקב.....
זה לא לגמרי נכון, מכירה הרבה פרטיים שחופשות כמו בתמ״ת וממש לא חופשות בית יעקב.בתמ''ת יש עוד פלוס גדול שאין כמעט חופשות
לא כמו בפרטי שכמעט חופף לחופשות של בית יעקב.....
פחות מס לשלם / מס הכנסה שלילימה נותנות לי נקודות זיכוי?
כנראה תלוי אזור כי באזור שלי אין משהו כזה.זה לא לגמרי נכון, מכירה הרבה פרטיים שחופשות כמו בתמ״ת וממש לא חופשות בית יעקב.
ועצמאי?אושר, יתחיל רק בינואר ויתקבל בתלוש ללא תלות במסגרת בה הילד לומד
כמו שהוא מקבל עד היום נ"ז,ועצמאי?
או לא זה ולא זה---פחות מס לשלם / מס הכנסה שלילי
שרובו נהנה מהנחות משמעותיות למעון/משפחתון כיום.או לא זה ולא זה---
שכחת שכבת ציבור גדולה מאוד!!!
לא מדויק בכלל,שרובו נהנה מהנחות משמעותיות למעון/משפחתון כיום.
וכבר דנו כאן מספיק בנושא בעבר...
אבל לא נכון לומר שהחוק הזה לא נותן כלום לאף אחד, להרבה הוא עוזר מאוד!
החוק הזה יעיל מאוד בשבילי ובשביל עוד רבים מאוד אחרים שלא ששים לחשוף כאן את גובה השכר שלהם בעקיפין,לא מדויק בכלל,
ההרבה שאני מכירה זה פחות עוזר להם...
אז נשאר חלוקות בענין יעילות החוק.
קצת פחות יעיל לך מאשר ההנחה למעון, כי ההפרש בין 3,650 למה שמשלמים בדרגות הנמוכות הוא קצת יותר גבוה מ 470...בדיוק כמו שההנחה למעון יעילה בשבילך.
אז אני דוגמה קלאסית שלא נהנת מהטבת דרגת המעונות וגם לא נהנית מהטבת הנ"ז הנוספותשרובו נהנה מהנחות משמעותיות למעון/משפחתון כיום.
וכבר דנו כאן מספיק בנושא בעבר...
אבל לא נכון לומר שהחוק הזה לא נותן כלום לאף אחד, להרבה הוא עוזר מאוד!
אממה שאני שולחת לפרטי ב1400 \ 1800 ש"ח ואז הפער קטן יותר..קצת פחות יעיל לך מאשר ההנחה למעון, כי ההפרש בין 3,650 למה שמשלמים בדרגות הנמוכות הוא קצת יותר גבוה מ 470...
(וכן.. זה כסף שאת עבדת עליו ב10 אצבעותייך והמדינה 'לוקחת' לך אותו.. אז זה לא ממש כמו מענק מהמדינה.. אבל בואי לא ניכנס)
במעון התמורה יותר גבוהה לפרטי, (לדעתי)אממה שאני שולחת לפרטי ב1400 \ 1800 ש"ח ואז הפער קטן יותר..
חוץ מהחופשות שהן סיוט
כששני בני זוג עובדים - אין מצב לשלוח לפרטי שבד"כ רובם חופשות כמו בתי יעקב.אממה שאני שולחת לפרטי ב1400 \ 1800 ש"ח ואז הפער קטן יותר..
חוץ מהחופשות שהן סיוט
בררתי טוב טוב ושלחתי לכאלו שאני שמעתי וראיתי דברים טובים.במעון התמורה יותר גבוהה לפרטי, (לדעתי)
מסכימה איתך בהכל,גם אין מצב שמבריזים לך והילד אצלך, גם כמעט אין חופשים
אני אישית הייתי הרבה יותר רגועה אם הילד שלי היה במעון.
זה לא בתוך בית של משפחה שיכולה להישאר ילדה חולה... וכל הדברים באלה...
עכשיו בעלי בכולל ואני גם באותו מצב..כששני בני זוג עובדים - אין מצב לשלוח לפרטי שבד"כ רובם חופשות כמו בתי יעקב.
גם האופציה הזו סגורה לרוב הנשים העובדות.וככל הנראה יורדת לחצי משרה
לא מובן.סליחה על הדעה הלא פופולרית,
באמת נראה לכם סביר שמחיר המשפחתונים לא יעלה?
והאם ברור לכם שהמדינה אמורה לשלם על שמירת הטף שלכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: