וראיתי לנכון להדגישאחד/ת שלא האמינ/ה אך לו/ה זה מאד הועיל....
ממישהו שלא בדק אישית
לפעמים מופתעים - אין להשיב
ואולי בשקט מקנאים או לא מוכנים להודות
לא הולך להתווכח על הענייןנבדק אישית,חד וחלק
גם אני ממליצה על הדרכת הורים ועל חדר סנוזלן מעולה לבעיות תחושהמבחינה רפואית, הילדה בריאה לחלוטין, ללא חוסרים של וויטמינים.
מבחינת הטיפול התחושתי-איך מטפלים בזה?
מה זה אומר "לרוץ לטיפול רגשי", זה כזה דבר מוגזם?
בדקנו ראיה ושמיעה-תקין ב"ה.תתפלאי מאוד לשמוע אם לא בדקתם שמיעה וראיה כדאי לבדוק! לפעמים התסכול כ"כ גדול שלא... שזה נופל על דברים קטנים שכל דבר מביא לבכי.
לא קראתי את כל האשכול רק את ההודעה הראשונה.
בתור גננת המקום הראשון שאני מבקשת שהורים יבדקו זה שמיעה וראיה-זה הבסיס לכל התחומים
מנסיון אישי זה לא שווה כלום הכל חירטוט אחד גדול!!!!!!גם לי בעבר הכל היה נראה שטויות עם מח אחד, בפועל הייתי עם הבת שלי על אישזהי בעיית חרדה
לדעתי שווה ניסיון
ריפוי בעיסוק מאד יכול לעזורלמה מוקדם מידי? לטיפול רגשי אין גיל למיטב הבנתי...
איך מטפלים בבעיה התחושתית?
אני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית..אם תרצי תפני אליי בפרטי ואני אתן לך פרטים מדוייקים ועל ייעלות של הטיפול .
עד כמה זה
עזר ומה סוגו.
איך 6אפשר ליצור איתך קשר?יש טיפול שנקרא "פיזיולוגיה ישומית"
הטיפול הזה מגיע ישירות לשורש הבעיה וממש ממגר אות כאילו לא הייתה. ולקבל ילדה חדשה ממש
אני יכולה לספר לך מניסיון אישי שהטיפול הזה עזר מאוד למשפחתי עקב פטירת אבי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: