טיפול רגשי לילדה-דחווווף!

• פותח הנושא lizi
  • פורסם בתאריך

שמחת חיים

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שלום לכולם!
אולי מכאן תבוא הישועה..
יש לי ילדה בת 3.5, מאתגרת במיוחד!!!
היא נולדה תינוקת מדהימה-כזאת שמתפללים שתהיה...
ובערך בגיל שנה וחצי היא השתנתה, מאז ועד היום לא מפסיקה לבכות,
מכל דבר, בלי סיבה, עם סיבה, כי היא רוצה, כי היא לא רוצה, כי משעמם לה, כי הציקו לה, כי נשבר לה, כי אמרו לה, כי היא רוצה את הנעליים האלה-בעצם היא לא רוצה, כי בא לה 2 עוגיות וכשמביאים לה היא כבר שבעה, וכל דבר קטן מתלווה עם בכי כ"כ גדול!
היא גם מאוווווווד תחושתית והכל כואב לה ומציק לה ושורף לה...
וגם בגן מאוד קשה לה-בעצם לגננות מאוד קשה (ואני לגמרי מבינה אותן ומעריצה אותן על זה שהן שורדות איתה)
מה שמעצבן זה שהיא ילדה מאוד שמחה ושובבה, חברותית ואהובה, מצחיקה ומקובלת בחברה, אבל משום מה אני מרגישה שיש לה מטען של בכי שהיא חייבת לפרוק במהלך היום, לא משנה אם יש סיבה או לא.
מתחילת שנה הגננת שלחה אותה לאבחונים קלינאית תקשורת, ריפוי בעיסוק, ובאבחונים לא נמצא משהו חריג ולא קיבלנו המלצה לטיפול.
אני חושבת שמדובר בבעיה רגשית ומחפשת בדחיפות מטפלת רגשית בבית שמש או בסביבה, אשמח לקבל המלצות..
כי כמעט נגמר לנו הכח...

תודה מראש!
בתור אחד שמתעסק בטיפול בנגינה
אכן הרבה פעמים אין צורך בטיפול רגשי והכל פיזי כו'
אבל אם אתם מרגישים שיש כאן עניין רגשי, סביר להניח שאתם לא טועים.
זה לא חייב להיות טראומה או מסכת חיים מורכבת
זה יכול להיות צורך רגשי פשוט,
שקצת אהבה ואבחון מקצועי יעזור ויתן לכם הרבה כלים להכיל ולהתמודד עם זה

מצרף מס' טלפון של מזכירה של המטפלת הידועה דבורה ויסמן מבית שמש (רמה ב)
הרבה נחת!!
0775054044

ק"סניק

משתמש פעיל
אני מקוה שיש באפשרותי לסייע.
כמובן להפוך את הכוכב לכרוכית...
ניתן ליצור קשר בדוא"ל COROLLADRECK*GMAIL.COM

בבבבבב

משתמש צעיר
  • היינו בהתפתחות הילד כמו שציינתי ומבחינת המרפאה בעיסוק היא לא נמצאה כחריגה-אמרו לנו לחזור לביקורת לאחר 9 חודשים (מאז שהיינו לפני 4 חודשים בערך, המצב התחושתי החמיר מאוד, יש מצב לחזור לביקורת לפני המועד שהם קבעו?)
  • יש המלצה להדרכת הורים?
ממה שראיתי, לא תמיד בהתפתחות הילד נותנים מענה לנושא התחושתי ולפעמים טוענים שאין בעיות תחושה, גם כשהן קיימות.
אצל הבן שלי לא מצאו בעיית תחושה בהתפתחות הילד, וכשהלכתי למשהי פרטית היא בנתה איתנו את הפרופיל התחושתי של הילד, עבדה איתו ובמקביל נתנה הדרכה לבית והמצב השתפר מאוד!

הילני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מוריאל שוקרון תסייע לך מאוד.
היא הוציאה ילדים מריטלין ברמה שלא היה צריך ליטול יותר כדורים . היא מטלת מגוון בעיות.
אני מציעה לך ליצור עימה קשר
היא בשבילנו הייתה גלגל הצלה של ממש

הילני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ישנו גם טיפול שנקרא עוצמת הרכות שמסייע מאוד לוויסות תחושתי....
את יכולה ללמוד אותו בעצמך, בגוגל
זה סוג של מגע וניענוע של הגוף בעדינות, בקצב של פעימות לב עובר... ובנוסף זה מאוד מרגיע ומביא את הילד להרגיש את שעבר בבטן אימו.
שמעתי שזה מאוד עזר למישהי שבנה היה עם בעיה כזו...

ללושקה

משתמש מקצוען
שלום לכולם!
אולי מכאן תבוא הישועה..
יש לי ילדה בת 3.5, מאתגרת במיוחד!!!
היא נולדה תינוקת מדהימה-כזאת שמתפללים שתהיה...
ובערך בגיל שנה וחצי היא השתנתה, מאז ועד היום לא מפסיקה לבכות,
מכל דבר, בלי סיבה, עם סיבה, כי היא רוצה, כי היא לא רוצה, כי משעמם לה, כי הציקו לה, כי נשבר לה, כי אמרו לה, כי היא רוצה את הנעליים האלה-בעצם היא לא רוצה, כי בא לה 2 עוגיות וכשמביאים לה היא כבר שבעה, וכל דבר קטן מתלווה עם בכי כ"כ גדול!
היא גם מאוווווווד תחושתית והכל כואב לה ומציק לה ושורף לה...
וגם בגן מאוד קשה לה-בעצם לגננות מאוד קשה (ואני לגמרי מבינה אותן ומעריצה אותן על זה שהן שורדות איתה)
מה שמעצבן זה שהיא ילדה מאוד שמחה ושובבה, חברותית ואהובה, מצחיקה ומקובלת בחברה, אבל משום מה אני מרגישה שיש לה מטען של בכי שהיא חייבת לפרוק במהלך היום, לא משנה אם יש סיבה או לא.
מתחילת שנה הגננת שלחה אותה לאבחונים קלינאית תקשורת, ריפוי בעיסוק, ובאבחונים לא נמצא משהו חריג ולא קיבלנו המלצה לטיפול.
אני חושבת שמדובר בבעיה רגשית ומחפשת בדחיפות מטפלת רגשית בבית שמש או בסביבה, אשמח לקבל המלצות..
כי כמעט נגמר לנו הכח...

תודה מראש!
יש ספר שקוראים לו "ילד רגיש מאד", הוא עוסק בילדים רגישים - רגישות הן בפן הרגשי והן בפן הפיזי (הרבה מאד פעמים בא עם רגישות למאכלים וכו), מדובר באחוז גבוה מהאוכלוסייה של ילדים רגישים, ברמות רגישות שונות. במקום לנסות את כל השיטות - אני ממליצה לך לקרוא את הספר - לקבל פרספקטיבה ולראות איך את יכולה לנסות לעזור לה, איך להתייחס לבקשות מוגזמות שלה. לפני שאת מנסה את כל שיטות הטיפול הקיימות.
(לא קשורה למחבר הספר - יש לי אותו בבית והוא מקיף לדעתי).

מלכה S

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על ההקפצה
אולי תוכלו לעזור לי
אני מחפשת מטפלת רגשית ביידיש לבת שלי שעולה לכיתה א. בבית שמש
הפלאפון שלי 0527614337
תודה

basic is all

משתמש רשום
@lizi
אפשר לשאול אותך מה עשית בסוף יש לי בעיה דומה עם ילד בן כמעט שלוש שבוכה כמעט כול הזמן רק הסיבה משתנה וכן הוא רגיש מאד מוריד אלף פעמים את הגרביים והנעליים כי משהו לא מאה אחוז
לא מסוגל דברים לוחצים אבל בלי קשר לכול אילו הוא בוכה המון המון המון

byy

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מציעה לעזוב את הילדה לנפשה(או את נפשה :) ) וללכת לקורס הנחית הורים.
אמליץ לך בפניה אישית על מי שעזרה לי מאד עם ילד מאתגר במיוחד.

אמ123

משתמש פעיל
הורים יקרים,
חשוב שתדעו כמה עובדות בנושא של קושי בוויסות אצל ילדים:
- ילדים שיש להם קושי בוויסות תחושתי - יש להם קושי בוויסות בכלל ולכן הם יפתחו קשיים רגשיים/התנהגותיים/חברתיים בנוסף לקושי התחושתי.
- כשיש קושי התנהגותי- טיפול רגשי לא יטפל בבעיה אלא בדרך כלל יחמיר אותה.
אם אתם מרגישים שהילד שלכם במצוקה או שהמצב בבית הגיע לקצה, תפנו להדרכת הורים מקצועית- בגישה קוגנטיבית התנהגותית. תחסכו אבחונים וטיפולים ותקבלו הדרכה מעשית איך להצליח עם הילד כבר מההתחלה.
אם אתם רוצים לקבל ידע נוסף בנושא בחינם,
אתם יכולים לפנות ל: OGENLAHORIM שטרודל ג'ימייל

על הדרך

משתמש פעיל
כשיש קושי התנהגותי- טיפול רגשי לא יטפל בבעיה אלא בדרך כלל יחמיר אותה.
ומדוע??
טיפול רגשי אמור לעזור לילד לבטוח יותר בעולם, להבין ולהרגיע את עצמו.
חשוב במיוחד בקשיי וויסות, ודי קשה להבין איך זה מזיק,
מסכימה שהדרכת הורים חשובה מאד, יש התנהגותית ויש גם אחרות...

אמונתך

משתמש פעיל
את אומרת שילדת בזמן השינוי
יכול להיות שלא עיבדת את החויה של לידת האח הנוסף והיא לקחה את זה כאיום על מקומה במשפחה
זה טיבעי ונורמלי את יכולה להיתיעץ עם יועצת או מנחת הורים לקבל טיפים והנחיה
אך כדאי מאוד מאוד לטפל בבעיה תחושתית כי זה מציף מאוד רגשי ופיזי

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
את אומרת שילדת בזמן השינוי
יכול להיות שלא עיבדת את החויה של לידת האח הנוסף והיא לקחה את זה כאיום על מקומה במשפחה
זה טיבעי ונורמלי את יכולה להיתיעץ עם יועצת או מנחת הורים לקבל טיפים והנחיה
אך כדאי מאוד מאוד לטפל בבעיה תחושתית כי זה מציף מאוד רגשי ופיזי
שמתם לב ממתי האשכול?

• וואו!
Reactions: byy

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה