חודשיים בערך, למה?@HennyS כמה זמן יש לכם אותו?
חודשיים בערך, למה?@HennyS כמה זמן יש לכם אותו?
גם אצלי זה ככה מתנדף מהר, אבל ברגעים הראשונים של ההפעלה. גם אחרי שניקיתי היטבלמה אני מריחה טיפה ריח לא טוב בתחילת הנקיון מהמכשיר?
(לא משו שמשפיע על הריח של הניקיון בבית )
סתם, כי מעניין לדעת אם ההתלהבות היא רגעיתחודשיים בערך, למה?
נראה לי מספיק זמן בשביל להירגע מהתלהבות של מוצר חדש, בעיניי זה באמת מוצר משנה חיים.סתם, כי מעניין לדעת אם ההתלהבות היא רגעית
זה נראה מגיע מאזור המסננת , גם לכם?ם אצלי זה ככה מתנדף מהר, אבל ברגעים הראשונים של ההפעלה. גם אחרי שניקיתי היטב
אצלי יש פילטר רזרבי נוסף- אם הפילטר התלכלך שוטפים אותו ומשתמשים בינתיים בשני.זה נראה מגיע מאזור המסננת , גם לכם?
בדיוק בגלל זה מעניין אותי לדעת כמה זמן יש את זה לאנשים כי הריח בטח רק יחמיר עם הזמן אז מה הרווחנו?למה אני מריחה טיפה ריח לא טוב בתחילת הנקיון מהמכשיר?
(לא משו שמשפיע על הריח של הניקיון בבית )
,תודהאצלי יש פילטר רזרבי נוסף- אם הפילטר התלכלך שוטפים אותו ומשתמשים בינתיים בשני.
תבדקי אם הוא לא מלוכלך
הוא מתנקה הכי טוב אם משפריצים עליו אקונומיקה מכל כיוון, משאירים כמה דקות ואז שוטפים,תודה
ננסה
אקונומיקה איפה?הוא מתנקה הכי טוב אם משפריצים עליו אקונומיקה מכל כיוון, משאירים כמה דקות ואז שוטפים
על הפילטראקונומיקה איפה?
כמה מעלות? בלי סחיטה?כיבסתי את הרולר
יצא מצויין
40 מעלות, הכנסתי בתוך מכונת מגבותכמה מעלות? בלי סחיטה?
,תודה
ננסה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: