גם הבת שלי נולדה בתאריך הזה..הבן שלי נולד ב22.5.22 האם נחשב פעוט/תינוק לפי דבריך ?
ומי שנולד עד 1.6.23 נקרא פעוט
גם הבת שלי נולדה בתאריך הזה..הבן שלי נולד ב22.5.22 האם נחשב פעוט/תינוק לפי דבריך ?
זהמה היה קורה אם ליברמן היה עכשיו חבר כנסת????
איך יתד של היום היה נראה?
תמצאי לי משפחה חילונית ששני בני הזוג בה עובדים ותיהיה זכאית להנחה, אולי אחוז אחד מהמשפחות החילוניות זכאיות לדרגה.לא מסכימה עם המיתוס הזה שחילונים לא מקבלים סיבסוד
יש מספיק חילונים שלא גרים במדינת תל אביב, שיש להם יותר מילד אחד
ומשתכרים משכורות ממוצעות (גרים בפריפריה וכו) שגם נהנים מסבסוד המעונות
זה ממש לא מעונות לחרדים וערבים בלבד
ממש לא, עדיין יש אנשים שהתוכנית הזאת עוזרת להם מאודהיה על החינם הזה אשכול שלם שהתריע ישר אחרי שיצאו בהודעה לתקשורת על חוק חינוך חינם כמה חינם שזה
הרבה מגיבים לפני כחצי שנה היו תמימים שהמדינה נתנה איזה משהו נ"ז וכו עכשיו מתברר כמה חינם שזה
לבנתיים כל מה שהתכנית הזאת עשתה זה רק מפח נפש לאנשים שהיו בטוחים שהשנה הזאת ישלחו את הילד בחינם ממש למעון
א. אם ניקח משפחה חילונית עם 3 ילדים (לא לכולם יש 3 ילדים, אבל למיטב ידיעתי זה לא נחשב חריג) והכנסה ממוצעת של כל אחד מההורים- 11,730 ש"ח (גם אצל החילונים לא כולם בהייטק) , נקבל הכנסה לנפש של 4,692 ש"ח. כלומר- דרגה 9.תמצאי לי משפחה חילונית ששני בני הזוג בה עובדים ותיהיה זכאית להנחה, אולי אחוז אחד מהמשפחות החילוניות זכאיות לדרגה.
איך עוזרת אם המחיר של המשפחתונים גם עלה העבירו את הכסף מכיס לכיסתמצאי לי משפחה חילונית ששני בני הזוג בה עובדים ותיהיה זכאית להנחה, אולי אחוז אחד מהמשפחות החילוניות זכאיות לדרגה.
ממש לא, עדיין יש אנשים שהתוכנית הזאת עוזרת להם מאוד
עוזרת לאלו ששולחים למסגרות פרטיות, או שאין להם ילדים בגיל מעון.איך עוזרת אם המחיר של המשפחתונים גם עלה העבירו את הכסף מכיס לכיס
מה ההפרש בין משפחתונים למעונות
כמה עולה דררגה הכי נמוכה במעון
המחיר של הפרטיים גם יעלה בהתאם בשנים הבאותעוזרת לאלו ששולחים למסגרות פרטיות, או שאין להם ילדים בגיל מעון.
כי זה לא חינוך חינם, אלא הטבות מס להורים. אם הבנתי נכון, גם כשהילד כבר בגן עירייה מקבלים את ההטבהואם אין להם ילדים בגיל מעון חוק חינוך חינם מאיפה בדיוק עוזרת להם?
לא נראה ליכי זה לא חינוך חינם, אלא הטבות מס להורים. אם הבנתי נכון, גם כשהילד כבר בגן עירייה מקבלים את ההטבה
אלא אם רק האבא עובד ומרוויח הרבה (כך שהוא נהנה מנקודת הזיכוי), והאמא נשארת בבית עם הילד. אבל זה באמת לא מצוי כ"כ.המחיר של הפרטיים גם יעלה בהתאם בשנים הבאות
מה שאני הבנתי (בלי אחריות)כי זה לא חינוך חינם, אלא הטבות מס להורים. אם הבנתי נכון, גם כשהילד כבר בגן עירייה מקבלים את ההטבה
ההטבה היתה נקודת זיכוי אחת עד גיל 6, העלו את זה לעד גיל 18.מה שאני הבנתי (בלי אחריות)
עד עכשיו היה הטבת מס כזו לכל הורה לילד מגיל 6-9 (אאל"ט)
ועכשיו נתניהו הוריד את זה לגיל 0-3 (וביטל את 6-9)
אז עכשיו יהיו 3 נ"ז על כל ילד בגיל 0-3 ? (1 בגלל 0-18 ועוד 2 בגלל החוק?)ההטבה היתה נקודת זיכוי אחת עד גיל 6, העלו את זה לעד גיל 18.
הוסיפו 2 נקודות לגילאי 0-3. (סה"כ 3 נקודות - עד היום היתה נקודה אחת)אז עכשיו יהיו 3 נ"ז על כל ילד בגיל 0-3 ? (1 בגלל 0-18 ועוד 2 בגלל החוק?)
מה נותנות לי נקודות זיכוי?הוסיפו 2 נקודות לגילאי 0-3. (סה"כ 3 נקודות - עד היום היתה נקודה אחת)
השאירו את ההטבה של הנ"ז הנוספת לגילאי 6-12 (של הממשלה הקודמת)
(בעבר כחלון הוסיף כבר נקודה לגילאי 3-6)
והוסיפו נ"ז נוספת לגילאי 12-18.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: