איך תמכרי לי? חושבת לקנות גלון 10 ליטר אבל הייתי שמחה לנסות קודם, אז אין לי בעייה לרכוש ממך כמה ליטר,אני ממש אהבתי את הריח
אני ממודיעין עילית, יכולה להעביר לירושלים איזור רמות א'
יש לך איך להעביר לב"ב?אם מעניין אותך אני מוכרת חומר בריח מעולה (לטעמי) ב 22 ש"ח לליטר.
קניתי גלון של 10 ליטר ומעוניינת למכור חלק
052-7619225
אני יכולה למכור לך ליטר (בתוך בקבוק מיץ) ב 22 ש"חאיך תמכרי לי? חושבת לקנות גלון 10 ליטר אבל הייתי שמחה לנסות קודם, אז אין לי בעייה לרכוש ממך כמה ליטר,
תשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תיצרי איתי קשר טלפוני אני ינסה לראותיש לך איך להעביר לב"ב?
השני יותר טוב אבל הם שונים לראשון יש אפשרות להתפרק לשואב קטן והשני ר- ברצפהבמחסני חשמל יש 2 דגמים
TINECO Floor One S5 Combo
ו-
TINECO Floor One S5
זה בעצם דגם בלי Combo
יש הבדל ביניהם? מבחינת הטיב? הדגם בלי הקומבו יותר יקר ב135 ש"ח
הכוונה יש אפשרות לניקוי פינות?ר- ברצפה
מה המחיר במחסני חשמל?במחסני חשמל יש 2 דגמים
TINECO Floor One S5 Combo
ו-
TINECO Floor One S5
זה בעצם דגם בלי Combo
יש הבדל ביניהם? מבחינת הטיב? הדגם בלי הקומבו יותר יקר ב135 ש"ח
למה לא מאמזון?אשמח גם לדעת איפה הכי זול (חוץ מאמזון) באיזור בני ברק...
לשני זה מה שיש לי הוא רק מונח על הרצפה אי אפשר לנקות מגירות חלונותהכוונה יש אפשרות לניקוי פינות?
אצל לוינגר מרחוב בעל שם טובאשמח גם לדעת איפה הכי זול (חוץ מאמזון) באיזור בני ברק...
יש לי S7 מאד מרוצהיש כאן למישהו S7?
יודעים לומר לי האם שווה להשקיע את הפער?
תודה!
יודעת אבל לומר לי למה?יש לי S7 מאד מרוצה
לכאורה אם השלמתי את ההפרש אז זה אומר שאני חושבת שזה שווה.
אבל בכנות אין לי ניסיון עם ה S5
עיקר ההבדל זה שה S7 פתוח בשני הצדדים כך שהוא מגיע לקו 0 (ז"א לפנלים) מ 2 הכווניםיודעת אבל לומר לי למה?
אם זה רק העברית ומיכל טיפונת יותר גדול אז לא...
השאלה האם יש עוד פונקציות משמעותיות יותר? עוצמת שאיבה יותר גבוהה וכו'...
תודה!!
כמה עולה שם?אצל לוינגר מרחוב בעל שם טוב
ומה שאני הבנתי מהרבה תגובות כאן, שאמזון נותן את האחריות הכי טובה. מי שהתלונן, קיבל החזר כספי של לפחות 75% מהמוצר. ולפי תגובות מאנשים שקנו בארץ, לא תמיד היה עם מי לדבר, וברור שלא היה החזר כספי.כי הבנתי שבאמזון אין אחריות כמו החנויות הישראליות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: