באמזוןמישהי יודעת אם כבר יש השיג את ה s7?
ואיפה?
יש לך קישור?באמזון
לא נראה לי שאפשר, גם לא עם טלפון חכם.יש כאן מישהו שהצליח להפוך את הטינקו לעברית בלי טלפון
אני הבנתי שבחיבור לאפליקציה אפשר אבל הטינקו לא מתחבר לי לאפליקציה...לא נראה לי שאפשר, גם לא עם טלפון חכם.
אני עם אפליקציה וההתחברות נכשלת ב2 טלפונים. ניסיתי ליצור קשר עם השרות לקוחות והם לא טרחו לחזור אליעוקבת
הצלחתי להתחבר דרך המחשב לרשת של הטינקו
אבל לא הצלחתי להוריד אפליקציה
וחוץ מזה מה היא תתן לי?
עוקבת
הצלחתי להתחבר דרך המחשב לרשת של הטינקו
אבל לא הצלחתי להוריד אפליקציה
וחוץ מזה מה היא תתן לי?
יש מדבקה עם ברקוד מודבקת בגב המכשירהיא תתן לך שהוא ידבר בעברית
ואולי עוד דברים אבל זה בטוח
הורדתי את האפליקציה והתקנתי על אמולטור, אבל הא מבקש באמצע לסרוק משהו. אין לי מושג מה אמורים לסרוק
אצלי אין. לא מוצאתיש מדבקה עם ברקוד מודבקת בגב המכשיר
קנית בארץ? מוזראצלי אין. לא מוצאת
כן.קנית בארץ? מוזר
תוציאי את מיכל המים הנקיים, ומאחוריו תראי את המדבקה.כן.
נראה לי עכשיו שאני נזכרת שאולי היה משהו כזה עם הניירת שהגיעה איתו
מקווה ששמרתי
אם לא, אבוד?
אני מחובר לאפליקציה ואין אפשרות של עברית.היא תתן לך שהוא ידבר בעברית
ואולי עוד דברים אבל זה בטוח
הורדתי את האפליקציה והתקנתי על אמולטור, אבל הא מבקש באמצע לסרוק משהו. אין לי מושג מה אמורים לסרוק
הצלחת בקלות להתחבר לאפליקציה?אני מחובר לאפליקציה ואין אפשרות של עברית.
אחרי כמה נסיונות הצלחתי. נראה לי עשיתי חיבור ידני. הוא נותן את האפשרות כשהוא מתחבר.הצלחת בקלות להתחבר לאפליקציה?
אצלי זה נופל תמיד באותו שלב (מצ''ב תמונה) וזה שאחרי שפעלתי בדיוק לפי ההוראות שהשרות לקוחות שלחו לי כשסופסוף הצלחתי להשיג אותם
צפה בקובץ המצורף 1388131
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: