מישהו/י?אשמח לעזרת המומחים/ות, אני הזמנתי באמזון טינקו S5 ופתחתי אותו ביום שישי ויש לי 2 שאלות:
1. לא ראיתי בתוך הקופסא תעודת אחריות ,לא אמור להיות?
2. הבטריה נגמרת במהירות למי אני אמורה לפנות?
מישהו/י?אשמח לעזרת המומחים/ות, אני הזמנתי באמזון טינקו S5 ופתחתי אותו ביום שישי ויש לי 2 שאלות:
1. לא ראיתי בתוך הקופסא תעודת אחריות ,לא אמור להיות?
2. הבטריה נגמרת במהירות למי אני אמורה לפנות?
מה הכוונה בטריה נגמרת במהירות? הבטריה של הטינקו מספיקה בערך ל-35 דק' עבודה אם אינני טועה , אחרי טעינה מלאה. זה מספק בהחלט לנקיון בית.מישהו/י?
לא הייתי לוקחת סיכון לקחת אותו במזוודה בלי אריזה, הוא מאוד רגיש...שאלה דחופה - כמה מקום תופס הטינקו הלזה
בתוך מזוודה סטנדרט? לכמה הוא יכול להתקפל (בלי אריזה. רק המוצר עצמו כמובן)
איך ידעת על הקופון?יש עכשיו מבצע כפול:
545 $ כולל משלוח
יש להזין קופון: TINECOAFS5 ולסמן גם 100 דולר הנחה.
כשהיתה לך בעיה במתאם זה לא הטעין או הטעינה נגמרה מהר?מה הכוונה בטריה נגמרת במהירות? הבטריה של הטינקו מספיקה בערך ל-35 דק' עבודה אם אינני טועה , אחרי טעינה מלאה. זה מספק בהחלט לנקיון בית.
ייתכן שהמתאם הישראלי לשקע לא תקין ולכן זה לא נטען כראוי?! אצלנו זו הייתה הבעיה כאשר המכשיר לא נטען. קנינו מתאם חדש ב-10 שח ונפתרה הבעיה.
אני לא קבלתי. אבל בסרטון של סלאמתק הוא אומר שמספיק הקבלה בשביל האחריות.בעניין האחריות קבלתם את המכשיר עם תעודת אחריות?
זה באמת כחול?הגיע היום הכושי הקטן!
איזה תאריך...
מחכה לו הרבה עבודה...
תודה על העזרה!!!
שאלה לי, איך אני מבטלת את הפריים די?
אני מסתבכת בזה...
מישהו יודעת מה ההבדל בין S5 לS3 לS7 ?זה באמת כחול?
ובארץ שחור?
אני גם הזמנתי מאמזון וקניתי מתאם ב ksp.כשהיתה לך בעיה במתאם זה לא הטעין או הטעינה נגמרה מהר?
את האמת לא בדקתי כמה זמן זה עובד ברצף, אבל כשעבדתי עם הטעינה שזה הגיע איתו האחוזים ירדו הרבה יותר לאט, עכשיו האחוזים יורדים בקצב מסחרר כל כמה שניות יורד אחוז.
אולי אטעין שוב טעינה מלאה ואבדוק כמה דק' זה עובד בפועל.
בעניין האחריות קבלתם את המכשיר עם תעודת אחריות?
זה כחול כההזה באמת כחול?
ובארץ שחור?
אם אני לא טועה המיכלים של הבובוט יותר גדולים מה s3, לכן הייתי הולכת עליו,שוה לקנות טינקו s3 ב 850 יד 2 ?
או בובוט פרו 8 841 ב 800 יד 2 <
אשמח למידע
אני משתמשת בטינקו כל יוםלגבי ניקוי ותחזוקה מה שווה יותר ?
טינקו או בובוט
הרבה אנשים מוכרים כי אומרים שלא משתמשים נכון
או בבתים שלנו צריך את זה ברמה יומית ?
איזה דגם יש לך ?אני משתמשת בטינקו כל יום
S3איזה דגם יש לך ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: