ראתי שבאתר של רפאלי מוכרים ב 3890היי
אני רוצה להצטרף לקבוצת רכישה לטנקו s7 שחזר למלאי
יש מישהו שמארגן עכשיו??
Dreame h12 dualאיזה dreame H12 מומלץ?
הpro או core
מה ההבדלים בינהם?
H12 Core שואב הכל ושוטף הכל
שאיבה עוצמתית של כ- 10000PA מנקה את כלל סוגי הלכלוך מתאים את עוצמת השאיבה וכמות המים לסוג הלכלוך ניקוי עצמי בלחיצת כפתור זמן עבודה כשוטף 25 דקות עוצמת מנוע 200Wwww.dreame-israel.co.ilהגיוני שככה זול?H12 PRO שואב-שוטף אלחוטי
שאיבה עוצמתית של כ- 16000PA ניקוי עצמי וייבוש המברשת באוויר חם מנקה את כלל סוגי הלכלוך ניקוי עצמי בלחיצת כפתור מנקה בצמוד לפאנלים משני צדי המברשת מתאים את עוצמת השאיבה וכמות המים לסוג הלכלוךwww.dreame-israel.co.il
אני רוצה להזמין ממנו עכשיו, והוא כותב באמנת השירות שלו שאם תמליץ לחברים- הוא ייתן להם הנחה.Dame h13 רצפת screh13 עם קצוות כפולה כפול לחמניות צחצוח גרירה וסוחף - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש לי איתו נסיון מצוין
ענה הרבה על שאלות וגם ביקשתי ממנו שישלח לי משהו (חלק קטן שעליו מתייבשים הרולרים אם מוותרים על הייבוש בחום) והוא שלח לי לינק של אגורה אחת, ביצעתי קניה ועכשיו זה בדרך. (זה לא חלק מהאביזרים מסתבר, למרות שכתוב החוברת)
זה אמנם לקח הרבה זמן אבל הוא בהחלט נותן שרות.
אפשר גם לבקש ממנו להגדיר אנגלית מראש
עריכה- מומלץ להזמין דרך משלוח אקספרס ולא דואר ישראל. אאכ זה לא דחוף לחודשיים הקרובים
אולי אפשר לארגן אצלו "קבוצת רכישה"?אני רוצה להזמין ממנו עכשיו, והוא כותב באמנת השירות שלו שאם תמליץ לחברים- הוא ייתן להם הנחה.
האם יש אפשרות להזדהות כחברה שלך ולקבל על זה הנחה?
תודה על ההמלצה!
אני רוצה להזמין ממנו עכשיו, והוא כותב באמנת השירות שלו שאם תמליץ לחברים- הוא ייתן להם הנחה.
האם יש אפשרות להזדהות כחברה שלך ולקבל על זה הנחה?
תודה על ההמלצה!
אני אנסה לדבר איתו על זהאולי אפשר לארגן אצלו "קבוצת רכישה"?
מתענינת גםאני אנסה לדבר איתו על זה
תודה רבהכתבתי לו
אעדכן כשתהיה לי תשובה
כתבתי לו
אעדכן כשתהיה לי תשובה
כתבתי לו
אעדכן כשתהיה לי תשובה
יש עוד מקום לקנות את זה חוץ מאלי?כתבתי לו
אעדכן כשתהיה לי תשובה
היא כתבה שאין את בארץ ומשום מה גם לא מתכוונים לייבא לכאן רשמית.יש עוד מקום לקנות את זה חוץ מאלי?
יש להם אתר?
דיברנו עם היבואן עצמו,היא כתבה שאין את בארץ ומשום מה גם לא מתכוונים לייבא לכאן רשמית.
אז אולי אפשר דרכו לארגן קבוצת רכישה לדגם הזה במחיר טוב?דיברנו עם היבואן עצמו,
הוא אמר שהוא בעצמו לא יודע מראש איזה דגמים ישלחו לו ואיזה לא.
יש מצב שכן ויש מצב שלא, א"א לדעת...
אין לו את הדגם הזה,אז אולי אפשר דרכו לארגן קבוצת רכישה לדגם הזה במחיר טוב?
אני אנסה לדבר איתו על זה
אני אנסה לדבר איתו על זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: