אני יכולה לתת לך מספר של מרפאה בעיסוק אלופה בתחום התחושתי- זה כרגע עושה רושם כזה
אפשר פירוטחדר סנוזלן זה מעולה!
תתפלאי מאוד לשמוע אם לא בדקתם שמיעה וראיה כדאי לבדוק! לפעמים התסכול כ"כ גדול שלא... שזה נופל על דברים קטנים שכל דבר מביא לבכי.שלום לכולם!
אולי מכאן תבוא הישועה..
יש לי ילדה בת 3.5, מאתגרת במיוחד!!!
היא נולדה תינוקת מדהימה-כזאת שמתפללים שתהיה...
ובערך בגיל שנה וחצי היא השתנתה, מאז ועד היום לא מפסיקה לבכות,
מכל דבר, בלי סיבה, עם סיבה, כי היא רוצה, כי היא לא רוצה, כי משעמם לה, כי הציקו לה, כי נשבר לה, כי אמרו לה, כי היא רוצה את הנעליים האלה-בעצם היא לא רוצה, כי בא לה 2 עוגיות וכשמביאים לה היא כבר שבעה, וכל דבר קטן מתלווה עם בכי כ"כ גדול!
היא גם מאוווווווד תחושתית והכל כואב לה ומציק לה ושורף לה...
וגם בגן מאוד קשה לה-בעצם לגננות מאוד קשה (ואני לגמרי מבינה אותן ומעריצה אותן על זה שהן שורדות איתה)
מה שמעצבן זה שהיא ילדה מאוד שמחה ושובבה, חברותית ואהובה, מצחיקה ומקובלת בחברה, אבל משום מה אני מרגישה שיש לה מטען של בכי שהיא חייבת לפרוק במהלך היום, לא משנה אם יש סיבה או לא.
מתחילת שנה הגננת שלחה אותה לאבחונים קלינאית תקשורת, ריפוי בעיסוק, ובאבחונים לא נמצא משהו חריג ולא קיבלנו המלצה לטיפול.
אני חושבת שמדובר בבעיה רגשית ומחפשת בדחיפות מטפלת רגשית בבית שמש או בסביבה, אשמח לקבל המלצות..
כי כמעט נגמר לנו הכח...
תודה מראש!
היא גם מאוווווווד תחושתית והכל כואב לה ומציק לה ושורף לה...
מבחינת הטיפול התחושתי-איך מטפלים בזה?
לזה קוראים פנאטיות מקצועיתועוד משהו
תמיד,לפני טיפול,
בודקים פיזית
ראיה,שמיעה,בדיקות דם לזיהוי חוסרים/תפקודים
ומה השגעון הזה של מח אחד,שלשת הממדים ועוד שטויות כמיטב הנאיביות של הציבור היקר
לא הולכים לטיפול למישהו שלא הסמך לטפל ויש לו רשיון
רשיון!
לא תעודה ממכון בלה-בלה לטיפול בשיטת ירח קרח.
מענין אם גם לרופא שקבל תעודה מאיזה מכון-אנשים היו נוהרים בהתלהבות...
מצרפת קטע שכתבתי באשכול שממולץ לקרוא
https://www.prog.co.il/threads/תרפיה-באומנות-תחום-טיפול-רגשי.444337/#post-6455866
הציבור שלנו הולך שבי
לכל דבר -מאמין כפתי
שיטת ארבעת הרוחות
אימון עם שלושת הכוסות
תרפיה עם שפן
ותמצית פרחי סיפן
אגוז פקאן חמוץ-מתוק
וכל מה שמחוץ לחוק
ואחר כך,הם בוכים
על אינסוף נזקים...
שאגב,עולים לא פחות
ממטפלת+תעודות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: