זה הדגם המשופר או הרגיל? השם שלו שם קצת שונה
Tineco Floor One S5 Extreme
זה לא הקומבו. אז זה המשופר? זה מוזר כי הקומבו עולה שם יותר...
זה S5 Extreme שזה בדיוק כמו ה-S5 רק מגיע עם מברשת להחלפה נוספת (3 מברשות ולא 2)
טינקו S5 הנה לינק למשופר בKSPאם ככה זה היה אמור לעלות יותר מהמשופר וזה מוזר כי הוא עולה יותר זול מהקומבו, גם השם שונה וגם הצורה...
גם את המשופר אין במחיר כזה בשום מקום, רק מעל 2000 ש''ח. זה מוזר מאוד, לדעתי זה דגם שהוא יותר פשוט מה2 הידועים...
אשמח לדעת ממישהו ממש מידיעה או אפילו יותר טוב מניסיון והשוואה
חפרתי באתר של טינקוטינקו S5 הנה לינק למשופר בKSP
מחיר יותר יקר וגם כל המאפיינים ממש עם מלל ותוכן שונה. לדעתי דגם שונה לגמרי. נשמח לדעת ממי שקנה מאושר עד שם גם לפי מה שכתבו כאן מכרו את הזול, אם עשו השוואה
לא מפתיע אותך שהמיפרט שונה לגמרי? שהצורה שלו שונה? שהמחיר שלו ורק שלו זול ב500 ש''ח מהטינקו המפורסם?חפרתי באתר של טינקו
באתרים אמריקאיים - נשמע לגמרי שזה בדיוק בסדרה של הS5 רק שמגיע עם רולר נוסף..
תהנו מהמבצע!!
הצורה אותו דבר. התוכן של המפרט ככל שידי משגת אותו דבר בדיוק.לא מפתיע אותך שהמיפרט שונה לגמרי? שהצורה שלו שונה? שהמחיר שלו ורק שלו זול ב500 ש''ח מהטינקו המפורסם?
אז יש לך הסבר למחיר המוזל באופן משמעותי. הוא אמור להיות יותר יקרה
הצורה אותו דבר. התוכן של המפרט ככל שידי משגת אותו דבר בדיוק.
באתר של KSP הכניסו נתונים מחדש למוצר הזה שכנראה חדש אצלם - ולכן כתוב בצורה אחרת.
תעקבו פרט פרט ואדרבה נשמח לעדכון אם משהו שונה מהותית
באתר הרשמי של טינקו זה מופיע באותה סידרה, ורק מופיע לו 'תוספת של מברשת' (אקסטרה=תוספת)
אין גם הגיון שמוצר שנקרא אותו דבר כמו מוצר אחר מאותו סידרה והוא רק עם 'תוספת' יהיה שונה.
בארה"ב הוא יותר יקר!אז יש לך הסבר למחיר המוזל באופן משמעותי. הוא אמור להיות יותר יקר
ברור שאני מזמין רב מוזר לי שהדגם הזה רק באושר ועכשיו בקי אס פי ובשניהם הוא זול משמעותיבארה"ב הוא יותר יקר!
זה שעושים עליו דווקא מבצע ולא על הרגיל - זה שיקול של החנות, לא יודע (תלוי מי הספק שלהם, איך קיבלו מתי קיבלו, אולי פחות הלך במכירות בגלל שזה שונה).
בכל אופן - מי שרוצה לשלם עוד 400 שח בשביל השקט הנפשי שווה את זה.
לדעתי בכל אופן שווה לשלם על מוצר כזה מחיר משמעותי, זה מיקל על החיים ברמות!!!
אשמח מאוד לקישור לסרטון, ניסיתי לחפש ולא מצאתיזה קצת ארוך ופירטתי בהודעות קודמות.
בגדול בדקתי עוצמה, גודל מיכלים, נוחות וכאלה. הסתכלתי בסרטונים (יש המון שפתוחים בנטפרי) כדי לראות איך הוא מנקה בפועל ולא רק מה אומרים עליו.
יש לו גם יתרון שהוא מתפרק לשואב ידני וככה לא צריך עוד שואב אבק בבית, והוא לא כמו הטינקו שהדגם המתפרק שלהם חלש יותר.
אף אחד?ברור שאני מזמין רב מוזר לי שהדגם הזה רק באושר ועכשיו בקי אס פי ובשניהם הוא זול משמעותי
זה סכום גדול לא רוצה ליפול
מוזר שאף אחד לא קנה מאושר עד ויכול להעיד כאן עליו
זה היה ממש מזמן...אשמח מאוד לקישור לסרטון, ניסיתי לחפש ולא מצאתי
תודה
לנו יש את הטינקו S5איזה דגם? מרוצים? יודעים להגיד לי איך השואב שלו? והאם זה יכול להחליף שטיפה?
וגם... אם אני מזמינה מאמזון אני רואה שזה יוצא יותר זול, יש על זה אחריות?
אשמח לכל מידע בענין
תודה
תודהלנו יש את הטינקו S5
זה נחמד להעביר ניגוב מוצאי שבת וכזה
חובה שטיפה רצינית פעם בשבוע
קניתן את הS5 קומבו או אקסטרים?היי
קנינו את הטינקו S5 מKSP וקבלתי אותו אתמול, לא מצליחה להבין איך משתמשים איתו בתור שואב אבק ולאן האבק הולך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: