דרוש מידע טיפים לירידה במשקל

היי אני באמצע דיאטת 17 היים סיימתי שבוע ואני ממש מרוצה בנתיים הגוף מרגיש יותר קליל
כמובן יש יותר התעסקות סביב האוכל מבחינת הכנה
היומיים הראשונים הם הקשים,
לגבי ירידה אין לי משקל ואני לא הולכת לרוץ סביב זה משקל בהתחלה ומשקל לקראת הסוף.
אבל מי שעשתה מה עושים עם שבת????????..

הנורמלית האחרונה

משתמש מקצוען
היי אני באמצע דיאטת 17 היים סיימתי שבוע ואני ממש מרוצה בנתיים הגוף מרגיש יותר קליל
כמובן יש יותר התעסקות סביב האוכל מבחינת הכנה
היומיים הראשונים הם הקשים,
לגבי ירידה אין לי משקל ואני לא הולכת לרוץ סביב זה משקל בהתחלה ומשקל לקראת הסוף.
אבל מי שעשתה מה עושים עם שבת????????..
מה זה הדיאטה הזאת?

מה זה הדיאטה הזאת?
זה דיאטה יש עליה פירוט יותר נרחב באינטרנט זה מחולק ל-4 מחזורים כל מחזור כללים אחרים יש גם אשכולות פה בפרוג
הרעיון של השלב הראשון הורדת פחמימות וסוכרים (יש כללים ברורים וספר)

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אקסטרה היפראקטיבי
אשמח לדעת על הדיאטה 16/8 מה עושים בשבת וביום שישי לדוג אם השעות של האוכל הוא
מעשר בבוקר עד 6 בערב?
קודם כל, אני מרשה לעצמי להתגנב פעם בשבוע (לפחות:)) אז אני אישית עושה את זה בליל שבת.
אפשר גם כשיושעים שיאכלו הרבה בלילה, להתחיל יותר מאוחר. לדוגמא לדלג על ארוחת הבוקר.
אני אישית מעדיף לשמור על שעות קבועות, ולכן אני מתחיל בבוקר מוקדם כי בשבת זה בעייה לא לאכול עד 12-13 בצהריים. אבל אפשר לכאורה להתגמש מפעם לפעם.
(אגב, באמת רציתי לבקש מאביב גיל לעשות סרטון על איך חרדים, או כל יהודי שאוכל בליל שבת אמור לסדר את השעות, אבל בנטפרי אי אפשר לשלוח הודעות ביוטיוב, אז אני מזה ישמח אם מישהו שיש לו סינון שמאפשר ישאל בשביל כל צופיו החרדים. יש המון, לפי המהירות שבה הסרטונים שלו נפתחים בנטפרי) כללו של דבר, זו שאלה שגם לי אין תשובה עליה, אז בינתיים אני פועל לפי הרגשת סברותי.

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני. אבל אפשר להתווכח, כי אני עושה 18-6, עושה את זה בבוקר, ומתאמן מלא.
מי שרק עושה צום לסירוגין, כנראה שלא כדאי שישתולל
אתה אוכל מה שבא לך בזמן הזה?
אתם אוכלים בין 9 ל3 ?
ומאז צם
זה לא קשה בטרוף מ3 לא לאכול כלום?

היי אני עושה את דיאטת 17 הימים אני סיימתי כמעט סיבוב שלם
ובנתיים תוך חודשיים ירדתי בסביבות 9 קילו ממש ממליצה למי שיש לה כח רצון לא לאכול פחממות ובלי סוכר בכלל בעיקר במחזור הראשון שווה ממליצה
אחרי שמורידים הרבה פשוט לדעת לשמור על המשקל זה מה ששווה לדעתי.
בהצלחה!

הנורמלית האחרונה

משתמש מקצוען
ובנתיים תוך חודשיים ירדתי בסביבות 9 קילו ממש ממליצה למי שיש לה כח רצון לא לאכול פחממות ובלי סוכר בכלל בעיקר במחזור הראשון שווה ממליצה
בהצלחה!
מה הכללים של הדיאטה הזאת? מה עשית בשבת?

שבת לחם טחינה וכזית חלה
תפתחי בגוגל יתן לך
זה רק תפריטים של 2 מחזורים יש 4
צריך גם כושר 17 דק' ביום מהמחזור השלישי בגלל ההתרחבות של סגנונות המאכלים הם רוצים יותר כושר
2 כוסות מים לפני ארוחה ובכללי בערך 8 כוסות מים ביום

אפשר תפריט לדיאטת 17 הימים?
יש את הספר של דוקטור מורנו מוכרים את זה בחנויות הספרים אני עשיתי את זה רק מאיסוף נתונים מהאינטרנט.
https://dietpills.co.il/דיאטה-17-ימים/ פה יש קצת הסבר
יש פה גם קצת תחפשי
אני עשיתי מלא חלבונים
בבוקר: קציצות טונה/ סלט טוב/ ירקות עם יוגורט דל שומן פשטידות וכו'...
צהרים: חלבון עופות/חזות/דגים... + ירקות מוקפצים/אנטיפסטי/שעועית ירוקה/קישואים/קולורבי למי שאוהב תמיד הוספתי גם סלט חסה גדול בתוספת רוטב בדבש במקום סוכר ועגבניות ושקדים
גם ציפיתי שניצלים עם שקדים/אגוזים כמו בפסח יוצא טעים ממש.
ערב: סלט/חביתה/ביצים/ירקות/גבינה/שקשוקה/פשטידות וכו'...
בקיצור הרבה יצירתיות ויוצא גם עבודה קצת במטבח כי הבעל צריך לאכול משהו נורמלי הוא לא אשם....😉
חשוב ממש שיהיה לך מלא ירקות שלא תרגישי רעבה בעיקר בשעות הצהרים אחרי האוכל, קצת שקדים אולי.
בהצלחות!!!!

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בהצלחה!
סליחה על השאלה
אבל 9 בחודשיים זה המון
כנראה יש לך הרבה להוריד שככה ירדת הרבה או שלאו דווקא?
איך שאני מבינה שזה כמו דיאטת חלבונים רק ירקות וחלבונים
הגבלת את עצמך גם בכמות בכל ארוחה או שאכלת כמה שבא לך יחסית?
ומה בין הארוחות?
האם אכלת עד מאוחר יחסית?

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אתה אוכל מה שבא לך בזמן הזה?
אתם אוכלים בין 9 ל3 ?
ומאז צם
זה לא קשה בטרוף מ3 לא לאכול כלום?
בגדול מה שבא לי.
כן מנסה להכניס אוכל בריא, פחות דגש על מה לא.
וצם מ3-5, זה קל כשמתרגלים.
אפשר כמובן לצום עד 14:00 ולאכול עד 22:00 נניח...

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

חן5

משתמש פעיל
קודם כל, אני מרשה לעצמי להתגנב פעם בשבוע (לפחות:)) אז אני אישית עושה את זה בליל שבת.
אפשר גם כשיושעים שיאכלו הרבה בלילה, להתחיל יותר מאוחר. לדוגמא לדלג על ארוחת הבוקר.
אני אישית מעדיף לשמור על שעות קבועות, ולכן אני מתחיל בבוקר מוקדם כי בשבת זה בעייה לא לאכול עד 12-13 בצהריים. אבל אפשר לכאורה להתגמש מפעם לפעם.
(אגב, באמת רציתי לבקש מאביב גיל לעשות סרטון על איך חרדים, או כל יהודי שאוכל בליל שבת אמור לסדר את השעות, אבל בנטפרי אי אפשר לשלוח הודעות ביוטיוב, אז אני מזה ישמח אם מישהו שיש לו סינון שמאפשר ישאל בשביל כל צופיו החרדים. יש המון, לפי המהירות שבה הסרטונים שלו נפתחים בנטפרי) כללו של דבר, זו שאלה שגם לי אין תשובה עליה, אז בינתיים אני פועל לפי הרגשת סברותי.
אני נמצאת בתפוצה של אביב גיל, אם אתה רוצה אתה יכול לנסות לשלוח מייל ל‫support😊stayyoung.live

.B.B

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לא הייתי פה בפרוג חודשיים וחצי
במקום לגלוש החלטתי ללכת לחדר כושר.
יצאתי לחדר כושר שעתיים * שלוש פעמים בשבוע
ירדתי כבר 10 קילו ועוד היד נטויה
לא שיניתי כמעט כלום באכילה -
כן שותה יותר (רק מים מאז ומעולם)
ופחות ממתקים אבל חוץ מזה הכל כרגיל.
עכשיו יש לי תמריץ להתחיל דיאטה באוכל
מעבר לכוסמין מלא במקום קמח לבן, וארוחות יותר מסודרות.
מקווה שהעדכון הבא בעוד חודשיים שלוש יהיה שירדתי עוד 10 קילו :)

סשה

משתמש צעיר
אמא שלי ירדה 40 קילו בתוכנית של חלי ממן
אני לפני החתונה עשיתי צום לסירוגין ירדתי ממש יפה בלי ספורט אכלתי מה שרציתי(החשק למתוק ירד לי, לא יודעת אם זה קשור)
אחרי החתונה כבר לא יכולתי לעשות את הדיאטה הזאת
באמצע ההריון היה לי סוכר קצת גבולי אז התחלתי יותר לשמור: בבוקר יוגורט עם 7 שקדים לפעמים תוספת תה בלי סוכר/עם דבש ו10 ענבים(נותן מלא סוכר למשך כל היום, עזר לי לירידת סוכר יותר משוקולד) בארוחה לחמניה מזונות עם איזה ממרח בצהריים אכלתי פירות ובערב ארוחת ערב מזינה.
במשך כל היום הרבה מים בין ליטר וחצי לשלוש בשבת כל ארוחה כוס מיץ וממתק או חטיף אחד וירדתי לפחות 10 קילו אחרי הלידה לא נשקלתי אבל ראיתי בבגדים ששקלתי הרבה פחות מלפני ההריון
וכמובן להוריד מיצים וחטיפים אם בא לי משהוא מתוק- טעימה זה מספיק לא חייב לגמור את כל החבילה
אפשר למצוא תחליפים טעימים למשל תחליף לשוקולד תחליף לממרח ו
לי בהתחלה היה קשה לשתות הרבה מים לקחתי לי בקבוק וכל כמה דקות לגימה עם הזמן הגעתי למצב מחצי כוס ביום ל3 ליטר
אני חושבת שהעיקר זה כח רצון לי היתה סיבה טובה לשמור אז הצלחתי
בהצלחה

.B.B

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אין כזה דבר "בארוחה לחמניה מזונות"
אם זה קביעת סעודה זה המוציא.
יש הרבה בלבול בנושא ואני שמעתי מפוסק שאין כמעט כזה דבר לא ליטול ידיים על לחמניה מזונות
(נ.ב. סליחה על ההתקפה יכול להיות שברכת על זה המוציא אבל זה באמת נושא חשוב שלא מספיק מדובר)

סשה

משתמש צעיר
אין כזה דבר "בארוחה לחמניה מזונות"
אם זה קביעת סעודה זה המוציא.
יש הרבה בלבול בנושא ואני שמעתי מפוסק שאין כמעט כזה דבר לא ליטול ידיים על לחמניה מזונות
(נ.ב. סליחה על ההתקפה יכול להיות שברכת על זה המוציא אבל זה באמת נושא חשוב שלא מספיק מדובר)
אני ספרדיה הברכה הולכת לפי הטעם מתוק= מזונות אלה אם כן אני אוכלת יותר מ210 גרם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה