הבעייה היא שבזוגיות יותר קל לסתום את הפה מאשר בדיאטההיסוד לדיאטה זה היסוד לזוגיות, לדעת לסתום את הפה
ועכשיו ברצינות לסתום את הפה לדברים לא בריאים ולהכניס רק/בעיקר דברים בריאים
ואחד הטיפים הכי חשובים (לדעתי) בירידת משקל
זה הסדר באוכל במהלך היום
וזמן סביר בין ארוחה לארוחה
כמה זמן צמת ?אני לפני החתונה עשיתי צום לסירוגין ירדתי ממש יפה בלי ספורט אכלתי מה שרציתי(החשק למתוק ירד לי, לא יודעת אם זה קשור)
צמתי 18 שעות מ6 בערב עד 12 בצהריים לא זוכרת כמה חודשיםכמה זמן צמת ?
והאם ירדת הרבה?
והאם אכלת בזמן המותר מה שבא לך?
מחלוקת אשכנזים וספרדים ועוד.....אין כזה דבר "בארוחה לחמניה מזונות"
אם זה קביעת סעודה זה המוציא.
יש הרבה בלבול בנושא ואני שמעתי מפוסק שאין כמעט כזה דבר לא ליטול ידיים על לחמניה מזונות
(נ.ב. סליחה על ההתקפה יכול להיות שברכת על זה המוציא אבל זה באמת נושא חשוב שלא מספיק מדובר)
תודה!צום לסירוגין עובד פלאים, אם משלבים אותו במערך הנכון.
אני ידרתי כבר 22 קילו.
תחפשו אביב גיל יוטיוב
אתר מעניין ואיכותי! עזר לי מאוד!צום לסירוגין עובד פלאים, אם משלבים אותו במערך הנכון.
אני ידרתי כבר 22 קילו.
תחפשו אביב גיל יוטיב
מחילהמחלוקת אשכנזים וספרדים ועוד.....
אין שום נושא בהלכה שהוא חד משמעי אז חבל לתקוף
זה מתבקש בהתחלה ככה, אי אפשר לרמות את הגוף, הוא רגיל לאכול, אז הוא משדר רעב. זה תפקידו.מנסה לעשות את ה8/16 אבל מרגיה בערב כל הזמן מין רעב מגרד בבטן ומעצבן ובסוף אוכלת עוד משהו
זה הגיוני בהתחלה ככה?
ואפשרי לעשות את ה8/16 כל יום בשעות שיחסית נח לי לגמור לאכולזה מתבקש בהתחלה ככה, אי אפשר לרמות את הגוף, הוא רגיל לאכול, אז הוא משדר רעב. זה תפקידו.
צריך לשנות לו את התפיסה שבשעה הזאת אוכלים.
וזה לוקח זמן, ללא ספק.
בנוסף, חשוב לוודא שאוכלים מספיק בשעות האוכל, אחרת באמת יהיה רעב, ובאמת יהיה צורך לאכול.
אפשר תמיד גם להזיז את השעות לשעות הכי רעבות של היום. (אין שום מניעה לאכול מ18:00 בצהריים עד 00:00 בלילה)
מותר לשתות מים ותה בלי ממתיקואפשרי לעשות את ה8/16 כל יום בשעות שיחסית נח לי לגמור לאכול
לדוג אתמול הצלחתי לא לאכול מ3 בצהריים והיום התחלתי ב9-10
אבל עכשיו יש רעב מעצבן חבל''ז
ואני אוכלת וזה בטח לא טוב
אז איך אפשרי להתגבר על הרעב הזה?
זה אני יודעתמותר לשתות מים ותה בלי ממתיק
צריך לתת לגוף להתרגלזה אני יודעת
וזה לא עוזר לי
סתם שאלה מה הבעייה בממתיק טיפה ממש?
מה אשעה עם הרעב שתקף אותי לאכול או לא?צריך לתת לגוף להתרגל
הבעיה בממתיק שהוא לא נותן לגוף להיכנס לסטרס
אם את רוצה להתמיד, אז לא לאכול, ותתרגלי בע"ה עוד שבוע שבועייםמה אשעה עם הרעב שתקף אותי לאכול או לא?
כי זה יקרה לי כל יום או מה?
אני חושבת שהגוף מקבל משהוא מתוק או משהוא שהוא צריך לפרק אותו הוא עובד עליו במקום לעבוד על השומנים שיש כבר בגוףזה אני יודעת
וזה לא עוזר לי
לי עזר כל יום לעשות באותם שעות ואז הגוף מתרגל בשעות האלה הוא לא אוכלואפשרי לעשות את ה8/16 כל יום בשעות שיחסית נח לי לגמור לאכול
קודם כל, אפשר להתגמש עם השעות, אבל לא בכל יום, אחרת הרעב יגיע תמיד.ואפשרי לעשות את ה8/16 כל יום בשעות שיחסית נח לי לגמור לאכול
הרעיון בצום הוא לא מחסור קלורי אלא הורדת רמת האינסולין, שנותן לשומן להתפרק, וכל דבר שאינו מים נטו, מקפיץ ולו במעט את האינסולין, ועוצר את התהליךזה אני יודעת
וזה לא עוזר לי
האמת שכמו בזוגיות צריך משא ומתן ותקשורת, גם במערכת היחסים שלנו מול הצלחת כדאי לפתח משא ומתן של אכילה קשובה יש 2 צדדים גלגל החיים של העונג והנאה וגלגל התזונה של איזון ושמירה,הבעייה היא שבזוגיות יותר קל לסתום את הפה מאשר בדיאטה
מענייין למה שווה מחקר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: