וממשיכים עם אותה תזונה של לפני ועדיין שומרים על ההישג של קלין 9? אם ככה אני רצה לנסות...לידיעתך...
מודדים בקלין גם משקל, גם היקף מותן, גם היקף יד, וגם היקף רגל...
ואתה לעצמך גם את המידות של הבגדים שלך...
וממשיכים עם אותה תזונה של לפני ועדיין שומרים על ההישג של קלין 9? אם ככה אני רצה לנסות...לידיעתך...
מודדים בקלין גם משקל, גם היקף מותן, גם היקף יד, וגם היקף רגל...
ואתה לעצמך גם את המידות של הבגדים שלך...
ואם כן, אני מילא יירד, אז הנקודה זה המהירות של הירידה לחסרי מוטיבציה. הבנתי נכון?גם בזה אם לא תשמור/י על המשך חיים בריאים את/ה תעלה/י שוב במשקל!
אוכל לתת לכם לשוחח עם משהוא שמבין בזה מאוד וגם משווק את זה
משאלת חיי!!!יש משהו שאתה פשוט יורד פעם אחת, ממשיך במהלך חייך, ולא עולה בחזרה.
אז זהו, שאין.....משאלת חיי!!!
זה שינוי תפיסתי
שהוא בלתי נתפס ,אצלי בכל אופן
אני חושבת שכל מי שקצת מתעסק עם תזונה מבין שאי אפשר לשרוף כמה קילוגרמים של שומן תוך שבוע ויומיים. זה יותר ניקיון של הגוף ונוזלים. די מובן מהשם של התוכנית clean 9.ואם כן, אני מילא יירד, אז הנקודה זה המהירות של הירידה לחסרי מוטיבציה. הבנתי נכון?
למעשה, בכל דיאטה שתעשו, ולו האיטית\בריאה ביותר, ה3-5 קילו הראשונים הם נוזלים ושות'.אני חושבת שכל מי שקצת מתעסק עם תזונה מבין שאי אפשר לשרוף כמה קילוגרמים של שומן תוך שבוע ויומיים. זה יותר ניקיון של הגוף ונוזלים. די מובן מהשם של התוכנית clean 9.
דיאטה קטגונית לדוגמא שורפת שומנים.למעשה, בכל דיאטה שתעשו, ולו האיטית\בריאה ביותר, ה3-5 קילו הראשונים הם נוזלים ושות'.
לשם הנוחות - אני זכר...קודם כל אתה. לא את.
אבל לא משנה.
מעניין אותי אם באמת יש משהו שאתה פשוט יורד פעם אחת, ממשיך במהלך חייך, ולא עולה בחזרה.
אשמח לצאת בור ולגלות שיש. But I doubt it
ולא, זה לא עצוב, תחשבו על עולם שאם יורדים בטעות מדי הרבה, אין מה לעשות, אם מתיישבים חזק, אי אפשר לקום, מזל שהכל (כמעט) הפיך לכל צד, וכן, ההגה אצלנו, אין איך לברוח מזה.אז זהו, שאין.....
אין.
אין!!!!
בדיוק, זה מה שכתבתי.לשם הנוחות - אני זכר...
אבל גם שם, בהתחלה זה יהיה הנוזלים המיותרים, פשוט כי כך המנגנון ההישרדותי עובד.דיאטה קטגונית לדוגמא שורפת שומנים.
עיין לעיל באשכול זה..מה זה קלין9?
למה הישרדותי? הרי זה לא צום? (אני באמת שואלת כדי להבין)אבל גם שם, בהתחלה זה יהיה הנוזלים המיותרים, פשוט כי כך המנגנון ההישרדותי עובד.
מה זה הראשי תיבות האלו?בלת"ק
בלי לקרוא תגובות קודמותמה זה הראשי תיבות האלו?
ולא, זה לא עצוב, תחשבו על עולם שאם יורדים בטעות מדי הרבה, אין מה לעשות, אם מתיישבים חזק, אי אפשר לקום, מזל שהכל (כמעט) הפיך לכל צד, וכן, ההגה אצלנו, אין איך לברוח מזה.
חייבים הרבה יותר!!!!!!בכלאופן זה ממש קשה ולכן זה ממש
עצוב, אולי דמעות ..
מה עושים שהגוף שלי לא מסכים לקבל יותר
מ-2 כוסות מים ביום??? גורם לבחילה אם אעמיס על עצמי!
התחלתי לחשוב שזה מה הגוף רוצה, נקשיב לו
האמנם??
קודם כל צום, בצורה נכונה ומאוזנת, זה שורף השומן הטוב ביותר, משהו שקשור לאינסולין נמוך ובלה בלה...למה הישרדותי? הרי זה לא צום? (אני באמת שואלת כדי להבין)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: