לא,איך ככה זול
זה הטינקו S5 הרגיל?
נראלי שבכלל לא קיים בארץ.
לא,איך ככה זול
זה הטינקו S5 הרגיל?
קניתי ממש בזול, הכי שמצאתי ב UNR בבני ברק ברחוב אלישע 5נכון להיום: בכמה הכי זול לקנות טינקו S5 ואיפה?
אז זה פחות טוב?לא,
נראלי שבכלל לא קיים בארץ.
לא יודעתאז זה פחות טוב?
גם לי זה היה כך ולקח לי הרבה זמן עד שעליתי על הגורםאני קניתי טינקו S5
אחרי חודש בערך התחיל להיות לי ריח כזה כמו תחב
מה עושים??
ניקתי כל מה שאפשר
כבסתי
שוב
אקנומיקה הכל
מה יכול להיות הגורם??
גם אני לא מכיר את הדגם אבל על הנייר הוא עם המאפיינים של הs5 הפופולרי (לא עיינתי אבל מלמעלה כך נראה)אז זה פחות טוב?
עכשיו @טראמפ טראמפ כתב שמצא מכירה בב"ב שמוכרת סנונית ב65
וואו כנראה אני ממש מזכירה לך נשכחותגם לי זה קרה
תבדקו אם יש חלודה באחת ה"סיכות" במיכל המים המלוכלכים,
מה שאני עשיתי (קניתי באמזון), פניתי לשירות לקוחות של טינקו ואחרי שיחה ארוכה בצ'אט ואחרי שהעליתי צילומים של המכשיר + סרטון נתנו לי החזר כספי מלא על המכשיר!!!
עדיין לפעמים מתריע על מיכל מים מלא כשהוא לא מלא בפועל, אני מרוקנת אותו וזה מסתדר,
אם קניתם את המכשיר בארץ מאמינה שיחליפו לכם את הסוגר של המיכל
מקווה שהובנתי, אם לא תשאלו בשמחה אעלה צילום של התקלה
זה S5 Extreme שזה בדיוק כמו ה-S5 רק מגיע עם מברשת להחלפה נוספת (3 מברשות ולא 2)איך ככה זול
זה הטינקו S5 הרגיל?
בכמה?קניתי ממש בזול, הכי שמצאתי ב UNR בבני ברק ברחוב אלישע 5
פל- 036161545. תבררי כמה עולה עכשיו.
ידוע לי שיש משלוחים אם תצטרכי.
בהצלחה.
אז זה יותר שווה מהS 5 הרגיל לא?זה S5 Extreme שזה בדיוק כמו ה-S5 רק מגיע עם מברשת להחלפה נוספת (3 מברשות ולא 2)
על האריזה כתוב שנתיים אחריות כך שזה אמור לחייב גם יבואן לא רישמי, כי בחנות לא צויין אחרת
בכמה?
סליחה שרק עכשיו אני עונהוואו כנראה אני ממש מזכירה לך נשכחות
אבל אני צריכה את עזרתך
קניתי גם טינקו באמזון לפני חצי שנה בערך ועכשיו כבר יום שלם שמתריע על מיכל מים מלוכלכים מלא -והוא לא
ניסיתי את הטיפים שכתבו כאן ולא עזר
פניתי לאמזון והם שולחים אותי לטינקו- רק שהקישור שהוא שלח לי לא פתוח עדיין בנטפרי (שלחתי בקשה לבדיקה)
מה בדיוק עשית כדי לקבל החזר?
האמת שבינתיים זה הסתדרסליחה שרק עכשיו אני עונה
אני פניתי ישירות לטינקו לשירות לקוחות, התכתבתי איתם ושלחתי סרטון ואז זיכו אותי
מה הכוונה שהקישור לא נפתח?
ב-S5 הכפתור העליון, ציור של טיפה עם נצנוצי ברק קטנים.בטינקו - איזה כפתור הוא ניקוי עצמי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: