מה הכוונה מתפרק?קניתי את הH13 הM13 מקביל אליו רק מתפרק.
שזה גם שואב את האבק?
מה הכוונה מתפרק?קניתי את הH13 הM13 מקביל אליו רק מתפרק.
זה יותר טוב מH12
ה12 מגיע עם רולר אחד, ומנוע קצת פחות חזק
האפקט של השפשוף ל2 הכיוונים יוצר אפקט של שפשוף רצפה, ומנקה יותר טוב.
כמעט ואין צורך להתערב, גם לא עם מים חמים. חוץ מכתמים קיצוניים כגון פלסטלינה שזה גם מגב לא מוריד.
האחריות היא העניין היחיד כאן, אישית קניתי דרך פייפל כך שידעתי שיהיה לי חצי שנה הגנת הקונה
ובשבועיים הראשונים כשאפשר עדיין לפתוח סכסוך באלי עצמם, 'קרעתי' את המכשיר כמה שהצלחתי כדי להתרשם מאיך הוא עובד.
חוץ מזה מעבר לחצי שנה של פייפל אין אחריות, רק לסמוך על זה שדרימי נחשבים לחברה טובה
נכון לעכשיו אני איתו חודשיים וחצי מרוצה מאד.
קניתי את הH13 הM13 מקביל אליו רק מתפרק.
בטוח?אוקיי
אחרי הרבה בירורים
הגעתי לנקודה
היה לי מאוד מוזר למה באף אתר של דרימי בעולם (לא רק בישראל)
אין את המוצרים שמתחילים עם M כמו הM13, ורק באלי אקספרס ראיתי את זה
עד שמצאתי סופסוף את הסיבה,
דגמי הM מיוצרים לשוק הסיני
והמכשיר מדבר רק בסינית!! אין אפשרות לשפה אחרת
בגלל זה רואים את זה רק באלי אקספרס
אשמח ללינק עדכני ל H13, תודה רבה!
שימו לב לסמן שקע ישראליDame h13 רצפת screh13 עם קצוות כפולה כפול לחמניות צחצוח גרירה וסוחף - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שימו לב שהניקה שלו זה 16000 .לא 18000.שימו לב לסמן שקע ישראלי
היא טענה שזה יכול גם לחסוך את המע"מ, וגם זה לא בטוח, אז תחשבי אם זה יוצא לך שווהתודה @5699 נראה לי שהיתרון של הרולר הכפול משמעותי.
@Tweenset ראיתי שהמלצת על משלוח DHL, מבחינת זמני אספקה נראה זהה למשלוח סטנדרטי, עדיין עדיף להוסיף סכום לdhl?
צפה בקובץ המצורף 1668493
זה הדגם הטובמה עם הקישור שהעלו כאן לטינקו s5 מאמזון צרפת במחיר 280 יורו +106 יורו משלוח יצא לי סה"כ 1560 ש"ח
מצרף את הקישור
אשמח לתשובתכם האם זה הדגם האיכותי של הs5
בפועל 2 שהזמינו כאן תיארו חודשיים לפחות עד שזה הגיע אליהם, והתעסקות מול דואר ישראל.תודה @5699 נראה לי שהיתרון של הרולר הכפול משמעותי.
@Tweenset ראיתי שהמלצת על משלוח DHL, מבחינת זמני אספקה נראה זהה למשלוח סטנדרטי, עדיין עדיף להוסיף סכום לdhl?
צפה בקובץ המצורף 1668493
בפועל 2 שהזמינו כאן תיארו חודשיים לפחות עד שזה הגיע אליהם, והתעסקות מול דואר ישראל.
בdhl או פדקס הטיפול במכס הוא ע’’י החברה
את לא מעורבת כלל
עוד דבר - אם המוכר מצהיר בחשבונית סכום נמוך בחברות אקספרס זה עובר, בדואר ישראל יכולים לבקש צילום מסך של ההזמנה ושם מופיע המחיר האמיתי. קרה לי כמה פעמים כעבר עם הזמנות אחרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: