איפה מצאת הכי זול בארץ?אם אני קונה בארץ טינקו איך אפשר לדעת אם זה יבואן רשמי או לא? אם כתוב או. אי ג'י שיווק והפצה זה יבואן רשמי, או שצריך להיות כתוב יוניקו?
איפה מצאת הכי זול בארץ?אם אני קונה בארץ טינקו איך אפשר לדעת אם זה יבואן רשמי או לא? אם כתוב או. אי ג'י שיווק והפצה זה יבואן רשמי, או שצריך להיות כתוב יוניקו?
קודם נדע אם זה נקרא יבואן רישמי ואז נדע אם זה זול..איפה מצאת הכי זול בארץ?
יבוא מקביל זה בדר"כ שנה אחריות ואם זה מוזיל משמעותי אז לא אכפת ליקודם נדע אם זה נקרא יבואן רישמי ואז נדע אם זה זול..
זה פחות מ2490?קודם נדע אם זה נקרא יבואן רישמי ואז נדע אם זה זול..
א. הם גובים כ70 שח על ההמרה, אם תבחר לשלם בדולרים זה יצא פחותעשיתי אמזון פריים וזה יצא לי בקופה 2276
מה פספסתי?
אם זה הבריז אז הוא כמו הs3 רק שהוא בלי השכלולים של האי לוק והוא 20 דקות עובד, זה בגדולמה דינו של הטינקו פלור הרגיל (לא S5 ולא S3ׂ)
מוכרים אותו ב200$ בשקם אלקטריק דיוטי פרי.
חוץ מהקצוות - העבודה שלו משמעותית פחותה מהחדשים יותר? https://shekem-df.co.il/wvnvt/mvcrim-b-200/280635.html
מיכלים יותר גדולים וצד אחד מברשת פתוחה כך ששואב יותר קרוב לקירבלתק
איזה דגם של טינקו מומלץ?
מה היתרונות של s5 לעומת s3?
הוא מנקה טוב כמו כל התשבחות כאן? חוץ מהפינות..אם זה הבריז אז הוא כמו הs3 רק שהוא בלי השכלולים של האי לוק והוא 20 דקות עובד, זה בגדול
???בשביל להירשם לאמזון חובה טלפון לקבל SMS?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: