התושבים שם לא מפריעים כי אחרי הכל זה כנראה מתחת לבית שלהם, לא כך?!יש בגבעת שמואל כמה פארקים יפים
התושבים שם לא מפריעים כי אחרי הכל זה כנראה מתחת לבית שלהם, לא כך?!יש בגבעת שמואל כמה פארקים יפים
זה לא ראול וינברג?פארק הירקון מאוד יפה אבל יש פינות מיוחדות כגון ההליכה כשיורדים דרך המדרגות בגשר אבוחצירא בצד שמאל במקום ללכת לכיון אסותא ללכת לצד השני
וזה ריק יפה שקט ואפילו יש שפך קטן של המים
בעבר היו ניסיונות של העירייה להגביל את הגעת אורחיםהתושבים שם לא מפריעים כי אחרי הכל זה כנראה מתחת לבית שלהם, לא כך?!
פרטים בבקשהדרך אגב יש את פארק אריאל שרון
פרטים בבקשה
אחד המקומות.ישנם מעיינות במקום שנקרא "מקורות הירקון" לא הייתי שם אומרים שיפה שם.
בין ראש העין פתח תקווה והוד השרון.באיזה איזור זה?
זה מאחורי בית קברות סגולה באזור הוד השרון ליד קניון שרונים לא ממומלץ בעונה הזאת בגלל פריצותבאיזה איזור זה?
תלוי איפה ותלוי באיזה שעות (כמו כל מקום אחר בארץ עם מים).זה מאחורי בית קברות סגולה באזור הוד השרון ליד קניון שרונים לא ממומלץ בעונה הזאת בגלל פריצות
שמעתי על שוד שנערך שם ע''י ערביםזה מאחורי בית קברות סגולה באזור הוד השרון ליד קניון שרונים לא ממומלץ בעונה הזאת בגלל פריצות
זה מקום פתוח או גם נסגר בשעות מסויימות?אם אתם לא בני ברקים, (ואולי גם אם כן)
אמרו לי שעכשיו שיפצו את הגינה ליד מעייני הישועה ברח' פרדו הוסיפו שם מתקני כושר וכו' משהו מדהים
אפשר הסבר יותר מפורט?בגבעת שמואל יש עכשיו פארק יחסית חדש ממש בכניסה שבע דקות מהגשר הולכי רגל- מותאם לילדים קטנים גם.
כן, בהחלטאפשרי אוטובוסים? שעות אחה"צ ערב?
יש רשימה מסודרת של הצדיקים הטמונים שם?נשמע קצת הזוי אבל רעיון ליום תפילה ללכת לבית החיים בב"ב יש כ"כ קברי צדיקים לוקח הרבה זמן גם עם רק עוברים ליד כל "קבר" ולא ממש מתפללים ה' ישמע תפילתינו
למי שמגיע מצומת ירקון ישנם הרבה אפשרויות להיכנס. פשוט הולכים בשביל הצמוד לנחל עם או נגד כיוון הזרימה, וברור שתמצאו מקום נקי ושקט להיכנס.נכון אבל אין שם הרבה אפשרויות להיכנס ולכן זה מאוד מוגבל משא"כ מקומות אחרים כמו הבניאס שיש שפע של אופציות להיכנס
השביל נקרא 'שביל יונתן'.אם אתה מתכוון לשורה השנייה
אז בבן גוריון פינת אבא הלל, בצומת (במדרכה הכי רחוקה מהמזרקה-לחצות אלכסונית) ישנו שביל הליכה לאורך הירקון לאורך כקילומטר שניים (השערה שלי) עד רחוב רוקח, מקום ממש יפה ושקט
יש גם באמצע מתקני כושר אם מעניין
מתאים יותר לזוגות פחות לילדים האיזור מאוד ירוק ופסטורלי
נשמע לי קצת חוסר אחריות להכנס למקומות כאלולמי שמגיע מצומת ירקון ישנם הרבה אפשרויות להיכנס. פשוט הולכים בשביל הצמוד לנחל עם או נגד כיוון הזרימה, וברור שתמצאו מקום נקי ושקט להיכנס.
(כדאי לדעת שהכי מומלץ ללכת לימין הנחל, זאת אומרת שאם הולכים עם כיוון הזרימה-מומלץ ללכת כשהנחל לימיננו, ואם הולכים נגד כיוון הזרימה-ללכת כשהנחל לשמאלנו, וזאת מכל מיני סיבות)
המקומות הפרוצים זה רק המקומות שיש להם גישה לרכב, אבל אם עוקפים אותם והולכים בשביל כמה דקות יש מקומות ממש יפים. כמו כן אם יורדים מכביש ארבעים לאחר הצומת אל נגד כיוון הנחל, מיד יש מקום מאוד נח עם מפל שבד"כ ריק.
חשוב לציין שהעומק משתנה מאוד בין המקומות. קרקעית הנחל ברובה מאוד בוצית. אין שום שירותים למטיילים. רק שאריות של זולות שאחרים השאירו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: