נכתב ע"י שריונה;n4904739:חוץ מהבנים שיהיו בריאים
מציעה לך לגדל גם פיליפינית.
נכתב ע"י ציפורת הנפש;n4904813:התכוונו לבת?
נכתב ע"י אלפא;n4904864:לדעתי- כל מי שכתבה פה עצה- אין לה בית של בנים!
כי בבית של בנים לא עזור כמה שתגידי, תבקשי, תסבירי,תתחנני, תודיעי, תחנכי,
הם מצידם יזרקו הכל איפה שבא להם- וישאירו אותך להתמודד עם הכריות (ממלחמת הכריות....) הנעליים (שהעיפו אחד על השני)
השלוליות (מהרובה מים!! מי המציא את הדבר הזה בכלל?)
וכשתתלונני על הבלגן- הם לא יבינו מאיפה זה בא לך בכלל..
מה? באמת? את עושה עסק מכמה כריות, נעליים, לורדים, בגדים, מים....???????
נכתב ע"י pessi&chani;n4905201:עצה חמודה לסידור החדר: (עובד על הבנים שלי)
יש לי במצלמה canonsx 710 אופציה של הסרטה מהירה, שהתוצאות שלה ממש משעשעת.
מה שאני עושה זה פשוט עומדת עם המצלמה ומסריטה והם מסדרים את החדר במרץ ובצ'יק, ואח"כ אני מראה להם - זה הפרס המשעשע, שמזרים להם רצון ומרץ לסדר את החדר לקראת שינה.
נכתב ע"י סימי;n4905069:רק להרגיע אותך... אמרה לי פעם חברה, אמא לשמונה בנים כ"י, שההבדל בין מי שיש לה בנות- למי שאין לה, הוא רק בציפיות. אמא לבנות- מצפה לעזרה (ומתאכזבת...) ואמא לבנים- לפחות לא מצפה...
ומנסיון- בית של בנים ובת אחת בסמינר, אין למי לחכות... מבחנים- אסיפות- פעילות - חברות - - - בקיצור: "אם אין אני לי - מי לי".
בת- זה נחמד בערב שבת. אבל אז- ערימת הכביסה כבר נושקת לתקרה, הצעצועים- מעורבים ומפוזרים, הכלים בכיור החלבי- מתגבהים (בשרי? מי? היא? מה פתאום?! לזה יש אמא!)והעבודה- רבה, רבה, רבה... עד לצפירה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: